TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

dany69

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4225
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Asi potřebuju nakopnout..

07. 10. 2013

Ahoj holky,

asi potřebuju trošku namotivovat.. Chodím sem už docela dlouho. Před časem se mi podařilo zhubnout nějakých cca 11 kilo (viz fotka) s novým přítelem a zpohodlněním jsem je ovšem nabrala zpátky. A teď nějak nechtěj mrchy dolů. Chodím pravidelně cvičit - pilates, flowin, bazén. Snažím se hlídat si stravu. Nakoupila jsem si chytré knihy. Vždycky zhubnu tak +- dvě kila a zase je naberu zpátky. A když jsem se teď do nového životního stylu fakt zabrala a měla radost z toho jak je mi dobře, tak jsem byla vyslána na školení, kde není možnost pravidelného a kvalitního jídla. Bojím se, že až se vrátím domů, váha se na mě zase bude šklebit.. 

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 10. 2013 08:21
Jj, to je dobrý nápad, protože svačinky jsou důležité a na kurzech na to většinou nikdo nemyslí, člověk si je musí obstarat sám. Taky mě čeká v listopadu školení, takže se taky budu asi připravovat ;-)
08. 10. 2013 08:05
moc děkuju za rady :) jídla se nebojím, doma si ho užívám, protože vím, že jím kvalitně a vyváženě. Jen tady jsem propadla jakési skepsi. S tou půlkou porce mi to vůbec necvaklo, hned mám lepší pocit, že to nebude tak tragické. Nabalila jsem si s sebou aspoň jablka a ke svačině si dám kefír, abych neměla mezi jídly hlad. Protože ty pauzy jsou šílené.
08. 10. 2013 07:49
Prestaň se jídla bát, když víš, že není zrovna nejvhodnější, tak si jednoduše dej jen půlku. Jídlo totiž není nepřítel, nevěřím, že jíme jen proto, abychom nezhebli, ale i pro radost.
08. 10. 2013 07:47
Jo - ještě mě napadá - možná už to znáš, ale Iva Málková vždycky radí na různých akcích, kde nemůžeme jídlo kontrolovat "JJP- tedy jez jen půl". Taky jezdívám na školení a vím, jaká to je patálie s jídlem. Toto se mi osvědčilo. Většinou jsem během toho týdne sice nezhubla (protože asi složení jídla není ideální, na školení je méně pohybu, celý den se sedí), ale vždycky jsem aspoň váhu udržela na místě.
08. 10. 2013 07:44
Přemýšlí, co bych napsala. Říkám si, jakou radu poskytnout a sama vlastně přímou radu nemám, jenom vlastní zkušenost - začala jsem přesně před měsícem se sebekoučinkem a hubnutí mi jde přesně tak, jak píšeš, kilo dolů, kilo nahoru. Takže celkem jsem shodila zatím jen 3 kg. Cíle jsem měla větší (protože už znám, že mi to v minulosti šlo), takže leckdy propadám skepsi... Všimla jsem si ale, že oblečení je mi opravdu čím dál větší, dokonce si myslím, že už i s rozdílem 1 velikosti, a tak si říkám - možná se příliš fixuju na váhu. No a u tebe mne napadá - já věřím, že když vydržíš toto krizové období a budeš se dál věnovat sportu a taky výživě, že se výsledky dostaví, i když tělíčko v této chvíli ještě tvoje snahy bojkotuje a nechce se svých kilogramů pustit. Proto bych ti přála, abys vydržela. Podle minulosti je jasné, že víš, jak na to a už to umíš :-) Drž se!!!
08. 10. 2013 06:11
Tak jste ještě nechytla tu spravnou motivaci. Hubnutí zacina v hlavě a až to secvakne tam tak to půjde. Chtělo by to přítele co ma rád sport to by bylo snazší

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři