TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

PetraPo

Sebekoučink

Zahájení: 19.03.2024
Ukončení: 11.06.2024
Cíl: Zhubnout

35 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 13. 6. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 12542
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 2 h 15 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133577.71 km
Kolo: 66291.50 km
Cvičení: 5547 h 11 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

PetraPo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hubnutí počesku :-) - 6.týden - tuky

17. 09. 2014

Takže tuky - jo, tak to bude ořech a asi tukový, stejně jako bílkoviny. Buď jich mám málo nebo hodně, snažím se to ladit, ale pak se zase sebekouč nemá rád se sacharidy, uvidíme, rozhodně to nevzdávám :-)

10.9. Miniúkol: Body nebyly nic moc (teda ne že by nezelenalo, to se zelená...), ale nemůžu se srovnat s poměrem jídla během dne :-( Tradičně mám větší snídaně a obědy, pak sice ubírám na svačinách a večeři, ale ten správný poměr dám málokdy a podle toho ty body vypadají.

Dolů jsem šla s váhou o 0,2 kg, to by sice taky mohlo být lepší, ale důležitý je, že vůbec :-)

 11.9. Miniúkol - zezelenat tuky - to se mi podařilo, dneska jsem si dala avokádovou pomazánku a tou jsem to dotáhla :-) - to by člověk nevěřil, jak tučné je avokádo :-) Vylučovat ho rozhodně nebudu, miluju ho :-), ale omezit bych ho mohla :-), alespoň trošku :-)

 12.9. Miniúkol - nákup ořechů - zrealizovala jsem včera, aniž bych znala dnešní Sašin úkol :-) Bohužel jsem je dostatečně nehlídala a synátor spolu s našim krysákem se postarali o jejich likvidaci :-)) Krysák prý míň :-)) Takže dneska druhé kolo nákupu s pečlivým uschováním :-))

13.9. Miniúkol na víkend - nový recept s ořechy - no nový úplně není, spíš historický po mojí prababičce. Zkrátka, urodily se švestky i ořechy, pomeranče jsem dokoupila a o víkendu jsem vyráběla džem ze švestek s ořechy a rumem. Úplně mi to evokovalo dětství, vzpomínám na tu vůni, která linula babiččinou kuchyní a jak nás babička odháněla, protože tam byl rum :-) Já nikoho neodháněla, už jsme všichni dospělí a můj táta s Kubou i mým bráchou ujídali pod záminkou, aby se nekazilo :-) No, máme 15 skleniček, které jsem poctivě rozdělila, ale jestli vydrží do vánoc, kdy touto marmeládou babička potírala vánoční perník, to fakt nevím :-)) Do receptů na STOBu jsem toto nezapisovala, kdo má zájem, ozvěte se, recept ráda poskytnu :-)

15.9. Miniúkol -SAFA. Se SAFOU jsem bojovala, bojuju a asi bojovat budu. Málokdy se mi stane, že by byla zelená, to už beru jako velký svátek :-), když se žlutí - hurá a ve velké míře se mi červená. SAFA je prostě pro mě magie, a velká výzva - snažím se dávat si na ni pozor, občas mě překvapí, jak vylézá i v případě, že ostatní se zelená a i tuky jsou třeba pod mírou. A vůbec mě děsně překvapilo, že leze i tehdy, když se snažím bílkoviny dohnat proteinovou tyčkou, tam bych to tedy nečekala :-( No, SAFA je pro mě prostě boj a obávám se, že celodietní :-(

16.9. Miniúkol - namazat se zvenčí :-) Tak tenhle úkol plním svědomitě alespoň 1x denně. Zamilovala jsem si levandulový olej, který si vozím z Francie z Provance (nebo mi ho přiváží sestra) a jejich mýdla a šampóny, takže tady mám splněno :-)

 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 09. 2014 09:43
Jestli můžu poprosit, měla bych o recept na džem ze švestek a ořechů zájem ... milena.patockova@email.cz
13. 09. 2014 06:48
Avokadovou pomazánku dělám v kombinaci s krabími tyčinkami.
12. 09. 2014 16:40
avokáda se zas tolik neboj, tam klidně zažlucuj :-)
12. 09. 2014 14:07
Omezovat avokádo ... to je skoro škoda a řekla bych, že to rozhodně není potřeba, jeho tuky jsou užitečné :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři