TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 28. 10. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

kacka

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 227
Celkem: 14015
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133370.33 km
Kolo: 66193.40 km
Cvičení: 5538 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Plány na vánoce

22. 12. 2014

Hezký den! Všichni kolem i já jsme už naladěni vánočně, těšíme se na Ježíška,...ale.
Mám trochu strach, abych odolala všem jídelním lákadlům doma. Včera jsme byli na nákupu, kupodivu Globus v 7 večer poloprázdný a nakoupili jsme tolik, že to nemáme kam dát. Pravda-hodně je zeleniny a ovoce, přesunem to do sklepa. Na štědrý den bude kapr a losos, 3 druhy salátu - po troškách, jí si dám lososa pečeného. Přes den plánuji - ráno vánočku a jogurt, pak asi tvaroh s cel. chlebem a zeleninu. Druhý den jsem chtěla dělat krůtí, ale měli v akci i husu. Takže upečeme obojí, já ochutnám kousínek husy, neb jsem ji ještě nejedla, ale budu mít krůtu. Hlavně se budu snažit nejíst moc večer-tedy kolem 1600 kJ.
No a 3. den bude svíčková, chci si ji udělat podle p. Málkové-tedy light verzi, ostatní budou mít normálně. Máme vánočku, dostanu talířek cukroví na stůl, upeču štrůdl a tvarožník s jahodami, děcka to vyluxujou, to na mne nezbyde.  No a pohyb plánuji každý den, rotoped to jistí!
Už se moc těším, bude nás hodně, tak bude veselo.
Držím palce všem, ať přibereme maximálně jedno kilo!A jak to plánujete vy?
Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

01. 01. 2015 21:08
Vidím holky, že jste měly také také bohaté plány...Vánoce jsou za námi, byly krásné...Ale toho jídla -moc nám zbylo, tak to máme v mražáku. Mám kilo navíc..a.plánuji od soboty režim v podobě koktejlů, asi týden, uvidíme, jak to zvládnu...
22. 12. 2014 23:11
Pěkný plán, já jako začátečník, se velice obávám, ovšem co musím říct je,že do poslední chvilky jsem pekla cukroví, dnes ještě dozdobuju a je mi z něj tak špatně,že chuť nemám vůbec :-) Tvarožník upeču s chutí,ale jíst ho nemusím od toho tady mám taky super lux manžela a dětičky :-) Vánočku si neodpustím,ale nemusím jí mít namazanou...mám jí ráda suchou s kakaem což je u nás tradice "pravé, vánoční kakao" :-) na svačinku do sebe hodím ovoce s trochou tvarohu čerstvého tvarohu. na oběd u nás bývá zelňačka s uzeným, čabajkou, smetanou atd. Zítra když jí budu vařit si pro sebe odeberu porcičku nezahuštěnou bez smetany. odpolední svačinku vynechám jelikož večeře bude dřív ovšem tady se přiznám: dám si klasickej náš tradiční salát s majonézou, smaženého lososa :-)
22. 12. 2014 22:31
Naprostý souhlas s kuhnj a afrais jíst vše s rozumem a nezapomenout na pohyb. Nejhlavnější je vnitřní klid a pohoda o tom svátky jsou.
22. 12. 2014 17:14
Kačko, máš to pěkně srovnané, tak ať to vyjde. Já s berlema moc pohybu nenadělám, ale jsem připravena se alespoň krotit s množstvím jídla. Tak snad to taky dám a vyvaruju se zbytečně nabraných kil.
22. 12. 2014 16:17
I já se chystám držet se osvědčeného jídelníčku ale neodolám a budou i oříšky
22. 12. 2014 14:17
Kačko,máš to krásně naplánované a i kdyby to úplně podle plánu nevyšlo,hlavně si Vánoce užij a troška toho mlsání k tomu taky patří :)
22. 12. 2014 13:13
Protože jsem tu nová,tak bych chtěla na vánoce jídlo jen omezit.Počítat bych chtěla až po svátcích:-).Nemám to ještè v malíčku,budeme hodně pryč,tak abych to.nezvorala a nebyla zklamaná hned na začátku:-):-).Hezké Vánoce
22. 12. 2014 12:31
Podobně jako kuhnj, plánuju jíst vše a totéž, co ostatní, v rozumné míře, včetně sladkého. Cvičit budu stejně jako celý rok, joga je už automatickou součástí mého rána. Hlavně si chci užít setkávání s přáteli, pohodu a klid :-) I Tobě přeju krásné a pohodové Vánoce!
22. 12. 2014 12:29
Tak ty Vánoce s vařením mám za sebou, byla krůta s kaštanovou nádivkou, kynutý knedlík, houskový knedlík, červené zelí, bílé zelí a špenát, večer byla nadílka, děti si odvezli cukroví i zbytky, mně zbyla jen nudlová hovězí polévka a tu jsem právě dorazila. O svátcích plánuji hlavně odpočinek a pohyb, na Štědrý den pěší turistika a kapří filety na grilu a manželovi řízek, mně bramborovo-zeleninový salát bez majonézy (manžel s majonézou), na Boží hod si uděláme výlet na kolech a plavání a do krabičky zbytky a na Štěpána manžel zelí a bůčkem a brambory pečené v jednom pekáčku a já si "konečně" udělám hustou rybí polévku, odpoledne zase vyrazíme na kolech na plavečák a v sobotu a v neděli to zopáknem. K večeři většinou saláty ze zeleniny nebo pár kousků celozrnné bagety či zeleninových špalíčků s tvarohovými pomazánkami. Vám všem krásné Vánoce a hlavně klid a pohodu.
22. 12. 2014 11:35
Já plánuji jíst s rozumem,ale vše. Nevařím a nepeču si pro sebe nic extra. Postupem času jsem došla k tomuto způsobu stravování a připadá mi to celoživotně udržitelné. Jak píše Saša pode mnou,se sladkým počítám v jídelníčku každý den, tak Vánoce nejsou pro mě žádnou pohromou. Tak ať si to všichni hezky užijeme!!!
22. 12. 2014 09:57
jídlo ukazuju, sladké tam je a počítá se s tím :-) A k tomu zesílený pohybový režim dvoufázově.
22. 12. 2014 08:50
Kati, taky jsem myslela že máš docela dost vaření, já plánuji nějaká lehčeji proveditelna jídla a hlavně hráchové navařím na 3 dny, tak o polévku bude postaráno :) alespoň něco..a hlavně pohyb a zelenina a ovoce... přeji Ti aby sis to užila v pohodě pa
22. 12. 2014 08:34
Kači, to budeš mít vaření.... Ale určitě to bude dobré :-)
Já mám už měsíc žlučníkový režim, takže na jildlo akorát koukám ... Zato soprtu mám veeelmi hodně :-)
22. 12. 2014 08:30
Plány pěkné, tak ať se ti podaří si je splnit:-) Já jídelní plány nedělám, s mými třemi chlapy to ani není možné, ale máme v plánu spoustu tance, já bez alkoholu, jako řidič a taky nějakou tu kulturu. Prostě žádné sezení u bedny a pojídání cukroví se u nás konat nebude :-))
22. 12. 2014 07:57
Kačko, pěkně sis to naplánovala a rozumně - ochutnat, ale nepřehnat :-) V hlavě to mám taky tak nějak, i když nemám detailní jídelníček. A hlavně hodně pohybu - každý den procházka - asi po ráno vyrazím na pár kilometrů sama, aby byla svižná........

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři