TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 22. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Romisek.x

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 9.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 314
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133287.34 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Romisek.x

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Prasečí dny

27. 03. 2014

Pamatuju si na dny, kdy jsem v klidu (i když s černým svědomím) snědla celou Milku a cítila jsem se na prosto úžasně, skvěle...... Po zahájení sebekoučinku jsem se rozhodla (i na doporučení známých), že jednou za tři týdny si udělám takový prasečí den, aby si tělo jakože moc nezvyklo. Když vytoužený den přišel, s nadšením jsem se vrhla na sladkost a snědla ho málem i s obalem. Ale ouha, známý pocit se nedostavil, nějak mi to už nechutnalo, cítila jsem se po tom unavená, malátná a málem jsem vynechala svačinu a večeři. Že by si tělo tak rychle zvyklo na pravidelnou a vyváženou stravu? Každopádně chutě na sladké jsou stále, ale když si vzpomenu na ten pocit po sežrání, tak nic, no.
Příští týden máme firemní akci s bowlingem. Na ten den si šetřím další prasečí den, protože hrát bowling s mattonkou se mi nechce, takže bude pivko a pak nějaká ta véča. Vyloženě smažák to nebude, ale.....................snad se nedostaví onen zhnusený pocit, kdy tělo zahlásí - hele, tak takhle tedy ne :-)
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 04. 2014 22:44
Euforii mám tak 10 sekund po dojezení, pak je mi následkem toho blbě, (celá čokoška atd) takže za mě asik ne. Jednou za týden něco dobré ho si dám, ale žádné prasečinky prasečí to nejsou
27. 03. 2014 13:57
Já si dala v neděli poprvé po šesti zdravých týdnech dort. V sebekoučinku byl poctivě zapsaný, takže výčitky svědomí jsem neměla...báječně jsem si ho vychutnala.....nicméně potom mi bylo tak těžko, že jsem musela vynechat i večeři :). Takže chutě už nemám.....když si představím ten pocit plného žaludku a pocity na zvracení....přeci jen se teď cítím tak nějak lehčí a je to moc příjemnej pocit :)
27. 03. 2014 09:44
V mém případě jsou taky chutě stále, však komu by nechutnala čokoláda, sušenky, buchty a jiné dobroty...ale místo toho, abych si to užila, tak má pak výčitky...bohužel mě to od další konzumace neodradí..
27. 03. 2014 07:52
Krásný název blogu :D, jinak s tou čokoládou to mám stejně. Naštěstí má závislost pomalu odchází, ale na narozeninách byl dort a ouha, tří dny poté tělo hlásilo čokoláda čokoláda. Byl to boj, ale mám pocit, že už je líp.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři