TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Alena643

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 258
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Alena643

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Do třetice všeho dobrého i zlého

23. 11. 2014

Tak jsem koukla do historie svého hubnutí na Stobu.

Při prvním hubnutí jsem "dobře" zhubla a bylo mi fajn. Dokonce jsem závěr hubnutí se Stobem zavrcholila (pěkné slovo :,)) s výživovou poradkyní.

Naučila jsem se zdravěji vařit, jíst, nakupovat. Nebo to bylo to v opačném pořadí? Ačkoliv jsem dříve chodila do DMdrogerie pro prášek na praní, teď už přibírám i těstoviny, bulgur (který jsem dříve neznala a dětem přitom děsně chutná) i dochucovadla do polévky a co víc...kokosový olej. No to poslední je fakt mňamka. Ve skeničce je tvrdý a musí se škrábat. Když se naškrábe troška na zeleninový salát, moc pěkně a velmi zajímavě pak voní.

Kamarádka se mi vrátila z dovolené na Bali a tam se tím kokosovým olejem dle vzoru místních mazala tělo! Prostě univerzální prostředek :,)

Bohužel, za půl roku jsem měla kila zase nahoře. A co mě dost demotivovalo?

Nezájem okolí. V mých očích mě nikdo nepochválil... jedna kamarádka si všimla, že jsem zhubla. Můj muž taky. Ale nikdo jiný neřekl ani slovo. Ano, cítila jsem se dobře. Ale na druhou stranu jsem byla zklamaná, že si nikdo nevšiml jak na mě plandají gatě. Zhubla jsem skoro 6 kg. A byla na "své" dobré váze. Měla jsem být spokojená, ale je trapné..jak jsem závislá na hodnocení druhých a když se extra hodnocení nekonalo, propadla jsem drobné skepsi.

Druhé hubnutí na Stobu jsem nedokončila. Prostě jsem zjistila, že než abych si sedla k pc a vyťukala data pro semafortky, raději jsem hodila maso do hrnce, uvařila gulášek pro rodinu a upekla koláč pro děti k snídani.

Asi jsem nějak vnitřně zlenivěla. Raději se starám o plné žaludky svých blízkých, o jejich radosti, o jejich starosti než abych se starala sama o sebe.

A tak začínám Třetí hubnoucí sérii. A ona není pouze hubnoucí, protože když si dávám sama na sebe pozor, znamená to, že se budu o sebe i starat. Takže.. navíc zavolám kosmetičce (asi po x letech) a objednám si relaxační masáž.

Jsem maminka ..ale taky Alena a musím se mít ráda :,)

S pozdravem "ať želva běží!" :,)

Alena

 

 

 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 11. 2014 17:14
Alenko, vy nejste obézní, máte asi jen mírnou nadváhu, takže okolí si ani nevšimlo , že máte 6 kg dole. Tak se tím netrapte, že si toho nevšimli a nesložili Vám kompliment.Důležité je, že Vy sama jste se cítila lépe. Já se snažím zhubnout hlavně a především jen pro sebe, abych se také cítila lépe a mohla se oblékat jako dřív . Dělám to hlavně jen pro svůj dobrý pocit a když přišla pochvala od přátel tak to samozřejmě potěší.
23. 11. 2014 12:39
Alenko, ať želva běží a spokojenost přibývá. Mějte se ráda, věřte si a potom na hodnocení druhých již záležet nebude, i když přijde!:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři