TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Maky38

Původní Sebekoučink

31 %
0 kg 9 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 2832
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak dál....

22. 04. 2013

Venku konečně jaro a i když si na mně nikdo ničeho nevšiml /vyjma rodiny, která to ví a tak mě chválí / šla jsem si koupit nové kalhoty. Ať jsem totiž vytáhla jakékoliv ze skříně, všechny měly jednu vadu - padaly mně a opravdu mi to věčné povytahování už šlo na nervy. Nacpala jsem se do velikosti 40:-) sláva. Sice jsou elastické, takže se trošku povolí při navlečení, ale úspěch už tu je. Větší jsem brát už nechtěla, vždyť já přece budu v hubnutí pokračovat dál... Nebo nebudu? Mám totiž problém. Musím odjet na měsíc do rehabilitační léčebny. Strava už nebude řízena mnou a odvažování potravin taky nepřichází v úvahu. Byla bych tam za exota, pokud by to vůbec bylo proveditelné.. A tak se bojím, že mé krásně nastartované hubnutí se zastaví ..... nebo nedej Bože začnu opět nabírat. Cvičit se tam bude, to vím, ale bude mi stačit protahovací cviky, nebo ustojí má spolubydlící mé poskakování s Jill a Tiff? Další pohroma, která na mě padla .... notebook si usmyslel, že přestane fungovat. Mohla jsem to očekávat, v únoru mu skončila záruka :-( . Ale že já  si to cvíčo z hlavy nepamatuju ho vůbec nezajímá...tolik jsem na něj spoléhala, že si pojedem do lázní spolu a já nepřijdu o spojení se světem, o zapisování odhadnutého množství do sebekoučinku a zas na mě bude Jill křičet skrz obrazovku ať makám a on tohle? Donesla jsem ho do pc nemocnice a čekám na ortel...

Pěkný den všem...
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 04. 2013 11:27
Máte pravdu...krokoměr sebou a ono tu půjde...bude květen, snad bude pěkné počasí na vycházky jak stvořené. No a ty činky si do toho kufru taky přibalím ;-)
22. 04. 2013 22:33
ať se ti hlavně v lázních líbí a pomohou ti :-) teď jsi si nastartovala metabolismus, tak bych se na tvém místě nebála že přibereš. jak tady už psaly přede mnou, trochu uber přílohy, určitě bude dost času na procházky a třeba zmámíš svou spolubydlící k Jill a Tiff ;-) a až se za měsíc vrátíš, tak pěkně opět najedeš na sebekoučink a kila zase budou mizet :-)
22. 04. 2013 22:23
neboj se už jsi zvyklá na porce které jíš,tak je nebudeš překračovat a o pohyb taky nebude nouze.cvičební program + ve volném čase procházky a aktivita bude jistá.
22. 04. 2013 19:40
Když si budeš hlídat porce jídla a ve volném čas budeš chodit, tak to půjde. Měj se tam hezky a drř se.
22. 04. 2013 19:35
Taky si myslím, že to půjde. Čas na procházky určitě nějaký bude a po normální stravě určitě přibírat nebudeš. Třeba to nebude na hubnutí, ale nárůstu váhy bych se nebála, přinejhorším jde vždycky trochu ubrat na přílohách a na dojedení si přikoupit nějakou zeleninu.
22. 04. 2013 19:14
Určitě nebudeš jen rehabilitovat, čas na procházky určitě bude, takže pohyb také.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři