TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 10. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Hanakomo

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 6
Celkem: 8310
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Hanakomo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Dík že tu mohu být

23. 03. 2018

Krásný páteční den,

Všechny Vás moc zdravím.Je úžasný číst  články,rady i povzdechy lidiček ,který jsou tady.Všichni máme své radosti, starosti a dny dobré a horší.Mě samotnou to tu drží nad vodou a podpora všech mě stále táhne dopředu. 

Už od října se snažím jist zdravě a od nového roku mi s tím pomáhá i Stob.Sebekoučink je úžasná věc. Dost pomáhá a člověk pochopí jak to má  do sebe  zapadat aby to fungovalo.

Tak se mi podařilo od října sundat,stratit nebo prostě odendat k dnešku 15 kg.Poctivým jídelníček, pohybem a myslim si,že rozumným přístupem. Prostě pomalu a jistě .

O to vic mě překvapila reakce lidí, buď kolegyn nebo známých .Mám takový pocit, že nikomu nedošlo ,že vlastně hubnu už dlouho.Každý na mě kouká jak na moc nemocného člověka :-)omlouvám se za výraz, ale který už to má za pár. ......

Moje přítelkyně tady ví, že od února marodim.Nějak se tím nemohu prokousat,ale jak mi všichni tady říkají -chce to čas .Tak tomu ten čas dávám. 

O to vic mě mrzí reakce těch lidiček, že bych měla se sebou něco dělat, že vůbec nevypadam dobře  a tak.Stále říkají že nejspíš vůbec nejim.....

Nějak mě to přestalo bavit poslouchat.Jen jedna se mě zeptala jak se mi to povedlo a co držím .No a v mých očích se objevila moc velká radost.Kolegyně čekala nejspíš dietu,přesně na miru.Usmála sem se a řekla. Jo to musíš na internet a najít si tam STOB.cz.........

Chvilku stála jako sloup a po chvilce dodala,že se podívá. Tak uvidím až se  vrátím do práce. Zda o mou radu stála ,nebo chtěla nějaký zázrak. Ostatně ten jí mohu také preposlat. Na ten zázračný koktejl:-))))))))))) kontakt pro ní najdu.

Přeji Vám super vikend, hodně pevné vůle a sluníčko

Ahoj Monika

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 03. 2018 11:36
Zkrátka, v podvědomí lidí je pocit, že komu se skutečně podaří zhubnout, tak je to jen díky nějaké ošklivé chorobě. Že existuje změna životního stylu a stravování, navíc spojená s pohodou, to většina lidí ani netuší.
" Dieta" je něco drastického, trýznivého a chudák ten, kdo se na ni dal....Kdo se náhodou dozví, co je to Stob a semaforky, tak většinou rychle couvne, protože tuší, že by ho to muselo stát nějaké úsilí, nutnost vážení, zapisování a raději se spokojí s obezitou, nebo obětuje peníze na drahé prostředky k rychlému zhubnutí a dostane se do bludného kruhu jo-jo efektů. Ale ty to všechno víš, vykašli se na jejich řeči ( pokud to jde ) a dál hubni a žij vesele se Stobem.....
25. 03. 2018 13:44
Všem vám MOC DÍK
25. 03. 2018 09:30
Možná si vaše okolí prostě jen nedokáže představit, že se dá hubnout relativně rychle a dokonce zdravě..... myslím, že se Stobem si to všechny dokážeme ohlídat tak, aby nám to neublížilo a hlavně tak ,aby nám bylo dobře na těle i na duchu
23. 03. 2018 20:19
Nevšímej si toho, co říkají ostatní, těš se z toho, jak se cítíš ty. Děláš to pro sebe a ne pro okolí. Nevím, jaká byla tvoje počáteční váha, nevím jaká je dnes, ale co vím je to, že je ti určitě bez 15 kil lépe. Když jsem před několika lety zhubla 17kg, tak si toho ostatní všimli až na jaře až jsem přestala nosit zimní bundu a mnozí se ptali, jestli nejsem nemocná. Když jsem jim řekla, že jsem v pohodě a je mi fajn, tak mi stejně nevěřili. Vykašli se na reakce druhých a až budeš v pohodě tak pokračuj a nebo udržuj váhu, podle toho, co potřebuješ. Je to tvoje tělo a tvůj život.
23. 03. 2018 18:47
Já věřím, že Tvé kolegyně jsou ženy rozumné a inteligentní a že časem pochopí, jak to s Tebou je a buď Tě budou obdivovat a chválit nebo se k Tobě přidají :-).
23. 03. 2018 18:39
Moni, krásná práce, 15kg je supr úbytek a musí to být hodně viditelné. Nenech se odradit okolím, děláš to hlavně pro sebe :-). Možná okolí tak reaguje na to zhubnutí proto, že jsi na neschopence , po operaci a dlouho tě neviděli, tak to přisuzují okolnostem..... Určitě se najdou škarohlídi, kteří ti závidí, že se ti to povedlo.....Tak hlavu vzhůru, nedej na negativní okolí a hlavně ať jsi brzy fit a zdravíčko slouží :-)!
23. 03. 2018 16:35
Blahopřeji,moc Ti fandím.Zažila jsem totéž před 10 roky,kdy jsem zhubla nechtěně.cca 10 kg.A v práci i jinde jsem často slýchávala různé připomínky a ž na jednoho kolegu,ten mne chválil.A také můj bretr,který mi navrhoval,abych se přihlásila do soutěže o modelku-seniorku,což mě ohromně pobavilo a dodalo sebedůvěry.důležité je,jak se cítíš ty sama a ostatní zřejmě jen závidí.Drž se.
23. 03. 2018 14:26
Velká gratulace , to je úžasné, 15kg musí být výrazně vidět a tak si to zřejmě kolegyně špatně přebraly a spojily s tvou operací, ale ty se nenech otrávit a pracuj si na svém. Operace se určitě trochu podepsala na výrazu i očích, chvilku to trvá než se člověk porovná, ale to je jen průvodní jev ,který zmizí jen co se tělíčko a dušička dostanou do pohody a souladu. Jsi moc šikovná a je nám tu s tebou dobře.
23. 03. 2018 14:03
Moniko, gratuluji, hubneš rychlostí "tak akorát". :-) Nenech se nikým otrávit a drž se toho, co ses naučila a pokračuj až ke své vysněné "80". Věřím, že to do konce roku dáš. Nyní hlavně pečuj o své zdraví a věřím, že na konci roku budeš mít radost ještě větší, než dnes. Hodně štěstí. :-)
23. 03. 2018 13:27
Gratuluji, 15kg je krásný úbytek :-) a pokud je dosažený zdravou cestou tj. pravidelným zdavým jídlem a pohybem, tak bych se vůbec nenechala od nikoho otrávit :-) Přeji brzké uzdravení :-)
23. 03. 2018 13:06
15 kg za cca půl roku je myslím dobrý výsledek, není to ani moc málo, ani příliš rychlý úbytek na váze. A koukla jsem do Klokanů (Jitulka budiž pochválena :-) na tvou váhu. Pokud nejsi dvoumetrová čára, můžeš v hubnutí ještě směle pokračovat, děláš to dobře.
Mám totiž kamarádku, která to s hubnutím - mírně řečeno - přehnala a teď má nemalé problémy. prostě nepřestala včas a svůj vytoužený cíl nasadila nezdravě nízko a hlava nepobrala, že už je to moc.
A teď zpátky k tobě. Podle textů na mě děláš dojem, že jsi trošku úzkostlivá, jestli věci děláš dostatečně dobře, jestli neděláš někde chybu, kde máš rezervy, jak se do věci pustit ještě s větší vervou. A jestli takový dojem mají i tvoje kolegyně a kamarádky, tak se jim ani nedivím, že mají obavu, žes nasadila nějakou drastickou a nezdravou dietu. Ostatně, sklony k tomu určitě máš, jinak by ses nepídila po nějakých detoxech a a dalších metodách, koktejlech... Naštěstí ji to moudře zamítla.
Neznám ty tvé kolegyně. Ty sama musíš usoudit, jestli z nich mluví starost nebo sprostá závist.
Ale je fakt, že operace a starosti se mohou podepsat i na rysech tváře a člověk opravdu "nemusí vypadat dobře".
Já bych ti poradila - dělej to tak, aby ses ty samacítila dobře a ve fyzické i psychické pohodě. Pokud tomu tak bude, zřejmě nebudeš dělat věci úplně špatně.
Tak hodně zdaru!
23. 03. 2018 12:11
Jsi dobrá, ten úbytek musí být znát. Nenech se od druhých negativně ovlivnit, myslím, že z nich tak trochu mluví závist. Přeju, ať se Ti daří a my děkujeme Tobě, že jsi tu a dělíš se s námi o svoje pocity, problémy a radosti.
23. 03. 2018 12:01
15 kilo už musí být hodně vidět. Nedivím se lidem okolo tebe, že se diví. Možná to opravdu nemyslí špatně. Někdy nemocný člověk hubne, aniž by chtěl /viz moje mamka/. Buď ráda, že to není tvůj případ a klidně jim vysvětli, že to není nemocí, ale proto, že chceš. Nebo ti třeba trošku závidí :-) Já posílám velkou gratulaci.
23. 03. 2018 11:54
Velká gratulace za pěkný výsledek! Držím ti pěsti, ať jsi brzy fit... :-) A na ty lidičky se vykašli, je to jen holá závist
23. 03. 2018 11:41
chválím za krásný úbytek na váze a trochu u chápu reakce. lidé tě dlouho neviděli, o tvé snaze shodit nějaké to kilko nevěděli a jediné co jim došlo, že jsi na neschopence. tak si logicky, jak je o nás známo, vytvářejí předsudky a myslí si, že jsi zhubla kvůli nemoci.
Na jejich reakce se vykašli. načančej se, hezky se oblékni, zvedni bradu a nasaď jarní úsměv a ukaž jim, že jsi spokojená a šťastná a mají-li oni s tím probém, tak ať si trhnou
23. 03. 2018 11:32
Ty jsi dobra, drzim palce at ae dari dal at se zdravicko lepsi a my jsme tady vsichni s tebou
23. 03. 2018 10:43
Gratuluju, to je krásný výsledek! :-) ... a držím palce, ať jsi zase brzy fit!
23. 03. 2018 10:11
Moni, to je krásný výsledek,at se ti daří í nadále
23. 03. 2018 09:57
Ahojky Moniko, máš to v hlavě dobře srovnané, víš já si vždy říkám že komu se nelíbím , ať se na mne nekouká !!!!!!
A uděluji ti velikanánskou pochvalu a obdiv - zasloužíš si ji, je to jen a jen tvoje práce a řekla bych ať si kolegyně trhnou nohou a klidně ať závistí prasknou !!!!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři