TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 08. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Naspet

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1194
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Opakované začátky

28. 08. 2016

Pročítám Vaše názory, zjištění, pokroky a někdy i stesky, ráda bych přidala i něco svého.

Na stránky STOBklubu jsem narazila náhodou, když jsem brouzdala po internetu a hledala aspoň jednoho člověka, který by měl zkušenost s produkty Naturhouse. Chápáno jako zkušenost "negativní". Nepotřebovala jsem utvrdit v tom, že to nefunguje, jen jsem potřebovala zjistit, proč se mi od druhého dne užívýní těch zázračných přípravků vrací roky spící onemocnění a v projevech tak intenzivních, že bych sekala ruce (chápejte, ty moje).

To co jsem hledala, jsem nenašla, zato reakcí na NH bylo více než dost, to ostatně Mr. Google umí dobře. Mezi vlákny pavučin reakcí a odpovědí byla také zmínka o sebekoučinku. Inu, odkaz jsem uložila a dál se pitvala ve zjištěních, jež mě pouze utvrzovala, že něco dělám špatně. Resp. platím za špatného koně :) a získala jsem výhled do budoucnosti, aneb ještě před další návštěvou "kliniky na hubnutí", kde prodavačka sedí proti Vám v bílem silonovém plášti, (asi aby evokovola dojem lékaře, kterému jde o Vaše zdraví, a nikoli o Vaši peněženku), jsem byla připravena, že dostanu nárazovou ananasovou dietu.

Ostatně veškerá má setkání s pracovnicemi NH jsou úsměvná. Prvně mě paní odchytla v Palladiu, když mě změřilla, zvážila a zanalyzovala, málem mě obvinila z veřejného prohřešku proti lidské rase, že si dovolím odejít se svou celulitidou, aniž bych využila úžasný balíček za xx,- peněz a za 10 dní "byla Fit".

Svá kila pěstuji více či méně úspěšně 30 let, takže jakých pak 10 dní :) Přesto na doporučení dobré kamarádky, jež ve stejné instituci taky nějaký čas pracovala, jsem se vydala do jiné pobočky, kterou mám poblíž a se seznamem výrobků, které by bodly jsem narazila - světe div se - na stejnou babici ...

Tak jsem si zakoupila výrobky, ona se divila i ušima, že mě při tom nikdo nesleduje, neměří a neváží, že bez jejich "diety" prostředky vlastně nemají smysl ...

Tak jsme si dohodly schůzku po mém návratu ze služební cesty (těch mám do roka asi 20-25, a zcela jistě je neproveditelné na hotelu krájet ananasy:))

Při onom měření - ve spodním prádle a se sádrou na ruce (protože jsem nezvládla pokořit kolečkové brusle, naopak pokořily ony mě) jsem tedy v počítači paní vytvořila jakési grafy a naskákaly hodnoty, že mé tělo zadržuje 8 litrů vody a 10 kg tuku.

Přišlo na sestavování I N D I V I D U Á L N Í H O  jídelníčku, který je asi pro 100 zákáznic ze sta stejný ...

První zásek - snídaně - nemůžu / nejím lepek, negativně ovlivňuje atopický ekzém. Reakce - noí tak Vám dáme celozrnné tousty. (tj, 7g suchar velikosti pasové fotky - no možná o ždibec větší) - fajn, zaručeně se z něj bleskurychle vyprázdním - asi to už je ta dieta.

Dále po obědě a večeři - maso, šunka, tofu, robi A zelenina ještě jogurt s vlákninou - ok, chutná nijak, má jablečnou vůni, ale složením otruby - a vracím se k bodu  snídaně - nejím a nechci lepek (v omezení míře tj, jednou do týdne mě nezabije, 4 denně už ano).

Za tři dny mám ruce - i tu zdravou pravou i tu zlomenou jak ještěr, kůže praská, šupiny a pupínky všude - vyhlašuji konec vláknině.

Do toho oslava v práci - dvoje narozeniny, odchod na mateřskou, velký společný a společenský oběd ... dodržování diety "Pestrá strava" nahrazeno skutečně pestrou stravou a umírněnou konzumací ;-)

Kontrola za týden - jsem lehčí o 2,4 kg vody. Tak jakože jupí ... ale co si pamatuju, a ne že by to bylo tak dávno (asi měsíc), ve fitku kam chodím, se říkávalo, že voda se váže ve svalech, tak mě napadá? Přicházím o tu celulitidu nebo o svalovou hmotu?

Jednoznačně NH přichází o platícího zákazníka, protože na to, abych mohla sponzorovat je, musím sedět odhadem 3 dny v práci, napřed si ale musím vysedět 6 dní na nájem, 6 dní na všechna spoření, 4 dny na hypotéku a vedle jejich "super produktů" si občas koupit i ten ananas - ale jen proto, že na něj mám chuť. Výlet na Malou  / Velkou Ameriku

Těším se, až mi 6.9. sundají sádru, sama si umyje vlasy a zase normálně zapnu podprsenku, protože běhat v lese se zátěží je fajn změna, ale právě mi dorazila permanentka plavání a příští víkend běháme s bandou v Krkonoších :)

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 08. 2016 10:38
Čtvrtý odstavec mi připomíná návštěvu "obdobného podniku" do kterého jsem získala "zdarma" relaxační odpoledne sestávající se ze zvážení a změření a relaxace spočívala přesně v konstatování "jste tak odporně tlustá, že nemůžete chodit mezi lidi, zaplaťte zhruba 20 tisíc a můžete občas do společnosti nakouknout; zaplaťte více a můžete po čase zase chodit mezi lidi, tedy i do zaměstnání." :-)
30. 08. 2016 10:20
Tak to je moc pěkný blog, opravdu mi vykouzlil úsměv na rtech a podle fotky jsi milá sympaťanda :-) Přeji hodně štěstí a úspěchů v další cestě
30. 08. 2016 09:04
Jsi vtipná holka, s naturhausem mám jednu jedinou zkušenost- podle nich už jsem mrtvá. Tady už 2. rok pracuju na odtučnění a zázrak - stále žiju a cítím se podstatně líp.
29. 08. 2016 17:34
Pěkně napsané :-)
29. 08. 2016 17:25
Jj,srandistko!:-))))
29. 08. 2016 10:31
Moc hezky vtipne napsané, i jsem se zasmála. Vítej mezi námi:-)
28. 08. 2016 21:08

Heeej, dobrej fejetonek, ty ses moje krevní skupina. :-D Sem si prskla slinu na monitooor. :-D Taky me baba chtěla naverbovat, tak jsem se ji zeptala, jestli si jako myslí, že jsem tlusta...začala blekotat, tož jsem hned dodala.."Tak vidite" a upalovala pryc. :-D
28. 08. 2016 19:49
To mi něco říká:-D Utekla jsem už u druhé návštěvy:-) Jen tahají z lidí peníze. Tak držím pěsti ať se daří!
28. 08. 2016 12:29
Hezký příběh. Divím se, že jsi neutekla od babice ještě před měřením :-) Nicméně bych ráda upozornila, že celozrnný neznamená v žádném případě bezlepkový. Pokud je zrno z pšenice (nebo čehokoliv obsahujícího lepek), NENÍ BEZLEPKOVÉ. Ale to asi víš, jen babici to nějak uniklo. :-D Držím palce.
28. 08. 2016 12:27
Super počtení a ať se Ti mezi námi daří :-))))))))))))
28. 08. 2016 11:51
Díky za pěkný článek :-) Vítej na STOBu, držím palce, ať se Ti daří!
28. 08. 2016 11:23
Pěkně jsem se při neděli pobavila ;) cesty ke Stobu a rozumnému hubnutí bývají někdy zapeklitě klikaté !

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři