TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 11. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Yanninka

Původní Sebekoučink

28 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1074
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133047.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

Yanninka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Pokušení

20. 12. 2014

Znáte to...jdete si procházkou na vaše místní vánoční trhy koupit dárky, jmelí, ozdoby na stromeček, vykrajovátka na cukroví-samozřejmě na zdravé cukroví z jáhel nebo pohanky, protože to normální přece nesmíte kvůli kaloriím a jedovatému cukru a v tom vás praští vůně pražených ořechů do nosu. Odoláváte. Vlastně o co jde, vždyť ve svém "minulém" životě kdy jste ještě nebrali vzřetel, že se musíte více hlídat a přestat pojídat zbytečné kalorie jste přece na sladké ani tolik nebyli, i když ty ořechy teda teď opravdu krásně voní...inu nenecháte se zlákat a jdete dál a vrátíte se k myšlenkám na ty ozdoby co chcete koupit na stromeček...
U stánků s ozdobami na stromeček vás ale praští do nosu vůně klobás, která se line z vedlejšího stánku a teď teda alespoň pro mě nastávají ty opravdová muka. Je to peklo.
V hlavě mi nabíhají hříšné myšlenky a svádí mě vysokokalorický ďábel, který mě přemlouvá ať si tu klobásu koupím a klidně sním. Vždyť vo co de, z jedný klobásy nepřibereš i paní Málková to v tom webináři říkala, že jednorázový přísun více kalorií vůbec nevadí-to už mi ale našeptává samotný Lucifer!
Zmítám se ve vlnách neodolatelné chuti, trpím, skřípu zubama ale nakonec se objeví anděl dobré vůle-odolala jsem :-) Ano, jednorázový přísun kalorií nevadí, čili nacpat se jednou za uherák Uherákem, tak z toho se nestřílí, ale tuhle speciální příležitost si radši ušetřím na Štědrý večer nebo na Silvestra. Kdyby totiž dělal člověk takovédle jednorázové vyjímky každy den, tak jsme zase tam, kde jsme byli. A to nechceme.
Inu přeji vám všem pevnou vůli, protože i nevinné nakupování vánočních dekorací se může pořádně zvrtnout :-)
Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 12. 2014 20:21
Tak jak jste odolala? Máte padesátikorunu v kapse :-)?
21. 12. 2014 13:17
Trefné, ze života, s humorem podané... :-) Úplně vidím sama sebe za půl hodiny. Teď mi právě volala kamarádka, jestli se s ní půjdu podívat na jarmark, že na mě čeká v cukrárně. Prý si dáme jenom čaj! :-D Tak jsem sama zvědavá, jestli odolám. Vsadím se sama se sebou o padesátikorunu,že jo. Podám zprávu.
21. 12. 2014 12:51
Zvládla jste to bravurně a ještě jste si to logicky odůvodnila:-) Skvělé - jen tak dál a Štědrý den či Silvestra si určitě užijete:-)
20. 12. 2014 15:28
Ano, najíst se před nákupem je super, jen nesmí po cestě vyhládnout :-)
20. 12. 2014 13:07
Taky s tím mám občas problém, ale zjistila jsem, že když se před tím najím doma než jdu někam nakupovat, tak potom je ta chuť ny ty lákadla mnohem menší.
20. 12. 2014 12:59
Souhlasím, ale problém s tím mám.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři