TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Eipois

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 301
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

"Nemáte oprávnění k tomuto článku!"

04. 01. 2013

Ehm... 


tak jsem dnes narazila na tyto stránky, sice nevím, jestli zvládnu denně takto detailně vyplňovat jídelníčky a podobně, ale říkala jsem si, třeba tu najdu někoho s podobným problémem, jako já. Trpím tak trochu nechutenstvím (nepociťuji hlad, nerada jím), takže sice nechci hubnout, ale zdraví si ničím fest :) 

A ono ejhle, 80% blogů, na které jsem klikla jsou uzavřené. Jak se tu pak ti přátelé hledají, když o nich vlastně nejdou zjistit žádné informace? Nějaké širší fórum pro různé diskuze jsem tu taky nenašla. No nevadí. Třeba nějakého sparing partnera nějak časem najdu :-) 

A i kdyby ne, rozhodně se musí nechat, že je super vidět, jak mám všechny semaforky červené na cca polovičních hodnotách... Krom tuků, no to se mám teda čím chlubit :))

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 01. 2013 16:51
Je opravdu dost nepříjemné čekat než se načte blog a potom zjistit, že není oprávnění k jeho četbě. Někdy se ani nesnažím, protože po přečtení, že si nemůžu nic přečíst mě to v listování hodí zase na začátek a potom se musím pracně prokousávat několika stránkami již prolezlých novinek.
04. 01. 2013 13:54
no jo, na snídani hořké kafe, na oběd vývar s mrkví a na večeři obložený chleba se sýrem a zeleninou.
dá se to, naučit se jíst. tělo dokonce začne mít samo hlad. teď nepřibírám ani na 7500 kj běžného provozu... no ale hubnutí je fakt ještě o něčem jiném.
04. 01. 2013 13:26
Ono ty vztahy se ukáží až časem. Já taky přijímám přátelství od lidí, kteří mají aspoň jednu fotku. Když budu paranoidní, tak samozřejmě nemůžu vědět, jestli je fotka skutečně dotyčné osoby, ale pro svůj vnitřní klid beru, že ano. Jinak vzniknou tady i skutečná přátelství a jak psaly už holky, někdy se probiraji osobní věci, takže proto to uzamčeni. Nerada bych, aby si new problémy nebo míry četl celý svět :o)
04. 01. 2013 13:10
No, uznávám, že fóra jsou povětšinou mrtvá :D a že největší akce je na zdi s přáteli. :-) Však jich brzo budeš mít hromadu ;-). Jo, jinak soukromé zprávy tu posílat nejde. :(
Nápad s tím označením blogů už jsem tu několikrát dávala k dobru, ale nevím o tom, že by jakýkoliv nápad z ´"lidu" byl kdy vyslyšen. Bylo by totiž fajn vědět hned, zda je to zamčeno (třeba zámeček) pro všechny nebo třeba P jako pro přátele atd. - hezky ses hned zorientovala. ;-)
Jinak, aby si tě lidi přidali do přátel, ktomu hodně pomůže profilovka, fotky ve fotogalerii, a informace o tobě, sama rozhoduješ o tom, kd osi to bude moci přečíst, takže to nedáváš na vědomost celému světu. ;-)
04. 01. 2013 12:54
akraj vypadá to tak. Snad to i k něčemu bude, to hromadné nabírání :o)

dadas jj, koukám, že moje namyšlená taktika "naklikat do přátel kohokoliv kdo mě zaujme" je tu taková všeobecná :)) ono to asi jinak nejde :o)
04. 01. 2013 12:51
Btw, forum jsem našla v ranních hodinách nedlouho po tomto příspěvku na blogu, jen mi teda přijde trochu mrtvé, což mi přijde zajímavé, protože mi přijde že lidí je tu dost. :)

Lenora jistě, chápu. Také chápu Tanein, že se tu píšou i osobní věci a proto se to tají. I já bych nerada, kdyby si to mohl přečíst kdokoliv, ale na druhou stranu, jak se k těm přátelům dostat? Jsem zvyklá přidávat si do přátel lidi, které jsem už trochu poznala, s kterými jsem si něco popsala a kteří mi tedy i sedí. Tady asi budu muset pojmout opačnou taktiku - přidat do přátel kohokoliv a kdyby mi jó neseděl, tak vyškrtnout, nebo nevím :)

Ariallaida jj, jen témata, která mě zaujala jsou několik měsíců netknutá...tohle ještě musím více prozkoumat, jestli je to skutečně tak mrtvé :)
a k tvému druhému příspěvku, možná by nebylo od věcí přidat za uzevřené blogy písmenko "P"-přátelé "N"-nikdo nebo to odlišit barvou.. ani mi to nepřijde tak těžké, ale nevím :)

JaniVlc děkuju :)

Daranea jako mě nejvíce překvapilo, že jsem se snažila tedy kouknout na nějaký blog a skutečně jsem 4 z 5ti otevřených obratem zavřela, protože jsou nepřístupné. Nechápu, že nejsou ty nepřístupné blogy skryté, nebo alespoň označené jako "uzavřené". Takhle to můžu odhadovat jen z toho, že to nemá žádný komentář :-D

Tanein jak jsem psala, to chápu. Dokonce jsem nedávno pochopila i smysl "schvalování komentářů" na jistém jiném portálu :)

slapajda doufám a děkuji :)

Petra71 já bych ráda napsala např. soukroumou zprávu, ale zatím jsem nepřišla na to, jak to tu funguje... si snad založím ještě jeden profil na testování jak je co veřejné :)))

iv.uh já myslím, že nevadí, protože zásady jak pro hubnutí tak přo přibrání jsou +- stejné. Ale alespoň za jednoho člověka s obdobným problémem bych byla ráda o:-)

zuzik721 oki, něco tam doplním. :)

Liba Babina popravdě mě to samotnou překvapilo. Asi jsem se trefila na žhavé místo s tématem :)) Jinak já nemám problém s hledáním lidí, otevřela jsem několik desítek blogů atp... jen mě upřímně zaskočilo, že z nich vidím pětinu, to se pak hůře hledá :(

ambiente 3500 kJ, no to jsi na tom byla obdobně jako já. Nejhůř, když mám špatnou náladu, to nemám chuť na jídlo vůbec a musím se vyloženě nutit. Vypadám sice hubeně, ale jak člověk nesportuje, tak po té 18tce jde trochu více vidět bříško (jestli si všímáte, jak ty "hubené" holky nosí ty uplé trička a maj v nich vypouklá břicha, nebo kraťasy tak malé velikosti, že jich z nich tečou boky...brr.) Holt pevná postava nesouvisí tak úplně s kilama ...
Ale jak má člověk pomalý metabolismus zvyklý "držet si svoje" tak si zvykne i na ten malý příjem a nehubne,...

MaSka děkuji za ochotu, FAQ jsem již četla (jsem takový ten tvor, který dvakrát měří a pak se až ptá :)) )
04. 01. 2013 12:08
hezky se ti to plní v přátelích :D.
04. 01. 2013 12:03
za chvíli budeš mít spoustu přátel uvidíš
04. 01. 2013 10:57
http://www.stobklub.cz/faq-dotaz/35/
Příjemný den a úspěšný začátek MaSka
04. 01. 2013 10:56
http://www.stobklub.cz/faq-dotaz/33/
04. 01. 2013 10:07
ahoj tvorečku Eíku,
no to je tady trochu problém. hodně holek bere stob jako hodně soukromou věc a své soukromí si chrání. získat přátele není zas tak problematické - stačí si nahrát fotku - nebo nějaký rozumný obrázek - a napsat pár blogů. ale obávám se, že moc lidí, co nejedí, tady nenajdeš. jeden z chronických zapomínačů na jídlo jsem byla já, jediný můj problém je a byl, že na to zdaleka nevypadám. při nulovém pohybu v pohodě vegetuju na 3500 kJ aniž bych hubla - a to mám nadváhu. tak ještě buď ráda, že při svém nechutenství nevypadáš na knedlíkářku.
04. 01. 2013 09:58
04. 01. 2013 09:58

Ariellaida
Faktem je, že ta věta je děsná. Mnohem taktnější by bylo např. "Litujeme, ale blog je uzavřen pouze pro přátele". Také by to bylo lidu srozumitelnější a né řvát na celé kolo, že někdo nemá oprávnění. bylo by fajn taky říct, proč. :-) Tož tak. Třeba se stob chytne za nos. :-) .
04. 01. 2013 09:24
No vidíš, kolik lidí regovalo na tvůj blog. Vidím, že jsem ti radila, co moje přítelkyně přede mnou a opravdu jsem neopisovala.
04. 01. 2013 09:22
Požádala jsem tě o přátelství, i když můj problém je přesně opačný. Chci zhubnout. Zdraví si už fest neničím, protože jsem se díky STOBu naučila jíst rozumně a hubnutí se mi docela daří.
Nyní k uzavřeným blogům. Zaregistrovala ses teprve včera a musíš hledat v otevřených blozích lidi, kteří ti jsou blízcí čímkoli. Nebo se ti líbí jejich profilovka, nebo to jen tak risknout. Měla bys také napsat něco víc o sobě atřeba popsat své problémy. Najdeš tu lidi, kteří ti poradí.
04. 01. 2013 09:06
vítej mezi náma :-) a jak psala Petra71, fotka a info o sobě je tady základem k přátelství...
04. 01. 2013 09:05
Ahoj, holky už Ti to napsaly, písni něco o sobě a zažádej o přátelství. Jsem tu od července a přátelství mi odmítly myslím jedna - dvě holky...jen se obávám (ale možná se pletu), že nechutenstvím nás tu moc netrpí :-) :-).
04. 01. 2013 08:55
Ahoj, vítám tě tu. Jestli ti mohu poradit, než začneš žádat o přátelsví, napiš o sobě nějaké informace. Já sama za sebe, když mám přijmout někoho do přátel a tím mu umožnit, číst moje soukromnosti, tak chci alespoň trochu vědět s kým mám tu čest :-)
04. 01. 2013 08:37
Vydrž, za pár dní už tu budeš jako ryba ve vodě a rychle zjistíš, co a jak dělat :-) No a přátel najednou bude dost a dost :-)
04. 01. 2013 08:33
Ahoj, jde o to, že většinu věcí do blogu, které píšeme, rozebíráme i intimní detaily z našich životů a pokud zůstane článek otevřený všem, znamená to, že si cokoliv o tobě můžu přečíst , kdokoliv na internetu, nemusí být ani registrován zde na STOBklubu. A člověk se většinou nepotřebuje svěřit celému světu, ale lidem s podobným problémem, kteří ho pochopí a přispějí radou.
04. 01. 2013 07:49
Ahoj, taky mě to štve, zvlášť když má blog zajímavý název, třeba jako ten tvůj. Já sama mám některé blogy otevřené a jiné uzavřené jen pro přátele, ale taky mě štve, že se o některých lidech nedozvím vůbec nic, dokud si je nepřidám do přátel.
Hodně štěstí při hledání přátel i změně životního stylu.
Nechutenství je nepříjemná věc, my jsme tu asi všichni milovníci jídla, my tě z toho vyléčíme :)
04. 01. 2013 07:16
Ahoj, vítej! Vše podstatné už napsaly holky. Přeji, ať se Ti daří! :-)
04. 01. 2013 07:14
Ahoj, vítej na stobklubu! :-)) Jak píše Lenora, je to o "přátelství". Jinak nahoře vpravo na zelené záložce KOMUNITA najdeš STOB skupiny, kdy se můžeš ke kterékoliv přidat a debatovat o různých tématech, aniž by museli být "přítomní" nutně tví přátelé. ;-) Přeji hodně úspěchů!! ;-)
04. 01. 2013 07:06
Většina blogů je čitelných jen pro ,,přátele", to znamená, že musíš někoho požádat o přátelství - když klikneš na jeho blog, tak se ti ukáže možnost požádat o přátelství.....Když to dotyčný přijme, stanete se přáteli a jeho blogy už ti půjdou číst.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři