TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

aleachim

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 13. 2. 2020. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 18972
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

aleachim

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

březen

22. 03. 2016

Ahoj vespolek, dlouho jsem tu nic nenapsala, nějak nebyl čas a ani síla.

Prodělávám teď hodně rušné období. V práci se nahustila atmosféra, tak, že se z toho stala každodenní aréna v boji na život a na smrt. Atmosféra je už teď nesnesitelná natolik, že uvažuji o změně. Do toho jsem musela vzít Eimee ( pejsina) na kastraci, měla dlouhodobé hormonální probémy. Tak jsme v pondělí jeli na veterinu, operace dopadla dobře ale ta první noc byla hrozná, teď už je to až na drobné komplikace lepší a lepší. Už se těším až to budeme mít za sebou.  Včera mi přijeli řemeslníci dodělat část kuchyně, tak jsem nadšená, přibyl mi prostor pro 2 židle tzn. jídelní prostor a další prostor na skladování potravin, za což jsem moc moc ráda :D

Pomalu jsem se vrátila do zajetých kolejí a  vařím a cvičím jako dřív. Enegrie se mi vrací a váha se zase pohybuje správným směrem.

Doufám, že jarní dny a víc sluníčka mi přinesou lepší náladu a víc energie.

 

Přeji Všem krásné jarní dny plné optimismu a nových zážitků

aktualizace 7.3.2016

Nazdárek vespolek u nás v lazaretu je vše v pořádku, pejsina je úžasná dělá jako by nic, kdyby neměla seštupovaný bříško nikdo by na ní nic nepoznal. Obdivuju to, já mít takovouhle věc za sebou, 14 dní se nenu. Máme teď spíš problém udržet ji v klidu :D

Včera jsem byla vyzkoušet nové fitko, v tom současném se mi najednou nějak nelíbí. Je tam spousta lidí a nedá se tam v klidu moc cvičit. Nové fitko mě moc neoslovilo, jediná výhoda je že je 1,5 minuty od domu a že mají otevřeno o víkendu po ránu, což mi na trénink vyhovuje lépe. Takže budu hledat dál. Ale byla jsem spokojená, protože jsem zvládla trénink, nákup, úklid a rodinou oslavu. Takže pohodová neděle.

Dnes návrat po týdnu do práce, kde se nic nezměnilo, takže nic moc, ale věřím v lepší zítřky :D

Krásný večer všem .

11.3.2016

Včera jsem byla s Eimee na stehách a je to úplně super, stehy vyndali a rána je krásně zahojená, už jen 2-3 dny hlídat aby si to neolizovala můžeme se vrátit k normálnímu režimu. Jsem vděčná za to, jaké péče se jí dostalo a za to, že je to taková úžasná bojovnice, nedávala na sobě krom prvního dne nic znát.

Včera jsem si taky byla vybrat nové kolo ( fotka je v galerii střípky ze života) dostala jsem nabídku, která se neodmítá. Takže od příštíhoo týdne budeme mít o zábavu postaráno. Mám v plánu pořád 3 x týdně silový trénink a letos místo běhání ( to zařadím rekreačně) se budu soustřeďovat na cyklistiku už jen z toho důvodu, že budu brát Eimee s sebou, budu jí vozit a na vhodných místch jí vypustím proběhnout.

Dnes jsem doma v domě nám opravují stoupačku, tak sem si musela vzít dovču, což teda nebylo v práci přijato s moc velkým nadšením, ale co se dá dělat.... Samotné se mi to moc nelíbí, raději bych si udělala nějaký výlet, alce co když musíš, tak musíš. Odpoledne si půjdu koupit toho krasavce a udělám nějaký nákup na další týden a večer půjdu plavat.

Krásný víkend, plný příjemných chvil.

21.3.2016

Ahoj ve spolek na jaro to zatím u nás moc nevypadá, ale za to je u nás doma takový klid. Eimee už je čilá až běda a já se taky pomalu cítím jako dřív před tou zimní krizí, která mě přepadla zcela nepřipravenou.

Přemýšlela jsem čím to je, že už dvakrát jsem sahala na svou cílovou metu a podruhé to mnou mrštilo tak daleko, že jsem se víc než půl roku hrabala zpět. Asi to bude souviset s tím jak přísně sebe vnímám a hodnotím. Neustálá tendence se srovnávat mi ubírá hodně sil. Bohužel něco, co má člověk dlouho naprogramováno se velmi těžko odbourává. Ale tak krůček po krůčku a schůdek po schůdku a velkou dávkou tolerance a lásky k sobě samé, to snad jednou překonám.

Nedávo jsem Vám psala o kamarádce Martince, co jí pomáhám najít směr. Tak sice není aktivní členkou naší Stob komunity, ale první tři měsíce jsem jí podstivě pomáhala s jídelníčky, vzala si to za své a dnes je to kráska o 20Kg lehčí. ( Začaly jsme někdy v říjnu nebo listopadu, nevím přesně) . Takže taky jeden důkaz, že se  zdravým rozumem a pohledem na věc jde hubnout zdravě i bez neurotického zapisování ( které já uznávám a miluju :-) )

Eimee včera zaperlila, po rodinném obědě, kdy se slavil svátek Pepíků, jsme jely s rodiči popřát dědovi. Z preventivních důvodů jsem ji nechala u rodičů, babička si totiž vždycky myslí, že jí tam má na výkrm a děvenka se musí po kastraci udržovat v kondici.

Jaké bylo mé překvapení po návratu, když na stolku byl odklopený poklop a koukal na mě talíř pouze s knedlíky. Zavolala jsem k tomu mamku a tam mi moje podezření potvrdila. Eimee vyskočila na sedačku a obsloužila se ze stolku. Nebyla troškař dala si rovnou celé stehno z kachny a několik chlupatých knedlíků. Takže jsem ji domu dovezla jako malej kopací balón jak měla napěchované břicho, asi tak jako tenkrát, když byla před porodem, kdy měla 6 štěňat. No čekala jsem, co z toho bude, ale naštěstí jí kachna nic neprovedla a Eimee má teď naordinovanou dvou denní hladovku aby nám splaskla :D

Krásný první jarní týden, plný úsměvů a příjemné Velikonoce

M.

 

 

 

 

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 03. 2016 20:56
Asi půjdu k tobě na převýchovu, taky potřebuji splasknout.
21. 03. 2016 19:37
Jsem ráda že je Eiminka dobrá, hlavně že jí chutná a ukázala Vám to.
21. 03. 2016 18:29
Myšička malá...hlavně, že splaskla a nic se jí nestalo.....
21. 03. 2016 18:03
I pejsčí krasavice mají svoje "žravkové dny" :)
11. 03. 2016 16:52
Tak to je dobře, ze fenecka je v pořádku. Nové kolo je bezva investice. Ha si ho pořídila na začátku loňské sezóny. Už se těším, ze ho už brzy provetram. Tak přeji hodně najetych kilometrů.
04. 03. 2016 08:04
Míšo, vítej zpátky, Přeji vám oběma, a´t se vám daří.
04. 03. 2016 07:16
Ať se všechno v dobré obrátí! A jestli je to v práci opravdu tak šílené, netrap se zbytečně dlouho - to za to nestojí! Jsem ráda, že jsi se ozvala, chyběla jsi mi :-)
03. 03. 2016 21:42
Tak at se tvoje pejsinka brzy uzdraví, bude jaro, bude se chodit na procházky a k tomu nám bude svítit slunícko:-))
03. 03. 2016 21:38
Holky, držte se, přeji Vám oběma hodně sil.
03. 03. 2016 19:24
Krásný blog! Eimee přeji hodně sil a tobě pevné nervy v práci. Není to v dnešní době lehké :-(
03. 03. 2016 19:20
Pohlazení Eimee ať je brzy v pohodě.
03. 03. 2016 19:12
Hodně radosti v kuchyňce a Eimince pevné zdravíčko.
03. 03. 2016 19:09
At se ti fenecka uzdraví a tobě přeji, aby se atmosféra v práci zlepšila. Někdy je fakt lepší změnit místo než být stále ve stresu v zaměstnání.
03. 03. 2016 18:55
Rychlé uzdravení pro fenečku a ať se vše v dobré obrátí!!!
03. 03. 2016 18:17
Holky, přeju rychlou rekonvalescenci pejsině a pevné nervy v práci!:-)
03. 03. 2016 17:42
Jejda...ať se feňulka brzy fit a můžete ven za sluníčkem:-) On vyleze....za chvíli :-)
03. 03. 2016 17:36
Přeju Eimince rychlou rekonvalescenci. Bude líp a líp, sluníčko už sem tam nakukuje :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři