TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 03. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Silvushka

Původní Sebekoučink

50 %
0 kg 4.2 kg

Již zhubnuto: 2.1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1447
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133443.81 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5542 h 16 min

Přátelé

Silvushka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

tak to jsem já :-)

07. 02. 2014

Podle mě,nejedna ženská zkusila nějakou tu zázračnou a „osvědčenou“ dietu, která ji měla dopomoci ke krásnější postavě. I já jsem začala kdysi dávno po pěkné pevné sexy postavě toužit, tady je můj příběh o několikaletém snažení.

Od mala jsembyla pohybově aktivní, hrála jsem závodně vybíjenou ( což jsem mnohokrát odnesla naštípnutým, nebo zlomeným prstem), jezdila jsem na atletické závody (vymknuté kotníky) , kde jsem běhala krátké tratě, skákala do výšky a do dálky, házela koulí, jezdila jsem na volejbalové turnaje ( opět prsty) a od čtrnácti jsem začala zaskakovat za cvičitelku AE v naší malé školní tělocvičně navesnici. V osmnácti jsem si udělal kurz cvičitele aerobiku. Postavu jsem do té doby měla tak nějak „normální“, sem tam nějaká měkota( hlavně na břiše ),ale vesměs to šlo. Zlom nastal na střední škole v předmaturitním ročníku,kdy jsem zjistila, že to s mými znalostmi není žádná show a že je třeba se„do toho opřít“. Ležela jsem v knihách, obklopená antidepresivy ( jídlem acigaretami) a na aerobik nezbýval čas. Zato na večerní posezení s přáteliu piva a diskutování o těžkých studentských dnech ano. Kilo se s kilem sešlo a po úspěšně složené maturitní zkoušce jsem zjistila, že jsem jaksi nakynula. V té době jsem měla přítele, takže jsem se s postavou nijak netrápila a dál si užívala období čokolád, sušenek, smažených jídel, piva apodobně. Po čtyřech letech vztahu jsem se rozhodla přítele opustit. Najednoujsem byla sama. Řekla jsem si:“ tohle je určitě nějaký životní zlom, mnoho událostí najednou: úspěšně složená maturita, nové první zaměstnání, rozchod“.Rozhodla jsem se, že se hodím po rozchodu do kupy, přestěhuju se z vesnice do města za prací, ale HLAVNĚ, že se sebou něco udělám- další životní změnu.

Stoupla jsem na váhu a obratem z ní slezla, abych se přesvědčila, že ručička je opravdu nastavená na nule. Byla. Znovu jsem „vyskočila“ na váhu a ona opět ukázala tosamé číslo. 86 kg. No páni, je ze mě skoro „metráček“. Tak tohle je hodně velká motivace. Copak by někdo chtěl takovou „měkotu“? Veškerý můj volný čas jsem začala trávit po tělocvičnách. Spinning střídal posilovnu, aerobik běh, boxpilates… vše jsem absolvovala v ruce se zeleninou a ovocem, celozrnným pečivem a jogurty. Stejně tak, jako jsem střídala tělesné aktivity jsem seseznamovala s novými muži a zase se s nimi brzy rozcházela, protože žádný nezapadal do mých představ. A zřejmě ani já do jejich :-)

Pravidelně jsem stoupala na váhu a po roce jsem s potěšením mohla konstatovat, že jsem odsportovala  velký kus cesty. Váha ukázala o 20 kg méně. Sebevědomí se mi s ubývajícími kily zvyšovalo a tehdy jsem se seznámila s mým nynějšího manželem, který mě odnaučil kouřit a dál mi pomáhal zvyšovat sebevědomí . Po odpolednech a večerech jsem začala několikrát do týdne předcvičovat v jednom fitku aerobik, bodyform, pilates a kalanetiku a nyní jsem za cvičení neplatila, ale dostávala jsem zaplaceno. Co víc si přát?

Váha užnešla tak rychle dolů, jako šla první rok, ale postava se nádherně formovala a mohla jsem o sobě říci, že jsem při 60-ti kilech štíhlá se sportovní postavou.O několik let později jsem se vdala a přestěhovala jsem se z velkého města, z podnájmu, do města menšího – do vlastního bytu s manželem.Předcvičování ve velkém městě jsem pustila k vodě a začala jsem předcvičovat v mém novém bydlišti. Když zbyde čas, zajedeme si s manželem, nebo kamarádkami do města na H.E.A.T., Fitbox, BOSU, nebo si v létě si pinkneme beachvolejbal.

Bůh nám poštěstil a v roce 2012 se nám narodil synek Mikulášek. Za období v těhotenství jsem nabrala 14 kg, sportovala jsem jen do necelého pátého měsíce a to jen tak zlehka( posilování paží, zadku a stehen, BOSU, rotoped) - pro dobrou náladu. Konec šestinedělí jsem jsem oslavila s manželem– na squashi ---endorfíííny :-) Opět se mi vrátila láska ke sportu a báječný pocit z pohybové aktivity. Po synových prvních narozeninách jsem se vrátila k předcvičování, doma jezdím na rotopedu, posiluji vlastním tělem,nebo s malými činkami, overballem nebo na BOSU.

Jsem prostě sportovní magor. Doufám, že až budu babka, budu s vnoučatama běhat zabalónama a hrát s nimi „na třetího“ a fotbal :-)

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 02. 2014 06:45
obdivuju :-) to bych nedala, já jsem jen šťastná pěší a kolová šlapálistka, snažím se jít co to jde, hlavně pro ten "pocit štěstí", držím palce aby to vydrželo hooodně dlouho :-)
12. 02. 2014 22:14
Zapálená sportovkyně - skvělé:-) Určitě budete taková babka..a vnoučátka budou mít velkou radost.
12. 02. 2014 21:52
úžasné čtení, úžasné výsledky ... jen tak dále :-)
11. 02. 2014 09:06
jste zlaté, děkuju :-*
10. 02. 2014 18:45
páni, ty jsi dobrá borka... tolik sportu by mě zabilo :-)) ale držím ti palečky ať ti vyjde vše, co si přeješ :-)))
10. 02. 2014 16:47
A´t tě život se sportem baví dál a jste i s prckem zdraví:-) To je nejdůležitější! Krásný pozitivní blog:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři