TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 30. 12. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

fifidloo

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 444
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133348.67 km
Kolo: 66147.40 km
Cvičení: 5537 h 15 min

Přátelé

fifidloo

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

jídlo...

09. 01. 2013

ahojte,
mám jeden problém... snažím se mít kolečka zelená, ale moc mi to nejde povětšinou mám problém s tuky a bílkovinou a taky nesním tolik KJ, jenže zrovna třeba dneska...Mám mít večeři, ale jsem prostě plná, nechce se mi jíst a vyloženě se k tomu nutím-to se mi stalo dvakrát za den. Co stím? Opravdu jíst tolik kolik mám nebo nemusím... Nikdy předtím se mi to nestalo, jídlo samozřejmě miluju ale to jsem jedla jednou, dvakrát denně... ted když jím čtyřikrát tak je to moc na mě... Taky to bude asi v tom, že před hubnutím jsem pila jen tak sklenici vodu, teď 2-3 l.  A také, jak tak koukám na tabulky, tak jsem si uvědomila že neplním a tak k večeři, kdy mám 2 vajíčka, okurku, půlku celozrnného rohlíku-a to nemám hlad, jsem si ještě naordinovala sklenici mléka, tím pádem jsem splnila vše kromě bílkovina KJ. Ale zase jím na večeři okolo1700 KJ což je nejvíc za celý den... měla bych to plánovat lépe já vím, ale prostě to nějak nevychází. S bílkovina se peru vždy, nejsem moc na maso... a sóju jsem tu v Litvě sehnala jen kousky. žádné tofu, nic takového tu není. Nechápu....

paa Pisatelka
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 01. 2013 22:17
Určitě je lepší si jídlo naplánovat předem, tak aby ti to hezky vyšlo na celý den. Menhet má pravdu, že večeře určitě nemá být největší jídlo dne. A bílkoviny, jak už radily holky, tvaroh, luštěniny, cottage a taky tuňák! Dřív jsem je taky nezvládala plnit, ale poslední týden jich mám až moc oproti sachrům a tukům a to maso jím jen dost výjimečně.
09. 01. 2013 21:31
Jíst méně se nevyplácí, tělo přejde do nouzového režimu a pak se špatně hubne. S bílkovinami vedu boj taky, dohnat se dá i tvarohem. Jinak, když máš moc jídla, tak si občas dej nějakou kaloričtější potravinu, tím se množství zmenší.
09. 01. 2013 21:27
Jak se žije v Litvě? Řečnická otázka...
09. 01. 2013 21:24
nejvíc bílkovin má asi tvaroh a pak se hodí i luštěniny, ty by mohli mít :-)
09. 01. 2013 21:13
vidíš cottage tu mají, takže jdu hned do něj, syrečky bych si dala ale tady je nemají. Ale za 3 týdny se vracím domů tak to doženu... mléko si škrtnu a holt dneska nesplním (a to jsem si slíbila, že splním...) ale co už... díky za rady..
09. 01. 2013 21:05
No, chtělo by ty kJ přesunout na dřív, večeře by rozhodně neměla být největší jídlo za den. Jinak já obvykle dělám to, že si naordinovaná kJ snížím cca o 500 kJ, abych se vždy držela pod doporučenou dávkou.
Bílkoviny, přiznávám, obvykle doháním proteinovým nápoj po cvičení, ale myslím, že i v Litvě byste mohli mít různé sýry s vyšším obsahem bílkovin (v čechách je to hlavně cottage a syrečky). Tvarohy, maso.
09. 01. 2013 20:57
tiež sa mi občas stane že mam veľkú porciu-vacsinou na obed a nevladzem to zjesť..normalne zjem koľko mozem a zbytok dotlačím tak po hodine ;-) a čo sa týka bielkovín, tiež nie som moc na mäso, ale kúpila som si bielkovinový prášok, viem že to nebude zrejme moc zdravé, ale celkom mi to doplní bielkoviny, tak sa skús poobhliadnu´t či nezoženieš ;-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři