TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 11. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

DockalovaSimona

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 916
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133128.30 km
Kolo: 66071.10 km
Cvičení: 5524 h 20 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

DockalovaSimona

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Už opravdu nevím.

20. 01. 2013

Vím, že jsou tu lidé, kteří jsou na tom s postavou hůř než já, každý říká, že už bych měla být s tou svou spokojená. Ano jsem hubená, ale mě to prostě ještě nestačí.
K čemu se chci dostat, 3 týdny jsem už nic nezhubla, dneska jsem se po týdnu vážila a mám o 20 dkg více než minulý týden a to jsem to tak pečlivě dodržovala.
Opravdu mi příjde, že dokud jsem si jakštakš jedla co jsem chtěla (ale dodržovala omezení KJ) + cvičila, tak jsem hubla. Najednou to dodržuji na maximum a nic.
Už si nevím rady a docela mě to trápí. Máte pro mě nějakou radu prosím? :(

PS: Možná si budete myslet, že to moc zveličuji, ale opravdu bych chtěla dosáhnout maximální spokojenosti, nesmířím se s tím, že to najednou nejde. :((
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 01. 2013 18:35
Já vím,že si člověk musí i užívat,ale to dělám,občas mi to prostě trošku ujede,stejně jako včera,měla jsem o víc jak 15 g tuku víc než bych měla mít...:X Ale jednou za čas je to myslím jedno..:)
Jinak ano jsem spokojená,zhubla jsem tady za cca 10 měsíců 8 kilo...a to teprve 3 měsíce znám STOB jinak jsem hubla podle svého..:)
Jinak CcLuln....,zvyšovat příjem myslím není potřeba,vyhovuje mi to akorát..:) A pohybovou aktivitu mám každý druhý den (1 den regenerace a odpočinku) vždy 30 minut na krosovým trenažéru + posilování břicha nebo protažení celého těla...,občas nějaká delší procházka,ikdyž to možná moc namáhavě nevypadá,tak i s tímto zhubnout jde. :) Zase to nechci přehánět aby si to tělo nezvyklo moc na pohyb a pak kdybych mu ho nedávala,začala bych se kulatit..:D :)
Teď ještě ke všemu mám menstruaci,tak cvičit nemůžu protože mám přitom neskutečné bolesti...,no nějak to musím přežít a necpát se..:X
20. 01. 2013 19:34
Myslím, že se nemusíš trápit s tím, že Ti už nejde shodit poslední 1,2 kg, dej tomu čas, odpočiň si a raduj se z toho, čeho jsi dosáhla. Možná, když se zvážíš na jiné váze, budeš mít klidně o 2 kila míň, nebo i víc, domácí váhy moc přesností neoplývají ( mám dvě a rozdíl mezi nimi je od 0,5 do 2 kg, podle toho, jak těžký/lehký člověk se váží). Mnohem důležitější jsou cm a ty mizí i cvičením.
20. 01. 2013 18:39
Naprosto vím, jak se cítíš...já také bojuji s 1, 2 kily navíc...pořád to lítá...taky mi všichni říkají, že už jsem hubeňour a že mi to sluší...ale pokud nebudu spokojená já sama na 100%, tak se budu snažit :) nedržím žádné drastické diety, jen hezky stobuji a cvičím :)
k tobě - Simčo, co zkusit navýšit příjem? Co pohybová aktivita, jak jsi na tom? :)
20. 01. 2013 11:56
když tělo hubnout nechce, tak hubnout nebude.
mám zkušenost s příjmem 2000 kJ/denně po dobu týdne (zhubla jsem 1/2 kg, takže ani ne hmotnost nepřijaté stravy)
i s příjmem 7500 k výdeji 2500 kJ (při bazálu 6000) po dobu 2,5 měsíce, s výsledkem půl kila nahoře.
prostě - dej tomu chvíli klid.
20. 01. 2013 11:39
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že právě když jsem se takhle snažila za každou cenu a vše dodržet striktně přesně, tak se váha zastavila a nehla se - ne týden,ani tři, ale i několik měsíců......Tady jde prostě o psychiku- je to stejné, jako když se zoufale začneš snažit otěhotnět, ale zrovna se to just nestane- hlava se na to příliš upíná.Musíš si dojít k tomu, že i psychika je důležitá.V tomto směru mně pomohlo to, když mi na podzim přejelo auto kamarádku- došlo mi, že když mě zítra srazí auto,tak bude všem vcelku jedno, jestli jsem vážila 55 nebo 55a půl, jediné co jim zbyde budou vzpomínky, co jste si spolu užili- proto je třeba taky trochu prožívat život- a to znamená i o,dát si spřáteli sklenku vína, bez ohledu na to, kolik máš ten den už sacharidů...Vím, že se ti má odpověď možná nebude zamlouvat, ale je to tak.Jsi krásná holka, tak toho užívej dokud jsi mladá a neřeš prkotiny........

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři