TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

hlavca

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 5924
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133033.12 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5522 h 48 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

nechtena pauza

30. 10. 2013

Po par tydnech se opet zapojuji do blogove zpovedi. 
Hubnuti je hezky nastartovano, vydrz ve cviceni pokracuje (behem poledniho spanku mladsi dcerky stihnu vytravit obed a odcvicit si oblibenou pulhodku s Jill), tak proc si to nepokazit..!

Vydali jsme se na prodlouzeny vikend na hory, na chatu primo urcenou pro pobyt s detmi, vsechno supr, jen ta strava! snidane parky, na obed vyber ze smazenych syru, rizku, halusek se zelim na speku, palacinek, mastneho vyvaru...vecere hranolky a presolene maso v UHO. No des. Druhy den na snidani uz to bylo lepsi-syr, sunka, vejce, 2 kolecka okurky...zbytek stejne. A na vyber moc nebylo ani v okolnich chatach...
Zatla jsem sice zuby, uzivali jsme si pocasi a prirody od rana do vecera, ale vratila jsem se nafoukla a tezka jak balon. Uz jsem asi zhyckana zeleninou a zdravejsi stravou.

Takze dnes hezky rybicka s kuskusem a zeleninkou, odcviceno + pridano 50 drepu z 30denni vyzvy, skvely pocit. Ted uz se jen "odfouknout", odkyselit, zbavit paleni zahy z poslednich par dnu a bude veseleji :-))

Hezky den a hubnuti trikrat zdar! :-)
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

30. 10. 2013 14:45
Zdar, zdar, zdar. Evidentně víš, jak pokračovat. Takže držím všecky palce. :o))
30. 10. 2013 14:26
No to fakt radosti nepřidá, když člověk nemá kam jít na vhodné jídlo, taky jsem to jednou na dovolené zažila. Ale důležitý je, že se zase vracíš a že ti v tom dobře :-))) Takže zdar, zdar, zdar!!!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři