TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133047.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

12 týdenní režim a jeho výsledky

20. 09. 2013

Je to pár týdnů co mi skončil režim,proto sem jen rychle napíšu výsledky.
No..není vlastně ani co psát.
Výsledkem je prostě 5 kg nahoru ( ne ve svalech,ale tuku a tím pádem objemu).
Opět se mi potvrdilo,že u mě nemá žádný význam otročit u kalkulačky,tabulek,digitální váhy a neustále počítat každé sousto a zapisovat ho.

Mě je jasný,že mi tu sem někdo napíše,že jsem něco dělala špatně nebo že mám začít znovu a lépe,že jemu to funguje apod. ,jenže  už je to jedno. Prostě jsem s těmito zaručenými předpisy nezhubla a horko těžko teď budu těch 5 kilo shazovat.
Pro někoho to je máček,ale ono to v objemu hlavně kalhot sakra poznáte a když jíte celou dobu podle tabulek,jste přecpaní zeleninou a pitným režimem,je to opět jedna velká otázka PROČ.

Takže tímto se s vámi loučím,díky těm,kteří mě podrželi a poradili a přeju vám,aby se vám kila ztrácela,ať už rozumným nebo šíleným způsobem.
(Já najíždím na jediný režim,který na mě působí což je večerní nejezení a vypuštění příloh.
Ano,je náročné nejíst před spaním 8 hodin,ale je to lepší než vědět,že sice zacpu žaludek,ale nezhubnu že....Odpadá tedy zapisování každýho drobečku a hlavně neustálý stres z toho,že nesplním počet kalorií).
Na mě tu bylo až moc přeslazeného optimismu bez větších viditelných výsledků.
Spousta slovíček mi tu přijde falešná a naoko,něco ve stylu " jen ať mám hezký statusek,který potěší ženský,co mám v přátelích,abysme měly o čem pokecat".
Díky těm,kteří dokázali veřejně napsat,že se jim s režimem až tak nedaří nebo že se až tak ok necítí.

Mějte se tu hezky a tyhle slova berte jako výraz ne zoufalství nebo zloby,ale pravdy a faktu.
Hezký podzim.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 09. 2013 19:39
Nikdo tě tady k ničemu nenuril,když ti tohle nevyhovuje a nabrala jsi 5 kg,tak je to divné.Zatím to každému fungovalo,teda když se snaži.Každý jest svého štěstí strůjce.Tak najeď na svůj nezdravý režim a žij blaze.
22. 09. 2013 17:01
Žádná falešná a přeslazená slovíčka. Když máš na výběr, vyber si co ti nejlíp vyhovuje. Měj se krásně a hodně úspěchů. Držím palce.
22. 09. 2013 14:34
hmmm,zvlastni. ale kazdy to ma jinak a kazdemu funguje neco jineho . ja jsem uplny opak od tebe ,tedy jestli muzu tykat. me to tady moc bavi ,hraji si se semaforky a kdyz nejsou kazdy den zlute nebo i zelene ,tak hledam tak dlouho skladbu jidel ,az je to tip top. ale chapu ,ze vsichni nejsou stejni ...ale preji ti at se nekde najdes ,at se ti dari ,jestli tedy chces shodit nake kila treba v nejakem jinem programu ...mej se pekne .
21. 09. 2013 04:48
Pokud to dlouhodobě nefunguje, asi nemá cenu to lámat přes koleno. Pokud ale při vyváženým poměru živin, optimálním přísunu kalorií a dostatečný míře pohybu nehubneš, možná by nebylo od věci (pokud jsi to už neudělala) oběhnout pár doktorů a ujistit se, že nějakej skrytej problém nevězí jinde. Pokud ne a pokud ti metoda večerního nejezení a vypouštění příloh funguje a dlouhodobě vyhovuje, tak asi není moc co řešit...:-)
21. 09. 2013 01:50
Rebelko ! Rebelko bez příčiny. Nezlob !
20. 09. 2013 22:34
Každému vyhovuje něco jiného ale z dlouhodobeho hlediska neni dobre vynechavat přílohy. Preji at se daří

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři