TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 02. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Leela

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 242
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Leela 28.8 2015

28. 08. 2015

Začala jsem nový cyklus. Jdu do toho s nedůvěrou v sebe sama a jsem zvědavá, jak to budu zvládat. Snažím se zmenšovat si porce, více bílkovin, hodně jsem si oblíbila tvaroh. Ale musím přiznat, jím polotučný, ne nízkotučný. Včera jsem byla nakupovat a velice jsem se krotila. Narazila jsem na nové polévky od firmy Helio. Vzala jsem si 2. Minestrone a Farmářskou. Jsou za 30 korun a vypadá to, že to jsou docela malé porce, takže uvidíme. Taky jsem si všimla, že mají šmakouna! jak sladkého, tak slaného. To je super. Byla v akci Coca-cola a odolala jsem i když ji naprosto zbožňuji. Koupila jsem si novou čokoládu Milka s tekutým vnitřkem a jsem zvědavá, jestli ji zvládnu po kouskách, nebo "ujedu". Také jsem si koupila malé nugetky, když by mě honila mlsná, tak abych to zvládla. Koupila jsem hodně ovoce, ale ze zeleniny jen ředkvičky.  Ovoce miluji a se zeleninou mám problém. Snad jak si budu objednávat saláty od Tommy food, tak se ten přísun zlepší. Čokoláda a nugety zůstaly venku a já kolem nich chodím a vůbec na ně nemám chuť. Hodně mi pomohly motivační plakáty. Jeden jsem si pověsila hned vedle dveří, abych na to viděla z křesla a druhý na lednici. Jsou na něm štíhlé modelky. Ne že bych věřila, že budu vypadat jako ony, ale spíš to mám v tom stylu, že když to zvládly ony, tak já taky!
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

29. 08. 2015 13:49
Držím palce, ať zvládneš chutě ukočírovat a daří se ti.
29. 08. 2015 11:07
Ahoj, tip nahradit sladké mlsy vysokoprocentní čokoládou už tu byl, co se týče mlsání u televize - určitě je lepší připravit si místo čokolády misku s kousky ovoce (ještě lepší by byla zelenina, ale když Ti nechutná ... ) Držím palce, ať se Ti daří!
29. 08. 2015 09:47
O kupování sladkého bylo řečeno moc, já sama si ho nikdy nekupuju, jenže se doma hodně peče, mamka kupuje sušenky a přítele vidět bez čokolády je osmý div světa, takže je to těžké. Jen k té tekuté milce... obecně i v kategorii mléčných čokolád je jich o dost víc lepších než milka a tahle tekutá je ještě mnohem víc přeslazená, než ty normální. Takže se nedivím, že ti nechutnala.
29. 08. 2015 00:19
ahoj, já bych řekla, že jestli máš na sladké ve větším množství dlouhodobý návyk, tak není úplně dobrý nápad to najednou vysazovat.. přece jen je to vlastně droga jako každá jiná.. když to najednou vykopneš z jídelníčku, tak bych čekala přesně to, jak píšeš - žaludek nechce ale mozek si to vynucuje.. já to beru jako odvykačku, když se snažím něco z jídelníčku dostat, tak omezuju a omezuju ale nechávám v takovém množství, abych se cítila provozuschopně.. u mě není problém s čokoládou, ale s kofeinem.. ale ten pocit, že to "prostě potřebuješ" i když ti z toho nakonec je vcelku na nic znám moc dobře..
28. 08. 2015 22:33
Myslím děvčata, že máte pravdu, taková lákadla si nemůžu dovolit kupovat. Chci se s vámi podělit o něco zajímavého. Koukala jsem do počítače na jeden film a najednou jsem měla pocit, že musím něco sníst, i když jsem normálně večeřela(lučina light, ředkvičky a cereální houstička). A tak že půjdu pro tu Milku. Vzala jsem si půlku a jedla jsem ji a ona mi vůbec nechutnala. Jako kdybych měla pocit, že si něco vzít musím, jinak se zblázním a ono mi to vůbec nechutnalo! Prostě mi mozek říkal, ať si něco vezmu a žaludek byl proti. Tomu se říká psychická závislost na sladkém.
28. 08. 2015 22:03
Ahojky, u nás doma funguje jedině styl,co se nekoupí, to se nesežere...
neumím si vzít jen kousek...takže opravdu nic nekupovat :.)
Držím ti palečky a vydrž...
28. 08. 2015 21:20
Ahoj. Z vlastni zkusenosti mohu rict, ze kdyz budes jist pravidelne a vyvazene, tak chute na sladke postupne vymizi. Normalni cokolada je desny peklo, te se vyhni... rozkolisa GI a človek se pak neudrzi a sni na co prijde. Take jsem pro to, vubec to nekupovat, max.kvalitni a drahou horkou (cloveku je pak lito se s ni bezmyslenkovite nacpat...a jen si ji vychutnava po kostickach ;-). Drzim Ti palce, at se zacne darit a zelvicka se zacne hybat ;-)
28. 08. 2015 19:59
Ahoj, držīm palce.Já si radši sladkosti domů nekupuji, moc velké lákadlo. Ke kafíčku si kousek něčeho malého dobrého dám, to neodolám.
28. 08. 2015 18:51
Držím palce!
28. 08. 2015 18:01
Oj oj, taková lákadla...přidám se k holkám...radši nekupovat...jinak se člověk neudrží!!! Přeju hodně úspěchů:-)
28. 08. 2015 17:32
Já si v obchodech sladkostí vůbec nevšímám,uličkami ani neprojíždím.Zeleninu miluji v jakémkoli stavu i množství.Ovoce mám 1 kus denně a to pouze dopoledne.Držím palce, ať se ti daří
28. 08. 2015 16:02
Taky by jsem asi raději sáhla po minimálně 70% čokošce než ta nugeta nebo milka.Zkus třeba pokud nakupuješ v lidlu třeba 74% v hnědém obalu značka něco na B,ta je fakt výborná.Určitě si nekupuj hned 80 a více procentní,protože to na tebe bude moc hořké . Jinak pro začátek bych stejně tyto sladkosti doma neměla,protože ve slabé chvilce ti nepomůže ani pohled na štíhlé modelky.To je lepší doma nemít nic.Jen ovoce a pak tu hořkou čokošku. Tak ať se ti daří :-)!
28. 08. 2015 14:35
Budu ti držet palečky,aby se ti dařilo!!! Zkus nahradit Milku a nugetu vysokoprocentní čokoládkou, je to lepší řešení chutě na sladké:-). Zeleninu nemusíš ani dušenou nebo vařenou? Taková krémová polévka, kam dáš všemožnou zeleninu, rozmixuješ, nezahušťuješ, to je přísun zeleniny slušný. navíc to je veliká mňamka:-)! Ať se ti daří!!!
28. 08. 2015 14:14
Ahoj, vítej mezi námi hubnoucími a snažícími se o zdravý životní styl. Při výčtu tvých oblíbených potravin jsem si uvědomila, že konkrétně čokolád, coly a nuget si dávno v krámech nevšímám /nejen kvůli cukrovce/, sláva. Se zeleninou mám taky problém, krom mnou vypěstované, a dostatečné porce řeším kedlubnami - ty mám ráda a je toho hodně. S těmi modelkami je to dobré, ale já bych si vždy řekla, že Miss Č.Krumlov ze mne už stejně nebude a štvaly by mne... Hodně štěstí při hubnutí.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři