TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Jirina55

Původní Sebekoučink

92 %
0 kg 6 kg

Již zhubnuto: 5.5 kg

Získané body

Tento měsíc: 66
Celkem: 53603
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Jirina55

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Kde to mám ráda - zvu vás - zamyšlení

15. 09. 2019

Reportáž ze včerejších Šlápot na Hané tentokrát nechám Zlatce hostitelce nebo někomu jinému. Ale všera se hovořilo i o Šlápotách jako takových a o Hančině nápadu pozvat své kamarády a kamarádky k sobě.

Námětů bylo hodně a na všechny se nedostalo. O Stánině pozvání na Říp už jsem psala a budeme tou cestou zahajovat Šlápoty 2020. Letos se ujaly role hostitelek HAnka v Ostravě, skvělou průvodkyni jsme měly v KUtné Hoře i ve Žďáru nad Sázavou, kde byla spíše znalou průvodkyní Eva - na její pozvání na Ronovec zatím nedošlo, pozvat nás k sobě chtěla i Hanka Ch a ani tam jsme se zatím nedostaly, v Praze vznešené přišlo pozvání do Podkrkonoší,

včera jsme se toulaly se Zlatkou a jejími milovanými vlky kolem Náměště na Hané .

Myslím si, že Hanky myšlenka byla skvělá a skvělé je mít v místě Šlápot průvodce, který má místní znalost a ukáže to, co při běžné turistice uniká a ľetošní Šlápoty toho jsou skvělým důkazem. A pro mnohé z nás už se staly součástí STOBího života a neváháme na setkání vyrazit kamkoliv.

Šlápoty se dostaly do jiné dimenze. Nejsou jenom o přátelství a skvěle prožitém dni ale i o tom dát druhým kousek něčeho, co mám ráda, pozvat své přátele k sobě domů. A tak bych pro příští rok u této myšlenky ráda zůstala. Počkám si na vaše ohlasy. Šlápotí stálice i vy, co se chcete přidat, pozvěte nás do svého kraje. Rádi přijedeme

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 09. 2019 10:36
Tu básničku neznám, je moc krásná , díky!
15. 09. 2019 22:45
Všechny výlety se Šlápotami, i ty předtím se Stobími holkami z Vysočiny byly fajn. Škoda, že všechno se stihnout nedá. Pardubice a Říp bych příští rok navštívila moc ráda.
PS: pro Sifaku: v teplákách jsem skoro furt a hub je momentálně , no jako hub, takže hooodně. Tak snad to také někdy vyjde.
15. 09. 2019 19:35
Ahoj děvčata, tak doufám že i ty naše Semily se dostanou na řadu a uděláme si výlet po zdejším kraji. Máme tady také spoustu krásných míst, které Vás určitě nezklamou. Jiřinko, předem by jsme probrali trasu aby to nebylo moc náročné.
15. 09. 2019 19:19
Za mě určitě pokračovat :-)
15. 09. 2019 14:46
Krásný blog, moc hezké komentáře. Šlápoty jsem letos absolovovala všechny i když některé nebyly zrovna moc blízko a jednoduše dostupné, ale i tak jsem byla moc ráda, že jsem se jich mohla zúčastnit :-). Poznala jsem neznámá města a krásné památky a byla mile překvapena :-).
Určitě jsem pro pokračování i v dalším roce a pokud to bude aspoň trochu rozumně dostupné a budu mít čas, ráda se zúčastním! Pozvání od Irenky a mé osůbky do Olomouce určitě platí !
15. 09. 2019 13:45
Přečetla jsem blog a komentáře, sedím , mám husí kůži z toho jak je to všechno krásné ,díky. (Tahle husí kůže je u mě projev prožitku krásna) :-)
15. 09. 2019 12:57
Jaroslav Seifert
Hora Říp
Viděl jsem hory plné ledu,
však zpívat o nich nedovedu.

Jiskřily dálky nad hlavami
jak bledě modré drahokamy.

Jímala závrať při pohledu,
zpívat však o nich nedovedu.

Když ale vidím na obzoru
uprostřed kraje nízkou horu,

na nebi mráček běloskvoucí
- přestane srdce chvíli tlouci.

Oblaka letí v klasech zralých
a koně dupou po maštalích.

V panácích jsou už všude snopy
a svatý Jiří zvedá kopí,

aby je vrazil ve chřtán dračí,
a motýl spěchá po bodláčí;

a jako krůpěj na prstenu
třpytí se drobná kvítka rmenu.

Tu nemohu se vynadívat
a všechno ve mně začne zpívat,

zpívat i plakat. Maminko má,
jak je to hezké u nás doma!
15. 09. 2019 12:13
Všechny Šlápoti výlety byly moc fajn, hlavně proto, že to jsou milá setkání s milými lidmi, de facto jedno kde ... jsem moc ráda, že mohu být jejich součástí :-)

Jirina55: Jiřinko, od Pardubic je myslím Hefaista
15. 09. 2019 11:25
Ty jo, Jiři, úplně jsi mě dojala :-/...básničku o Řípu neznám ale pamatuju: Cestička k domovu, známě se vine.....co? :-)
15. 09. 2019 11:21
Stáňo, v autě jsme si recitovaly básničku Hora říp. Pojďme jí převést do života
15. 09. 2019 11:19
Já nejsem světoběžník i když jsem dost cestovala. Propadla jsem kouzlu téhle zemičky, jejím koutů, které dýchají kouzlem domova, kouzlem obzorů , které lemují hory i rovin, kde je volně k rozhledu. A pokud po té zemičce kráčím s milými lidmi, jsou to chvíle, kdy jsem opravdu a bez výhrad šťastná. Sdílejme spolu toto štěstí. A Hanky příspěvek je inspirací na tabulku i na uvedení do života. Kontrolní otázka: máme někoho od Pardubíc a nebo zapátrám v paměti? Myslím že bych i o něčem věděla ...
15. 09. 2019 10:53
Jiřinko a Hanko, vaše texty nemají chybu! :-)
Já na Šlápoty ráda přijdu, pokud mi to časově vyjde (jo, to se mi to slibuje, když mě Jiřinka vždycky obětavě doveze až na místo srazu a zase zpátky :-) Jen opravdu neslibuju, že z každého výletu bude nějaká moje reportáž. Když se ěnuju focení, zanedbávám pak vaši milou společnost.
15. 09. 2019 09:20
Děkuji Jiři, za tvůj blog, díky že jsi přesně popsala to, co jsem svým nápadem myslela-mít v dané lokalitě místního nebo znalého. Děkuji všem, které tuhle myšlenku pomáhají zrealizovat. Jak píše Zlatka, nevyšlo mi zúčastnit se vždy ale když mi to vyšlo, tak to vyšlo :-) Byla bych moc ráda, kdyby tento “projekt” pokračoval a já mohla poznávat, hlavně díky obětavým Šlápotám, více naši malou zemičku. Je sice malá ale někdy je sakra těžké, dostat se do zastrčených míst. Je v tom trošku recese, trošku možná touhy překonat nepohodlí pro pár hodin srandy se spřízněnými dušemi. Evě hasičandě se možná včera škytalo, protože doprava za ní se probírala cestou do Olomouce a vlastně s Mackem i u mne doma, když už byla za okny tma. Řekla bych, že jsem mistrem plánů na dlouhé tratě a ve spojení s naší manažerkou logistiky, dopravní dispečerkou a vedoucí meteorologické modlitebny, není nemoźné provést jakkoli krkolomnou akci. Takže za mně, vedou Houbošlápoty, dále k Evě když půjde do tepláků :-) pak Eva zmiňovala Pardubice a něco kolem, to jako uživatel Regiojet zvládnu levou zadní, dále je v plánu Ajanky Olomouc, Stáni Říp, na Prahu taky nemůžeme zapomenout, dokonce tu byl tip na Prahu s přespáním, no prostě co se včera probralo, myslím, že lenošit nebudeme. Díky všem, kdož téhle akci věnujete svůj čas, nejen při akci samotné ale i při přípravě, což je moc důležité pro zdar akce.Jsem ráda, že tu jsem a jsem ráda, že tu jste vy......no nic zuřivá reportérka už tam za dveřmi chrochtá, asi bude chtít něco žvýkat :-).....jdu vařit :-/
15. 09. 2019 08:39
Každé Šlápoty, na kterých jsem byla, byly prostě super, jsem ráda, že Vás znám a že Vás mám :))
15. 09. 2019 08:04
Však jsi "kmotrou" celého toho nápadu a tak je jasné, že to prostě MUSÍ BÝT ÚŽASNÉ.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři