TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 19. 06. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

PoisonAudrey

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 10. 2019. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 846
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133143.84 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

PoisonAudrey

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Mily denicku.

27. 01. 2016

Mily denicku. 

Jsem na sebe zase nastvana. Tak moc jsem se snazila poctive jist, vyvazene, petkrat denne. Cvicila. 

A mne to porad prijde malo. Dneska jsem si uvedomila, ze jsem zase dva dny snedla jen jeden banan. A vypotila ze sebe dusi. Zase zacinam nabihat do toho klasickeho zacarovaneho kruhu - zdrave jidlo, zdrave cviceni --> nedostatek sebevedomi, pocit, ze je to malo --> omezeni jidla maximalnim zpusobem, cviceni do umoru --> vycerpani. 
Tak strasne poctive se snazim vypadat dobre, porad se merim, jsem schopna si i petkrat denne stoupnout na vahu. Zase jsem tim vsim uplne posedla. Nevim, jak z toho ven, muzu se snazit sebevic, ale cervik porad nahlodava, ze to neni dost, ze nevypadam dobre, ze pritel si urcite musi myslet, jak jsem odporna. Ze me hodnoti vsichni lidi, kteri kolem me behem dne projdou. 
Rozhodla jsem se tenhle prispevek napsat verejne, protoze se s tim porad peru sama a evidentne to nezvladam... 

///edit: Odbornou pomoc jsem vyhledavala uz nekolikrat. Nekolikrat mi bylo vicemene naznaceno, ze se az prilis nimram ve svych "problemech" a umele si je vytvarim, nebo naopak "slecno, super, jste na dobre ceste, hezky spolupracujete, takze uz se nepotrebujeme videt." 
Nemam podvahu, BMI mam v horni hranici normy a proto maji lidi okolo pocit, ze je vsechno v pohode. 

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 01. 2016 20:07
Vytratila jsi se. Chci se zeptat, zda to naše názory pomohly. Věřím, ze se rozhodnes nějak to řešit. Kdyžtak písni. Nevzdavej se s drž se!
27. 01. 2016 15:05
Mám názor, že všechno je v komunikaci. Máš dojem, že si tvůj přítel myslí, že jsi odporná? zeptej se ho, nejlépe na otázku: Co se ti na mě líbí? :)
27. 01. 2016 14:14
Ahoj, jsem z Brna, kdyby sis chtěla někdy jen tak popovídat.
27. 01. 2016 13:18
Holky ti to tady říkají správně. Ale pokud je ti stravitelnější názor od chlapa, tak čti dál, pokud ne, ignoruj další věty.

Tvoje sebevědomí je opravdu velmi nízké, i když dost dobře nechápu proč, protože podle mne vypadáš skvěle, a přiznám se, že když jsm si prohlédl tvoje fotky, moc jsem nechápal, proč zrovna ty jsi zde, mezi tlouštíky, když jsi krásně štíhlá, a většina ze zdejší komunity by ti mohla upřímně závidět. To co popisuješ, mi hodně silně zavání Anorexii, máš dle mého akoát tak poslední šanci hodit tam zpátečku, než bude vážně pozdě.
Nejsem si jistý, jestli tvůj přítel tuší jaké máš problémy, ale v každém případě by jsi si s ním měla promluvit, a pokud jako chlap za něco stojí, měl by tě podržet a podpořit. Nechci opakovat co zde již vyslovili jiní, ale opravdu potřebuješ i odbornou pomoc. To není žádní ostuda, takovou pomoc může za jistých okolností potřebovat kdokoli z náz. Jsi pěkná ženská, a bylo by škoda aby jsi si zkazila život, honbou za přeludem.
27. 01. 2016 13:16
Mám s terapeuty, klinickými psychology, doktory fil. podobnou zkušenost, i když v jiné oblasti. Takže chápu... Musím bojovat sama a je to strašně těžké, rány jsou hluboké, ale nic jiného nezbylo..Jde to. Musí.
27. 01. 2016 13:04
Souhlasím s afrais - opravu doporučuji vyhledat psychologa a budete pracovat společně na tom, aby ses naučila se mít ráda a užívala si života bez nadměrných myšlenek na jídlo, tvar postavy apod.
Zde jsou kontakty na psychology v Brně
http://www.znamylekar.cz/psycholog/brno
výborné by bylo, kdyby byl psycholog vzdělán v druhu psychoterapie - kognitivně behaviorální, v Brně je to např. Robert Chytka. Držím palce k odhodlání kontaktovat psychologa ještě dnes.
27. 01. 2016 12:56
No tak tohle se mi nelíbí !! Správný terapeut by Tě neměl odmítnout ,pokud máš takový problém :-( To může skončit anorexií nebo bulímií. Aspoň si to myslím já :-( Váhu schovej z očí a jak už Ti tu radily holky, najdi nového terapeuta a vyzpovídej se z problému !! Držím Ti palce,ať to zvládáš !! :-)
27. 01. 2016 12:42
Nevím, jestli o sobě nepochybuješ až příliš. Proč se hodnotíš očima přítele a lidí okolo. Důležitá jsi ty sama. Tvoje sebevědomí by potřebovalo nakopnout a to asi opravdu bude chtít dobrého psychologa nebo psychoterapeuta.
27. 01. 2016 12:33
Evidentně jsi nenatrefila na správného terapeuta. Musíte si rozumět a sednout. Podívej se i na naši hlavní stránku na nabídku individuálního poradenství, případně zkusíme někoho doporučit.
27. 01. 2016 12:18
Jo a ještě: váhu vyhoď z okna! (Okej, to bys mohla někoho zabít, tak jen vyndej baterky a schovej do skříně.)
27. 01. 2016 12:16
Četla jsem teď tvůj komentář. Je nesmysl , aby te jen tak nechal doktor odejít. Hledej jiného psychloga. Necetla jsem od kid jsi. Vím o jednom dobrém v Benešově u Prahy pokud bys chtěla kontakt.
27. 01. 2016 12:16
Všichni lidi, kteří kolem tebe během dne projdou, si tě naprosto nevšímají. Přítel je s tebou proto, jaká jsi, ne proto, jak vypadáš (a pokud to tak není, tak by bylo třeba ho vyměnit).
Drž se prvního bodu "zdravé jídlo, zdravé cvičení", je to součástí života, jako všechno ostatní, nemusíš dosahovat nějakých výsledků, stačí, když se ty budeš cítit dobře, že jsi zvládla víc, než včera, že jsi šla cvičit, i když se ti opravdu nechtělo.
Plánuj! Plánuj si jídlo, klidně i na přesnou hodinu, aby ses donutila najít. Plánuj si trénink - ne, že se do všeho pustíš bezhlavě. Uběhnout maraton nemusíš dnes, ale během celého týdne.
27. 01. 2016 12:14
Vyprdni se na váhu, já to také udělala a najdi si nějaký super koníček a odpoutej se od jídla. Jíš 5x denně, pohyb máš, tak je čas na další záliby. Měj se ráda a miluj se co nejvíc se svým přítelem - to jdou kila dolů jedna radost. :-)
27. 01. 2016 12:12
Pridavam se k Evince. To co pises není dobré a je to velký signál, ze potřebuješ pomoc odborníka. Dnes to není žádná ostuda vyhledat psychologa. Rozebere vše s tebou a pomůže to to srovnat si to v hlavě. Cvičit do umoru a sníst jen banán za celý den to není správné. Držím ti palce at to zvladnes.
27. 01. 2016 12:10
Holky holky... ja uz odbornou poradu absolvovala tolikrat... Asi jsem proste mela hroznou smulu na "terapeuty". Vetsinou me poslali domu s tim, ze uz spolupracuju a zvladnu to, a taky ze nejsem ani na hranici podvahy... Mam pocit, ze mi vsechno naznacuje, ze bych s tim mela zabojovat ja sama... A je to tak strasne tezke..!
27. 01. 2016 12:06
děvče moje, doporučuju ti odbornou poradu, jsou věci, se kterými není radno si zahrávat, a je lepší je podchytit - tak se toho neboj!
27. 01. 2016 12:00
Víš,neber si to nějak naštvaně,ale možná by Ti pomohl psycholog,to co píšeš,mi připadá dost nebezpečné

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři