TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 11. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

DockalovaSimona

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 916
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133317.60 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5532 h 15 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

DockalovaSimona

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Váha

25. 11. 2012

Vždycky jsem byla strašně hubená,dá se říct vychrtlá. :D Byla jsem jak žížala, no jo, ale nic netrvá věčně, začala jsem přibírat a tak jsem se vyšplhala až na 64 kg.
Byla jsem z toho špatná, vždy když jsem začala něco dělat a pokoušet se o úbytek váhy, nevydrželo to dlouho přestalo mě to bavit, když člověk nevidí výsledky, ztratí chuť to dělat.
Když už i mamka mi řekla,že bych se sebou měla něco začít dělat, dala jsem se do toho, sice už se v tom topím zase asi přes půl roku, celé prázdniny jsem jezdila na in-linech, posilovala jedla dá se říct zdravě až na výjimky, ale má to účinek, přesto, že to byla tak dlouhá doba jsem spokojenější a spokojenější! :)
Dneska jsem se vážila a mám 59 kg!! Začala jsem skákat po pokoji jako blázen! Je to skvělý pocit! Opravdu! :) Snad to půjde ještě ještě dolů, chci dosáhnout alespoň 55 kg! :P :)
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 12. 2012 16:13
kikushka..děkuju moc! :) Obě to zase dáme dolů,já tomu věřím! :)
O těch prázdninách jsem byla na in-linech závislá,prostě mě to hrozně bavilo,ale teď je zima a tak ob den posiluji a 30 minut jezdím na rotopedu. :) Je skvělé vidět ty výsledky. :) Děkuju. :P I Tobě a CcLuln hodně štěstí!!!
Jinak měřím 168 cm. :/ Chci měřit alespoň 170,snad se to ještě vyšplá,když je mi 16. :)
26. 11. 2012 12:12
Ahoj Simčo, vítám tě tady a doufám že se STOBem půjdou dolu kila jako po másle :) Když koukám na tvůj blog, hrozně se v tom vidím, protože jsem měla stejnou výchozí váhu a i teď vážím stejně jako ty :) A věr mi, že stáhnout to na 55kg taky půjde, otázkou bude, jak moc chceš do toho investovat, abys to udržela...cestou každodenního intenzivního pohybu bych nešla, pokud ti jde o nízkou váhu, pokud ti ale jde o krásné pevné tělo, tak rozhodně ano, aneb nečekej že si tuhle nízkou váhu udržíš aniž bys přišla o svaly...netuším kolik měříš, ale na fotkách vypadáš vysoká. Přeju hodně pevné vůle a hlavně spokojenosti sama se sebou, ono se to na hubnutí a pohodě hodně odrazí! Good luck!
26. 11. 2012 12:10
Mohu se zeptat na tvojí výšku? :)
Jinak, vidíš, jde to dát dolů :) sama už máš nějaké úspěchy za sebou :) a kolikrát se sice ta želva plazí, ale nakonec se doplazí :) tak hodně štěstí! ;)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři