TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Anuszka

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2023
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133561.12 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 56 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Anuszka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

První měření a hádejte co!!!

27. 03. 2013

Tak mám za sebou první vážení i s měřením, to znamená, že jsem uprostřed osmitýdenního cyklu :-) Už to je úspěch, že jsem si vydržela zapisovat jídlo denně takhle dlouho. Ale víc se mi líbí výsledky, psala jsem, že se mi podařilo přibrat to, co jsem už shodila, ale nyní se můžu pochlubit, že jsem zpátky na 57,7 kilogramech a že se mi tudíž želvička posunula zase zpátky na 31% úspěšnost. Váhu zase tolik neřeším, ale pokrok jde vidět i na centimetrech které mi zmizely v pase, takže mé formování postavy přeci jen k něčemu je, mám o 3 centimetry míň, tudíž v současnosti 66 cm, tolik jsem dřív (dávno před začátkem se STOBem měla jen v pevně zašněrovaném korzetu, ketrý byl koncipován na stažení o 8 centimetrů, teď už bych z pro sebe na míru ušitého korzetu vypadla, tak na něj mám aspoň vzpomínku v podobě profilové fotky).
Přes prsa a boky zase není úbytek tak omračující, ale já si vážím hlavně toho pasu, vždycky jsem chtěla mít postavu ve tvaru přesýpacích hodin :-)
Jelikož doma vlastníme váhu Goddess, která měří i obsaj tuků, svalů a vody v těle, zaznamenala jsem si do excelovského souboru i to, takže mám pěkné srovnání, ačkoli váha údajně není z nejpřesnějších, např. Tanitě bych věřila víc. Ale líbí se mi, že vidím úbytek tuků a příbytek svalů přesně tak, jak jsem si myslela že tomu je. Sice jde vidět jen - procento u tuků a + procento u svalů, ale vzhledem k tomu že svaly jsou těžš než tuk, vysvětluju si tím, že nemám tak omračující výsledky co se váhy týče. Ale já už jsem smířená s tím, že navolených 55 kilogramů mít nebudu...rozhodně ne teď když jsem začala aktivně posilovat. Takže jen pro přehled, mám obsah tuků 24,7% a obsah svalů 37,2%, což mi přijde úplně skvělé. Obsah vody mám 51,7%, což taky považuji za úsdpěch, protože jsem na začátku měla o něco méně a tady jde právě vidět náprava mého pitného režimu (měřila jsem ráno před tím, než jsem se vůbec napila).
Dnes mám volný den, takže kromě 30 day shred s Jillian si ještě dnes dám How strong is your butt? week 1. od Zuzky Light, jelikož se mi zdá, že se Jillian v prvním levelu zadku vůbec nevěnuje. How strong is your butt? naleznete tady http://www.youtube.com/watch?v=dk40_XbEF1M&feature=youtu.be , tak si to zkuste se mnou...postupně budou přibývat další týdny zaměřené na tuto partii, tak si nenechte ujít :-)
Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 03. 2013 17:59
Dík moc, no chápu že to nejsou tak velké rozdíly jako u jiných, ale já hlavně spíš formuju, než hubnu a tohle se mi hrozně moc líbí, je to takový nakopnutí vpřed, zase mám o důvod víc pokračovat v tom co dělám :-) Už aby byl večer, všichni zalezli a jáv se mohla převlíct do věcí na cvičení a začít...škoda, že musím tak pozdě, ale potřebuju an to soukromí a to jindy nemám
27. 03. 2013 17:21
Super výsledky! Gratuluji;-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři