TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 07. 06. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

ArwenMia

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3727
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

ArwenMia

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Ve městě

10. 01. 2013

Tak jsem se dnes courla městem. Potřebovala jsem si koupit svetřík. Úspěch už v prvním krámu (což je co říct s mojí rozhodností).

Pak jsem zavítala do krámku s keramikou a zjistila, že končí a mají výprodej s celkem pěknýma slevama. Odnesla jsem si krásnej 550ml hrneček a keramickou rybku na zeď pro maminu k něčemu ještě nevim k čemu (prostě do foroty).

A pak jsem si řekla, že se pujdu podívat na kozačky (když jsem byla naposled, tak jsem žádný nedopla - hold se mi ten tuk usazuje i na lejtkách). No a dopla jsem - jen se mi bohužel nelíbily...Přece jen, to nejlepší je už rozebraný:-) Ale odcházela jsem s dobrým pocitem, že když mi teda byly kozajdy v krámě, tak by mi snad mohly být ity, co mám doma, ale kvuli pěkném přibrání tuku, jsem je již druhou zimu nedopla a nenosila. To bylo překvápko, když jsem je zapla. Sice by to chtělo ještě trochu, abych se do nich vešla i v silonkách, ale už tak je to úspěch:-) Až mi to připadá podivné, že jsem dala dolů necelý tři kila a je to takhle znát... 

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 01. 2013 15:53
Tak tímhle já jsem problém nikdy neměla, ale je to super pokrok :)
10. 01. 2013 20:38
tak to je super, že si botky dopla!! tiež som mala s tým problém a tiež už som kozačky dopla! :-) ono sa to nezdá ale aj z lýtka sa tuk odparuje :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři