TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 24. 10. 2019

Jak si nahrát profilovou fotku?

Lena22

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1032
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 11.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

21.11. Můj milý hubnoucí deníčku :)

29. 11. 2019

21.11. Můj milý hubnoucí deníčku :)
Můj milý hubnoucí deníčku, tak další týden je za námi. Sešly sme se jako obvykle na Národce v hojném složení. Bohužel Janča byla hlasově trochu indisponována a tak si vzala jako posilu s sebou ještě Terku ze Stobu, což je další lektorka (BTW. hubená taky jak lunt :-O - Nedá mi to a hned v úvodu dnešního blogu se chci tímto zeptat kompetentních osob, které možná tyto řádky čtou: Podle jakých směrnic vybíráte do Stobu nové lektorky, je tam hlavně nějaký váhový limit a případně jaký :-O???? Naprosto chápu, že se lektorka nemůže 
mezi hrochy dovalit taky jak vorvaň a začít je poučovat o hubnutí....ale tahle směrnice by mě opravdu zajímala, protože v případě, že rapidně zhubnu a měla bych třeba v budoucnu zálusk o job Stobí lektorky tuto informaci budu fakt potřebovat :D ;) Děkuji předem za odpověď ;))
No a pak se ještě v našem davu včera objevil profi fotograf, který se jal nám udělat "pár" snímečků pro firemní potřebu. V řadách našich spolubojovnic se rozhostila panika a na otázku kdo nechce být focen, skoro všechny jako jeden muž zvědly ruce, že teda oni tam být fakt nechtějí....takže mezi statečnými (aby chudák pan fotograf měl alespoň nějaké podklady k předložení) sem se k focení uvolila já a vedle sedící Alča, prostě dvě statečné Příbramačky, které se nezaleknou uranového záření, natož nějakého fotografa, že Ali ;)?
Každopádně sem mu dala jasnou instrukci, že má převážně fotit teda hlavně Janču a Terku, když je tam má dneska takhle hezky pospolu, tak doufám, že mojí instrukci neignoroval a opravdu se ve finální verzi objeví hlavně holky lektorky. No a abych to nezakecala tak ke včerejšímu převážení: Na váhu se mi nechtělo ani zaboha, při představě počtu Plánovaných vybočení za minulý týden mne poléval studený pot..a ejhle, 200 g dole ufuf! No byla sem z celé sitace i tak stejně rozhozená, což mi nepřidalo ani neustálé cvakání fotoaparátu.
Panu fotografovi sem vlastně i řekla, že na lepší snímky si bude muset počkat až ve stádiu - 20 kg....tak nevím, jestli to zaregistroval, ale chápu, práce je práce a jeho úkol zněl jistě jasně: Nafoť tam ty lektorky s hrošicema jak jim to de :D 
No a de nám to báječně :) sice pomalu, ale jde. Pak mě včera napadla akorát věta se kterou sem se nakonec celkem uklidnila a to: "Jen malými krůčky se dá dostat k vytouženým trvalým cílům" ...a byla sem s touto větou spokojená až do konce naší lekce. Moc hezky sme si opět popovídaly, tentokrát na téma Vnější podněty no a příště (kde bohužel nebudu, protože se budu rekreovat s rodinou v Jizerkách) budeme mít asi jedno z nejdůležitějších témat hubnutí a to jsou vnitřní podněty. Pevně doufám, že mi tuto lekci pak mé spolubojovnice shrnou do drobné přednášky se stěžejními body před naší další lekcí v šatně za 14 dnů. Jo a teď mě vlastně napadá, že sem Janče slíbila, že otevřu cvičící maily od ní a zkusím si trochu doma zacvičit. No doufám, že to bude brzo, protože poslední týden trávím doma milé chvilky pouze se svou dcerou, která má rýmičku a kašlíček a spíše než na cvičení myslím na to, kdy mě to dítě umoří úplně nebo taky nakazí nějakou tou bájo virózkou a představuji si spíš sebe sama na 
lavičce v Bohnicích jak tiše a ochotně krmím místní holuby v rámci své nervové terapie, protože dcera kromě známek virózy vykazuje ještě 2 x větší příval energie než obvykle, což se u mě ale projevuje úplně opačným směrem, doslova reju čumákem v hlíně, ale pevně věřím, že se vše brzy v dobré obrátí ;) 
Kruhový trénink s Katkou byl opět super, moc nás chválila za naše pokroky, což vždy potěší a nejvíce mě zaujal a pobavil cvik, kdy při lehu na zemi dáme ruce na žebra a nafukujeme břicho jako "Balón" a vydechujeme a stahujeme břicho se žebry jako "Barbie" :D :D :D  Jojo, Barbie coming soon dámy :D!
Jinak sem z našeho "Zřejmě slušnýho redukčního oddílu" nadšená nejen názvem, ale i naším hvězdným obsazením a společným pozitivním duchem  ;) 
No a dnes ráno na mě stránky Sebekoučingu vyplivly hlášení, že kromě váhy mám doplnit i své aktuální míry, tak sem se do toho pustila a jaké bylo mé velké a příjemné překvapení, že přes prsa sem nezhubla ani cm (což, je fajn, protože ty mi při hubnutí dávájí sbohem vždy jako první) no a v pase mám dole neuvěřitelných 7 cm :-O :-O :-O 3 x WOW!!! Je to jasný holky, moje želvička se opět začíná plazit tryskem vpřed a to je paráda :) Hezký den všem a howgh :D!

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 11. 2019 14:45
Moje milá budoucí kolegyne ????zase sem se pobavila! 7 cm je naprostá bomba a tesim se, ze u toho nezustanes! Zdravi, Jana
23. 11. 2019 14:22
Krásný pokrok - 7 cm, paráda! Gratulace! Jinak moc hezký blog :-)!
23. 11. 2019 13:17
na tvůj blog se vždy těším a gratuluji k úbytkům cm
23. 11. 2019 13:10
7 cm v pase považuji za hrdinský čin. Je fajn, že to bereš s humorem. Ti, co berou sami sebe smrtelně vážně na to občas dojedou. A na heslo "Malými kroky k velkým cílům!" nedám dopustit. Tak ať se vede i nadále :-).
23. 11. 2019 11:33
Leni, přesně tak, ve "dvou" (myšleno v naší VIP luxusní hyppo skupině) se to lépe táhne. A Tvých -7cm v pase mě více motivuje na cestě k mým oblíbeným avšak momentálně zaprášeným riflím kdesi vzadu ve skříni na ramínku...Těším se na středu.
23. 11. 2019 10:38
7 centimetrů v pase, to je nádhera! Gratuluju a přeju, ať se ti daří i dál!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři