TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 24. 10. 2019

Jak si nahrát profilovou fotku?

Lena22

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1032
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 11.00 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

3.1. Můj milý hubnoucí deníčku :)

03. 01. 2020

Tak všechno nejlepší do nového roku, ať se nám všem daří a sme hlavně zdraví, svěží a na pohodu že :) Žiju... Je leden...to sem si přála už od půlky prosince. Bylo to divoké se k tomu lednu propracovat :-O. Jedenáctého prosince sme zakončily náš kurzík na Národní jak jinak než skvělým cvičením s Katkou - tentokráte jsme měly nově zařazenou Tabatu :) ...byl to mazec, ale zvládly sme to všechny...z reproduktorů na nás rozverně pískal a počítal nám cviky jistý přidrzlý Svahilec, jehož znalost angličtiny nebyla vůbec oslnivá, protože rozeznat jeho slovo rest vs. slovo last bylo takřka nemožné :D Ale... kolektivně jsme s holkama rozjely cvičící vizualizaci, že cvičíme na pláži, že chlapec je hezky rostlý a bronzově opálený, nosí nám ručníky, koktejly, opalovací krém, není tak otravný a je na nás naopak  milý :D takže to nám pomohlo zvládnout s nadhledem celé cvičení a po něm nastala naše oblíbená radostná endorfinová chvilka :D po které sme celý kurz stylově zakončily pohoštěním z námi připravených a donesených jídel a bylo to fajn si pokecat nejen o zdravých receptech.. Janča Mouchová nám dokonce na mobilu konečně ukázala svá fota před redukcí na které jsem čekala celý kurz :) pevně věřím, že to nebyla práce fotoshopu :D a beru si Janču k srdci jako svou velkou motivaci do budoucna. 
No a teď jen okrajově, co se týče svátků. Ano. Bylo to bohužel zvěrstvo, které sem fakt ani neplánovala. Nejdřív jsem se celkem držela, ale pak sme odjely na 5 dní k tchýni a tam se to poněkud zvrtlo. Výsledek je bohužel takový, že moje ubohá želvička nabrala takovou zpátečku, že teď chuděra visí za přední nohy z útesu a zadní má v luftě...já doufám, že tam pro mě ještě chvilku zvládne balancovat, jen co chytím ten správný lednový redukční dech. Ano.Bohužel teď vážím úplně nejvíc, co sem kdy vážívala :_-( ale fakt se nechci vzdát. Protože už vím, jak do toho a vím, že když člověk chce, tak to prostě jde - i se cvičením! Nevzdám se. Musí to jít. Jen potředbuji zas malé nakopnutí a lhala bych, kdybych tvrdila, že mi naše středeční kolektivní lekce nechybí. Chybí...a moc. 
V pondělí jsem našla v mailu zprávu přímo od Ivy Málkové, že příští čtvrtek se chystá pořad "Máte slovo" na téma hubnutí a jestli bych nechtěla dorazit do studia podpořit STOB. No jasně  že chtěla!!! Jenže...odepsala jsem jí, že momentálně bohužel nejsem ve váhovém stavu prezentovat své "redukční úspěchy" národu vyprávěním přímo do kamery, ale že moc ráda usednu v publiku, jako divák a podporovatel STOBu. Paní Málková mi odepsala, že přeposlala mé iniciály televizní produkční a že ta se mi v případě, že mě vyberou, ozve. Tak čekám. A paní produkční stále nevolá. Sem trpělivá, do čtvrtka času dost. No a když se neozve, tak to samozřejmě pochopím, skouknu to v TV live doma na gauči (nejlépe bez jakýchkoliv plánovaných vybočení ;)) a pokusím se redukčně fičet dál.
Na poslední lekci na Národce jsme se také s děvčaty dohodly, že v únoru si dáme srazík, alias takový kontrolní váhový meeting...takže do té doby už počítám budu zas redukčně vesele svištět ;) ... no a abych nezapomněla, k mému velkému dojetí, mne milé spolubojovnice ustanovily předsedkyní našeho oddílu ZSRO "Zřejmě slušnej redukční oddíl" takže doufám, že jejich důvěru ve mě vloženou nezklamu :)!
Dám vědět, jak to vedu dál milý deníčku, drž mi palce, Tvá Léňa ;) 

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 01. 2020 23:59
Hm, to je škoda. Já bych se bez toho klidně obešla. Ale snad jsem jako křoví ostudu neudělala.
09. 01. 2020 21:06
Mně bohužel zavolali až dnes cca před 40ti minutami jestli tedy dorazím...jenže asi chybka v Matrixu...předtím ni nikdo nevolal i když sem čekala každým dnem :_-( a teď už to bohužel do TV nestíhám! Držím všem zůčastněným palce a budu bedlivě sledovat :)!
08. 01. 2020 21:12
Přeji ať se pořad v české televizi vydaří a budu se koukat. Ty vánoce nám dají zabrat všem a je to i o tom že přijde zima, vždy mám zimní váhu a letní váhu.
08. 01. 2020 19:20
Tak mně z televize zavolali dneska večer. Uvidíme se tam?
07. 01. 2020 09:39
Děkuji vám všem za podporu a milé komentáře ;)! Moc držím palce i vám a ať se nám v tom novém roce daří ve všech směrech ;)!
06. 01. 2020 07:01
Tvūj deníček je bezvadný, určitě se Ti podaří dát se znovu do formy.
05. 01. 2020 19:43
Moc pěkná kapitolka deníčku, určitě to zase zvládneš a želva bude závodnice :-)
04. 01. 2020 23:17
Krásně jsi to napsala, ty svátky nám dají zabrat! Tak a zpátky na značky! Jsem zvědavá koho uvidím ve čtvrtek v televizi :-) Moc ti držím palce, ať se v novém roce daří :-)
04. 01. 2020 22:58
Taky se mi to přes vánoce nějak zvrtlo. Ale, dnes se dojedlo poslední cukroví, takže hezky hupky dupky zase najet na zdravější režim, ať jsme v létě holky jako lusk!
04. 01. 2020 21:39
Jojo, přes Vánoce a ještě až tak asi do Tří králů, než se dojí zbytky a přeženou všechny rodinné oslavy, je to i u mě s váhou - inu, matematik by řekl, že je to funkce rostoucí.
Ale věřím, že to zase sundáme!
A doufám, že se ve čtvrtek do té televize dostaneš a nebudu tam muset já. Přihlásila jsem se Ivě Málkové s tím, že kdyby se nikdo jiný nenabídl.
04. 01. 2020 20:01
Jj, po vánocích je to vždycky s váhou horší, ale kdo nelení, tomu želvička brzy popoleze za něčím lákavým :-). Tak ať tvá želvice odolá, nespadne z útesu a brzy je na svých tlapkách a žene si to k první metě :-).
04. 01. 2020 18:37
Já myslím že většina z nás má nějaké povánoční kilo nahoře ale zase se do toho pustíme a bude líp.
04. 01. 2020 17:16
Tady se v rámci osvědčeného postupu prostě zavelí: "Zpátky na značky" a jede se dál :-). Věřím Ti :-)!
03. 01. 2020 13:36
Hezky napsáno a držím pěsti, aby želvička brzy nevisela z útesu, ale co nejdříve byla zase pevně všema čtyřma nožkama na pevné zemi a mohla utíkat do bezpečí.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři