TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

PetraPo

Sebekoučink

Zahájení: 19.03.2024
Ukončení: 11.06.2024
Cíl: Zhubnout

25 %
0 kg 8 kg

Již zhubnuto: 2 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 13. 6. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 12542
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 2 h 15 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133370.33 km
Kolo: 66193.40 km
Cvičení: 5538 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

PetraPo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Hubnutí počesku :-) - 7. týden - plánování

22. 09. 2014

Hodnocení za minulý týden - u mě bylo hektično v práci, které pokračuje a až do vánoc vydrží. Ovlivnit to můžu málo nebo vůbec, jídelní režim podle toho vypadá, ale snažím se :-) Pravda, obědy na lavičce v parku mezi poradama teda nejsou nic moc, ale jsem ráda za tu lavičku, až bude venku počasí pod psa, tak nebude ani ta lavička :-(

Bodů 170, váha stojí, - 74,9 kg - jen doufám, že se zase hnu dolů - upravuju cvičební režim a úměrně přidávám KJ. S úpravou cvičebního režimu směrem k posilování a navýšení kondice jsem zase jako na začátku, když jsem s cvičením úplně začínala - nějak nemůžu najít na těle sval, který by mě nebolel - všichni tvrdí, že se to zlepší :-), tak doufám, že mají pravdu. Ale jinak je to záhul :-), ta kondice jak fakt v háji a dost mě to štve :-(

18.9. Tak jsem prý Saše nahrála na miniúkol :-)) Mé plánování se má takto: Protože maxi nákup (opravdu maxi, tzn. drogerie, trvanlivé a těžké věci z potravin apod.) realizujeme 1x za měsíc a větší nákup nakupujeme 1x týdně (tady ty čerstvé - jogurty, zelenina, maso) a denně pouze pečivo, tak plánuju :-) A navíc, Kuba nemá moc rád, když se mu opakuje oběd ze školní jídelny s večeří doma, tudíž jsme po vzájemné dohodě začali psát i ten jídelníček :-)) Není to dogma, ale na lednici ním visí :-) A docela to funguje, vyhnula jsem se např. tomu, že uvařím jídlo k večeři a pak ho jím ještě 3 dny :-)

19.9. Cvičení - na mě jedině pevný režim, jinak to nedám. Doma se nedonutím a vím to o sobě, takže jsem si nastavila cvičební hodiny  do kalendáře a začala se chovat tak, že přes to nejede vlak :-) Znám se, jak jednou polevím, podruhý pak taky a potřetí zjistím, že tam nemusím :-)

20.9. Plánování jídla - taky to flákám - hlavně obědy, ty nějak nejsem schopná vařit dopředu, jinak se snažím a docela to jde, i když rezervy mám a ne malé. Plánování cvičení - splněno :-)

22.9. Miniúkol dne - Saša mi tady trochu mluví z duše - někdy mám pocit marnosti - převážně tehdy, když vím, že jedu podle plánu a váha stojí a stojí - pak si říkám, jestli to vůbec má smysl. Ale když pak uvidím, že má, tak mě to zase nakopne :-). Teď o víkendu jsme měli u nás posvícení - jídelně to byl nedietní masakr i za mého přispění - prostě jsem pekla, vařila, smažila, všem chutnalo a samozřejmě i mě :-), ale pak jsem si na sobotní taneční zábavu na sebe vzala šaty, které jsem oblékla naposledy před 10 lety. I to sako k nim jsem dopnula aniž bych musela zatajit dech :-) Takže - s váhou teď zase stojím, ale na centimetry ne :-) A doufám, že po přidání fyzické aktivity, které jsem zrealizovala na začátku září, budou taky někdy vidět výsledky v tom, že se mi zvýší kondice - tady mám cíl - dát kruháč s patřičným počtem opakování bez toho, aniž bych poté měla problém nastoupit do tramvaje :-), což se mi teď děje :-) Takže tak, ale to inbody bych možná měla zkusit - uvidíme :-) 

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 09. 2014 14:43
pěkné plány, a ty jídelníčky taky asi budu psat, abych se potom každý den nezdržovala přemýšlením co dnes....
22. 09. 2014 12:11
Jsi Peťulka - šikulka
17. 09. 2014 14:21
Svalová paměť existuje :-) ... sama jsem se vracela ke cvičení po pětileté pauze a tělo si vzpomnělo docela rychle :-) ... tak ať máš svou kondici zase brzy zpátky!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři