TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 07. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

AARROO

Původní Sebekoučink

15 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 1.2 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 67
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

"Vždyťt ty už JSI hubená"

16. 07. 2014

Když mi kamarádka doporučila stránky STOB Klubu, řekla jsem si: Fajn, aspoň si přečtu něco zajímavého o stravování, pohybu, ... Ale pak jsem zjistila, že tenhle projekt je docela jiný, než všechny předchozí projekty, které jsem za těch x měsíců, co se snažím se sebou něco udělat, našla...

Vypalnila jsem registrační formulář, pár informací o mně, založila si Sebekoučink, i když přiznávám, že v těch kaloriích a zadávání jídelníčku se zatím trochu ztrácím... A pak jsem si položila otázku: Proč jsem vlastně tady? 90 % lidí v mém okolí mě upozorňuje na to, že jsem hubená až dost. Všichni si berou do úst mé poněkud vyhublé nožky (obvykle ale vidí jen lýtka, která mám, díky bohu za genetiku, fakt pěkná :-D). Zbytek ale nevidí, protože jim k tomu nedávám příležitost. Vhodně zvolené oblečení dokáže divy.

Ano, na první pohled jsem docela štíhlá, normální holka. Ale jen do doby, než se vysvleču do plavek. Tenká lýtka pomalu přecházejí v povolená stehna s dolíčky od celulitidy (kávu už nepiju, na lymfodrenáže chodím, cvičím - a ejhle, pořád tam jsou!), první polovina zadku (ta výš k zádům :-) ) je ucházející, ale ta druhá, ta níž ke stehnům :), je prostě neúměrně široká... Mí známí nevidí mé "pšeničné" břicho, resp. pupek, který se vzdouvá, i přesto, že od pasu nahoru se rýsují svaly z pravidelného cvičení - prostě jdu a zatahuju břicho, vyjma sezení za stolem u PC prakticky pořád.

Jednoduše řečeno: váhou jsem štíhlá, BMI mám v normě, ale asymetrie mé postavy a nedokonalosti, za které může můj životní styl z předchozích deseti let a které jsem i přes veškerou snahu nedokázala smazat, ty tam prostě jsou. A mě to už nebaví.

Nejsem ten typ, který by se na sebe do zrcadla vůbec nemohl podívat. Naopak. Jsem spokojená se spostou věcí, především s tím, že jsem v minulém roce téměř 12 Kg zhubla (původně jsem měla přes 70 k) a vytvarovala si paže, že jsem konečně odhalila, které jídlo mi nedělá dobře, že jsem víceméně dokázala odolávat nástrahám v podobě sladkostí, že se mi zmenšila prsa a konečně mi na ně přestali civět mlsní chlapi z ulice...

Ale pořád to ještě není ono. Cítím, že potřebuju víc... Anebo potřebuju změnu, říká se přece, že tělo si na pohyb i stravu rychle navykne. A tak jsem tady. Tady se to nápady, inspiracemi a hlavně lidmi s podobnými problémy jen hemží! A je přeci úplně jedno, jestli mám obezitu, anebo jen potřebuju vykorekturovat :) určité partie a dotáhnout svou změnu životního stylu k dokonalosti.

Doufám, že  se mi to podaří. A už předem vím, že tenhle blog mi v tom bude pomáhat. Miluju totiž psaní, je to báječný druh detoxikace :)...

Tak mi držte palce a já je na oplátku držím vám - vám obézním, vám hubnoucím, vám měnícím svůj životní styl a postoj k vlastnímu tělu... vám všem :-)! 
Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 07. 2014 20:44
Ahoj, vitam te a preji hodne stesti, at se dari :-)
17. 07. 2014 08:07
Vítej na STOBu, určitě jsi tu správně, když to tak cítíš, ať už máš jakýkoliv cíl. Nejde vždy jen o hubnutí. Kdysi jsem na tom bývala podobně (a tou nevyrovnaností některých partií), dnes se to vyrovnalo, bohužel ne tím správným směrem, takže přeji, ať se ti daří formovat ke tvé spokojenosti. A je fajn, že myslíš i na životní styl :-) Také ještě gratuluji ke 12 kg dole.
17. 07. 2014 07:03
Nejsi moje sestra..? :D Ta řeší NAPROSTO stejný problém! Tak hodně zdaru a vidíš, že v tom nejsi sama... ;)
17. 07. 2014 06:56
Vítej mezi námi, ijá ti držím palcea přeji ti, abys byla úspěšná
17. 07. 2014 06:52
Hodně štěstí přeji, tyto drobné korektury jsou ty z nejnáročnějších :-) Tak ať to jde! :-)
17. 07. 2014 06:26
Tak ať se ti daří a dojdeš ke svému vysněnému cíli :-).
16. 07. 2014 23:41
Přeji, ať se vám korekce těla podaří a určitě držím palce!:-) Doufám, že se vám mezi námi bude líbit!
16. 07. 2014 13:18
já mám tak ráda, když si ženský uměj pochválit určtiý partie i přesto, že s jinými nejsou spokojené... Přeju, ať i méně oblébené partie se stanou ve Vašem oku brzy krásnými ;-)
16. 07. 2014 12:55
Děkuju moc :)!
16. 07. 2014 12:08
Tak v prní řadě, vítej a gratulace, že už jsi 12 kg zhodila !!! Teď je to jenom o trpělivosti :) Držím palce!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři