TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 25. 11. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

TerezaBenickova

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 48
Celkem: 1470
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133156.14 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

TerezaBenickova

Jak psát blog?

Desatero skutečně zdravého životního stylu 10/10

05. 03. 2019

Bude to znít možná trochu paradoxně, ale hlavním cílem našich kurzů zdravého hubnutí (ale i obecně našeho přístupu, který se propisuje do našich materiálů či projektů) NEní co možná největší úbytek hmotnosti. Je to něco jiného.

Je to přijetí sebe sama, vytvoření si pozitivního sebeobrazu a následná změna těch životních návyků, které mě dělají méně spokojeným (a které v důsledku ohrožují mé zdraví), za ty návyky, které mi naopak dělají dobře po všech stránkách. I po té psychické.  

Zkrátka a dobře… dělejte to pro sebe A nehubněte „na sílu“ k určitému číslu na váze (které vám ve výsledku stejně mnoho neřekne). Hubněte raději ke zdravějšímu sebevědomí a větší životní spokojenosti. A ta občas přijde s daleko menším váhovým úbytkem, než jaký byste čekali. A někdy naopak nepřijde ani ve chvíli, kdy se na váze to vytoužené dvoučíslí objeví. 

No a vděk? To je kouzelný nástroj, který i podle nejnovějších psychologických výzkumů dokáže trvale zvyšovat naši životní spokojenost. Tak jím klidně plýtvejte na všechny strany, ale nezapomeňte si ho vždy nechat i pro sebe. Protože každé tělo trochu toho vděku určitě zaslouží.

Tímto bodem bychom rádi uzavřeli naše DESATERO SKUTEČNĚ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU a zároveň otevřeli malou diskuzi. 

Co pro vás znamená zdravý životní styl? Pište do komentářů. :-)

A mějte krásný týden!


A mimochodem... Použitá fotka je z chystaného projektu, o kterém vám více řekneme už příští týden!

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 03. 2019 14:17
Hanka Ventrubová to shrnula úžasně. Ano, to je to, co i já cítím jako zdravý životní styl. A že mi trvalo dlouho, než jsem k němu dospěla v průběhu desítek let, přes řadu pokusů o zhubnutí, které nakonec vždycky skončily z dlouhodobého hlediska nezdarem. Omlouvám se, že "jsem opisovala", ale momentálně mne skolila chřipka a nejsem schopná nic kloudného sama napsat.
06. 03. 2019 06:56
Zdravý životní styl pro mě znamená mít energii na vše co chci v životě zvládnout, vidět, dělat, poznat a zažít skrze to, že se věnuji sobě - své stravě, tělu, psychice a blízkým kolem sebe.
05. 03. 2019 18:32
Ano, tak to vnímám. Zrovna včera jsem vymlouvala své příbuzné s nadváhou kouzelné účinky ketodiety. Na konci rozhovoru mi řekla: "Snad během dubna těch 15 kg sundám". Jsem ráda, že tak neuvažuji :-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři