TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 11. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

Yanninka

Původní Sebekoučink

28 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 2.8 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1074
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133135.30 km
Kolo: 66071.10 km
Cvičení: 5524 h 20 min

Přátelé

Yanninka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Další šance

04. 01. 2015

A máme tady opět začátek roku. Vše začíná nanovo. Jak to prožíváte vy? Jste plni předsevzetí, že zhubnete x desítek kilogramů :-) ? Přiznám se, že jsem si během svátků docela hodně povolila opasek, ale zodpovědně jsem si hlídala váhu a nakonec ji uhlídala. Sice jsem takřka nic nezhubla (pouze 100gramů) ale můžu být šťastná, že jsem nepřibrala pracně zhubnutá kila. Takže teď se do toho zase pořádně opřu a povolým opasek zase až za dvanáct měsíců :-).
Pohyb je důležitý, ale nehodlám brát posilovnu útokem. Fitko narvané k prasknutí lidmi co si dali předsevzetí a já mezi nimi-to mi nahání noční můry. Radši se proběhnu venku se psem i v té zimě.
Přeji vám všem tedy hodně zdaru a plno sil!
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 01. 2015 09:31
Ahoj Peťo, moc ti držím palce a je super, že jsi začala právě v tento čas, protože na další vánoce už z tebe bude profík. Když člověk hubne, je to fajn, ale ještě lepší je, že má člověk i víc energie a vitality. Také jsem si vše poctivě nezapisovala a přiznám se, že nějaké dny mám vynecháno úplně, protože takový jídelní prasárny napsat do jídelníčku prostě nemůžu :-), ale jinak se snažím a hlavně člověka to vede k zamyšlení a krapet i přemejšlí nad tím jídlem co do sebe dává. Inu, moc a moc ti držím palce a určitě vše zvládneš na jedničku!
04. 01. 2015 09:35
Ahoj, mám to tak nějak podobně - začala jsem v době po Vánocích a před Silvestrem, takže asi ne úplně ideální doba, ale i když jsem trochu zhřešila a vše poctivě nezapisovala, naučila jsem se za tu dobu si jídelníček poskládat, nakoupila zdravější potraviny, pořídila kuchyňskou váhu... S novým rokem jedu opravdu poctivě a i když je to teprve pár dní, těším se na výsledky. S posilovnou to mám podobně - chodila jsem poctivě od 1.9., 2x v týdnu, vážně mě to bavilo, nabíjelo..., pak ale přišla nemoc, nezaplacené výživné, zkoušky a pak doba předvánoční, kdy jsem si řekla, že to už nemá cenu. Začít zase chci, ale už nebudu bláznit 2x v týdnu, nic okolo nestíhat, být ve stresu... Navíc teď je doba, kdy všichni budou chtít to samé a všude bude narváno, nic pro mě ;) Možná výmluva, ale já si prostě říkám, že nejprve zkusím lépe jíst, zapracuju na tom a pak přidám i pořádné cvičení ;) Držím moc palce! :)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři