TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

PetraPo

Sebekoučink

Zahájení: 19.03.2024
Ukončení: 11.06.2024
Cíl: Zhubnout

35 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 13. 6. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 12542
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 2 h 15 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133577.71 km
Kolo: 66291.50 km
Cvičení: 5547 h 11 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

PetraPo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hubnutí počesku - se zpožděním, ale přece :-)) - 2. týden

28. 08. 2014

Opět tu máme krásné Sašiny úkoly a tady je můj sledovací deníček pro 2. týden - zeleninový :-)) Tak s tím problém nemám, akorát mám trochu problém s tou jednotvárností - zkrátka, co se v létě urodí na zahrádce ať už naší nebo kamarádů a příbuzných, smí k nám na stůl :-), tudíž nějak nemám potřebu dokupovat cokoliv jiného a experimentovat :-) Ale zrovna nám jedna z kamarádek přinesla (jako kdyby to tušila) pro nás zcela neznámou zeleninu - jmenuje se to ačokča, tady v Česku se tomu prý říká okurkopaprika a jak jsme po počáteční nedůvěře s Kubou zjistili, tak je to velmi jedlé :-)) Jsou to takové malé zelené potvory cca 4 cm velké (tahle velikost je prý na jídlo nejlepší) ve tvaru papriky (nebo okurky?) a jsou šťavnaté a svěží - zkrátka, snědli jsme je jen tak k večeři a bylo to fajn. Dá se to prý zavařovat a různě upravovat - no, nejspíš řeknu kamarádce o semínka a příští rok to někam píchnu na zahrádce do země :-) Zkuste, doporučuji :-))

13.8.

Sčítat nemusím, nemám co, připojovala jsem se později :-))

14.8.

Kupodivu, mě žádné diety s nějakým názvem nepotkaly. Teda ne že bych neblbnula, ale spíš to vždycky bylo ve jménu "nežrat", což jak se ukázalo teď, nebylo úplně dobře. Vždycky jsem se dostala na váhu, kterou jsem chtěla mít a po návratu do režimu jezení jsem byla zase zpátky a obvykle ještě s nějakými kily navíc než předtím :-( Takže teď doufám, že je to můj poslední pokus o to dát kila dolů a budu se snažit ze všech sil, abych si je udržela :-)

15.8. - 19.8.
Plním a zapisuju opožděně - byla před námi dovolená a tak jsem hubnutí počesku fakt neřešila ... (stydím se, jsou tady borci, kteří plní za každých okolností :-) )
     Takže: V jídelníčku mám většinou problém s bílkovinami a tuky. Nějak to nevychytávám, v poslední době se mi často stává, že mám málo tuků nebo bílkovin a poměrně dost často, že když vyvážím bílkoviny, tak taky vyletí tuky - na začátku se mi tohle stávalo taky, ale teď nějak víc :-( Zřejmě to bude mou roztěkaností a snahou dávat si pozor na to, co jím, ale prakticky nemožností sledovat obě dvě věci najednou  :-( (a pak že ženy tohle dokáží - pchá, já to nedokázala nikdy :-) )
    Chvilka na sebe - původně jsem měla předsevzetí, že na dovolené bude čas si takovou udělat, ale ta dovolená byla tak akční, že jsem ji měla jen tehdy, kdy jsem večer padla do postele a ihned usnula :-) Ale od září se o to pokusím, ale ještě nevím, jak to zrealizuju (asi se nechám vystřelit na Mars :-) ) Ale teď mě napadá, že synátor přijede až v neděli, takže až tady skolím resty, jako vyprat prádlo, urovnat věci a natřít plot, tak bych si mohla jen tak lehnout a nedělat nic - uvidíme :-)
   Obrázek sice nemám, ale zato jsem si vyvěsila v ložnici šaty, které bych chtěla na sebe obléknout na synův maturiťák v lednu - to je taková motivace, že doufám, že bude stačit :-)
   A moje Achillova pata? Tak to je jasný - návštěvy - nebo lépe řečeno - pobízení k jídlu na návštěvách :-( Jsem v pohodě, když si mě nikdo nevšímá, tak si jídla ani nevšimnu nebo jen velmi omezeně, ale jakmile se na mě někdo zaměří a začne - vem si, ještě jsi to ani neochutnala apod. tak mi slušné a naučené vychování od rodičů nedovolí odmítnout - zkrátka si vezmu :-( Je to blbý, ale tohle mi půjde odstranit velmi těžko :-(
   

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 08. 2014 10:55
Ačokču jsem ochutnala i zavařenou u rodiny u Zlína. Měli ji zavařenou v okurkovém nálevu a moc chutnala, nezavařená taky.
15. 08. 2014 09:43
Hurá, další odvážlivec! :-)
15. 08. 2014 09:37
ačokču neznám, kouknu po ní, díky za inspiraci :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři