TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 02. 2023

Jak si nahrát profilovou fotku?

JulietZ

Sebekoučink

Zahájení: 27.01.2024
Ukončení: 20.04.2024
Cíl: Zhubnout

52 %
0 kg 8.4 kg

Již zhubnuto: 4.4 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 22. 4. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 39
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133040.31 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 4 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

JulietZ

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Pokračování v kurzu

16. 02. 2023

Na patém semináři, který byl věnován pohybu zaznělo mnoho cenných rad. Vzhledem k tomu, že s pohybem problém nemám, disponuji časem i chutí, tak jsem tolilk nemusela řešit čím začít a čemu se věnovat. Prostě už mám odzkoušené sporty co mě baví......Nevěděla jsem však, že je dobré se po cvičení ihned nenajíst a vydržet ještě tak hodinku. Pro mě cenná rada. 

Pod vedením Jany se dispey váhy hnul o trochu více a za těch pět týdnů jsou  3 kila dole. První malé úpravy už se na váze projevily. Stačilo přidat více bílkovin, ke sváče si odpřát nějaký dobrý zákys místo tyčinky a nevynechávat veřeče.

Budu ráda, když mi v komentářách doporučíte nějáké vaše oblíbené večeře, ať mohu rozšířit svůj repertoár receptů. 

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 02. 2023 15:46
Já mám ráda tvaroh s pažitkou nebo s pórkem, případně s kapií a k tomu křehký chléb nebo dalamánek. Červenou řepu dělám se zakysankou nebo jogurtem ,přidám sůl, trochu česneku nebo citronový tymián. Taky zeleninové saláty jsou prima když je doplníš kouskem sýra nebo drůbežího masa.
15. 02. 2023 17:46
Zdeňko ... Zlobíš! :-) , ale recept zkusím, díky . Už teď na to mam náramnou chuť. Mozzarellu mám rád. Ale pšt, ať se to nikdo nedoví. Kdyžtak všechno zapřu. Ahoj
15. 02. 2023 17:34
Je lepší si plánovat, aby bylo dost bílkovin, ne moc sacharidů, to nejde jen večeře, ale od rána si to pohlídat, když mám hodně sacharidů, protože mám ráda chleba, dám si jen tvaroh, přimíchám do něj strouhanou mrkev trochu okořením. Nebo dělám pomazánky ale kousek chleba potřebuji, jinak si připadám že mi něco chybí. Ráda mám také, řepové karpáčo, muž to nejí, tak dělám jen pro sebe, 2 řepy červené nakrájím na tenké plátky, svařím - 2 pl vinného octa, 2 p.l. cukru, 2 p.l. medu, 3 p.l. pomerančové šťávy, snítku tymiánu, trochu olivového oleje, 1 p.l. sojové omáčky, sůl, pepř a nakonec strouhaný zázvor, zaliju řepu, dám do lednice.
Nechám uležet1 -2 dny a dám si sýr mozzarellu a kousek chleba, nejraději by jsem to snědla najednou ale nechám si to na 2 -3 krát, záleží jak mám velké řepy. Také mám ráda saláty, všeho druhu.
15. 02. 2023 17:32
Sifaka- naštěstí žádný hry nesleduju ani nehraju, a tak klečet nemusím.
Julinka- já to s Tebou myslím dobře:-D
15. 02. 2023 16:45
...jak říkám do držky!!! :-) A klečet na hrách!

Julie, napiš svoje večerní recepty, ať víme kudy se tvoje chutě ubírají. Bílkovinou a dlouhým sachrem nic nezkazíš. Nemyslím teda Sacher torte :-)
15. 02. 2023 16:18
Oblíbené večeře - tak to jsi , holubičko sivá, narazila na mistra a jsi tady správně. Večeře: Zapečený brambory se slaninou a s houbama na kyselo, svíčková s knedlíkem a brusinkami, bramboráky s masovou směsí, vepřové řízečky s bramborovým salátem a gulášek s těstovinami, na másle smažený vajíčka se slaninou, až se musíš ohánět vařečkou a plácat cholesterol, který na tebe útočí ze všech stran.... Sice po tom nezhubneš, ale konečně jsi se ptala na oblíbené večeře. Zákysy, odtučněný jogurty, celozrnné pečivo a nedej bůh kefír - to jsou takzvané potraviny jen pro sralbotky, co nic nevydrží. Ale shodit pět kilo a přitom mít dobrý večeře, to je teprve kumšt :o) . Musíš mít sílu na hubnutí= hezky se napapat, vyspinkat. A pamatuj, že Kafe a dort je nejlepší sport!
Tak a to je první lekce mého koučingu zdarma. Další bude až po proplacení faktury na číslo konta ohrožených dětí. Ahoj a drž se.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři