TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 04. 07. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

iv.uh

Původní Sebekoučink

50% Držím!
- +

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10101
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133510.87 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5545 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Tak mě taky dostihly - Vánoce

15. 12. 2012

Odolávala jsem vánočnímu běsnění jak nejdéle to šlo. Při čtení a hovorech kolik kdo má už napečeno jsem obracela oči vsloup. Nad velkým vánočním úklidem jsem mávla rukou, páč je ještě brzo a stejně by se to zas zabordelařilo,  ale pohled na datum do kalendáře mě začal postupně znervózňovat. Takže:
- okna jsem umyla
- lustry jsem umyla
- oblezla i hořejšky skříní.
Počítala jsem to, za den jsem cca 50x vylezla na schůdky ( nahoru a dolu v součtu), bolí mě z toho prdel.
- vyčistila jsem i koberce, ale na to mám takovej bazmek, takže to jsem se moc nenadřela.
V lednici mám těsta na 3 druhy cukroví (víc mě ani nehne), péct to budu až zítra. Odpo jdu ke kamarádce na Holky z kalendáře, byly jsme na tom spolu v divadle, tak spolu budeme koukat i na film. Nesu sebou lahev vína - to se zas semafor se sacharidy začervená jak dívka před prvním polibkem... 
Na cvičení nemám čas, ale ani energii. Jídlo zapisuju, ale nějak to nehrotím. Váha mi neklesá, ale ani nestoupá. Bohužel tím necvičením se mi ztrácí svaly, tedy ne že bych před tím byla nějak vymakaná, ale "cosi" se začalo rýsovat - na rukou a na břiše...Teď se mi na břiše rýsuje zase špek. Doufám, že až zas vlítnu na Jill a na ADK, že se to zlepší...
Dárky jedu nakupovat v pondělí..., ale ani to hrotit nebudu, neb nový platový výměr zavelel prrrr v utrácení.
Teď mě napadá, jak si zapisujete vanilkové rohlíčky? A komentářů, že to nezapisujete, protože  je nejíte, těch mě, prosím, ušetřete :-). 
Linecké jsem v koučinku našla, ale ty rohlíčky? Nechci jich sežrat tunu, ale ochutnat je musím, to dá rozum...
Blog je tak nějak "o ničem", nicméně vám všem přeji krásnou sobotu :-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 12. 2012 13:58
Rohlíčky nemáme rádi,raději linecké a vosí hnízda :))
16. 12. 2012 13:25
mně nechutnají. rohlíčky ani úly. nejraději mám linecké.
15. 12. 2012 19:51
Jééé holky, fakt někomu nechutnají vanilkový rohlíčky? To nechápu, ale já zas nemusím vosí hnízda...No nějak ty Vánoce musíme přežít...s kamarádkou jsme vysosaly 2 lahve vína...ehm...taky nakrájela klobásu (domů to nekupuju - ježíš, to byla dobrota)...Semaforkům se to vůbec nelíbí...musím se fakt srovnat, protože nehodlám ty kg nabrat zpět, ale uvědomuju si, jak strašně by to bylo snadný..., ale fakt to nechci...:-(
15. 12. 2012 19:45
Japistalka: ano vypadají jako včelí úly, ale u nás doma se jim vždycky říkalo vosí hnízda a já, ač milovnice přesných pojmenování, nemám to srdce jim říkat jinak :)
15. 12. 2012 18:49
tak taky přidám trošku do mlýna :-))) Snažila jsem se uklízet, ale už to není vidět. Napečeno mám 6 druhů cukroví, ale hecla jsem se a mám menší dávky. Ještě budu dělat 3 druhy - jeden chce synáček, včelí úly udělám až někdy v týdnu a pak chci udělat kulička od některé z vás co jsem tady přečetla - rozinky, oříšky ..... Jinak dárky mám nakoupené jen je zabalit. Dnes mi pantáta dal recept na bramborový salát bez brambor od Lenky Kořínkové, tak už ho chladím k večeři a uvidíme. Samozřejmě nemám kapra, ten ještě někde plave....Zapisovat o vánocích asi nebudu, protože miluji cukroví, kafíčku, pohádky a hlavně klid. :-))))
15. 12. 2012 18:36
noooo.. letos vánoce trochu ignoruju.. mám jeden vánoční svícen, asi 50 vosích úlků pro "děti" (21,19,17 let) a tím končím.. jinak bude salát, kapr a řízky.. maďarský perkelt a klobásky.. doma uklizeno permanentně neboť na to mám čas.. okna nemeju - jsou střešní, záclony nemám, koberce nám prali v srpnu kdy jsme se stěhovali.. stromek nebude:-)

s cukrovím neporadím protože zapisovat nebudu:-DDD
15. 12. 2012 18:36
Rohlíčky mi nechutnají, takže zobu linecké a občas kokosky... Jinak my na Moravě děláme včelí úly :-) (neb jako včelí úl toto cukroví vypadá) a v naší rodině ho mají skoro všichni rádi... :-D
15. 12. 2012 18:07
Vanilkový rohlíčky nejím, máš radost? Ale jím linecký a vosí hnízda a možná i něco dalšího a myslím si, že ochutnáním se nemusím vůbec znepokojovat a tak s ním neznepokojuju ani semaforky :)
A ten tvůj úklid...nebýt Keksiny, tak sipřipadám blbě, že na úklid peču. Ježíšek se narodil v chlívě a já chci, aby se u nás cítil jako doma :)
15. 12. 2012 18:02
Vánoce nehrotím, ale po přečtení teda taky začínám přemýšlet, že bych se měla do něčeho pustit:-) .
15. 12. 2012 13:32
No, tak já byla loni takovej blázen, že jsem si ty kJ spočítala :-D
Letos na to kašlu :-)
15. 12. 2012 13:12
No jo úklid...taky bych se na ten VELKEJ vyprdla, kdybych ho naposledy nedělala na Velikonoce, tedy, ne že bychom hnili ve špíně, ale na skříně a okna lezu fakt jen 2x do roka :-)
S tím pečením, peču kvůli synovi, prostě ta vůně vanilkových rohlíčků patří k Vánocům - a vlastně jsou to i takové mé vzpomínky na dětství (ty vole, už senilním asi).
A díky za odkaz, kouknu na to, ale možná to zapíšu prostě jako nějakou "buchtu" :-)
15. 12. 2012 12:54
Ad úklid - jsi blázen, bych se ma to vykašlala.
Ad pečení - k čemu by byly cukrárny a známé, že...
Ad ostatní aktivity - ty plně schvaluju. ;-)
Jinak se zapisováním cukroví bych si hlavu nedělala, podle mě v tom extra velký nebude. Takže vyber jeden a nehroť to.... ;-)
15. 12. 2012 12:46
http://www.kaloricketabulky.cz/vanilkovy-rohlicek/

Zapisuji si ho nějak takhle, ale upřímně řečeno Vánoce nezapisuji vůbec :)
I když letos se o to nějak aspoň pokusím...nebo si to svoje obžerství budu dál fotit do toho svého foto blogu.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři