Datum registrace: 07. 09. 2012
lilicek
Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 0 km |
| Kolo: | 0 km |
| Cvičení: | 0 h 0 min |
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km |
| Kolo: | 67291.75 km |
| Cvičení: | 5972 h 31 min |
Přátelé
Získané body
lilicek
Jak psát blog?POMOC
19. 09. 2012
AHOJ,MAM DOTAZ OHLEDNE ZAPISOVANI RECEPTU.VARIM DNESKA TREBA SRBSKE ZEBIRKO.VSE ZAPISU DO TABULKY TO CHAPU,ALE PAK NEVIM JAK MAM V OMACCE ODHADNOUT KOLIK TAM MAM TREBA MLEKA,SOLI,MOUKY,MASA NA PORCI?PRECE NEMUZU VSECHNO ZVLAST VAZIT...A MOUKU NEBO KORENI NEODHADNU ,NE.SNAD JSEM TO NAPSALA SROZUMITELNE.:-) DIKY
Hodnocení (1 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
20. 09. 2012 11:42
lilicek
diky.je slozite vsechno vazit,ze.taky jsem zacala pouzivat tu tabulku.sice to neni uplne presne,ale lepsi nez nic.aspon ma clovek predstavu :-d diky
20. 09. 2012 10:56
já jsem se řídila širokou databází hotových receptů na www.flora.cz -
tam najít e-kalkulačka. Je tam strašně moc jídel i s výživovými hodnotami a já jsem si vybraná jídla přepisovala do kouče. Fungovalo to a bylo to rychlejší, než všechno, co uvařím vážit.
tam najít e-kalkulačka. Je tam strašně moc jídel i s výživovými hodnotami a já jsem si vybraná jídla přepisovala do kouče. Fungovalo to a bylo to rychlejší, než všechno, co uvařím vážit.
20. 09. 2012 10:29
Já občas taky vše zvážím, ale maso zvážím jako celek když si beru, tak odhadnu jaký díl z celého množství jsem si nabrala (to není až takový problém), s omáčkami a zeleninou to mám stejně, zvážím, než to šoupnu do hrnce, tam vím kolik surovin to bylo celkem a pak si zapíšu jen ten svůj díl.
Pokud chci být přesnější, položím talíř na váhu, no a přidávám a přivažuju přílohu, omáčku, maso. Se saláty to neřeším, zelenina je zelenina a beru to odhadem. Opravdu časem člověk celkem slušně odhaduje často používané suroviny.
Pokud chci být přesnější, položím talíř na váhu, no a přidávám a přivažuju přílohu, omáčku, maso. Se saláty to neřeším, zelenina je zelenina a beru to odhadem. Opravdu časem člověk celkem slušně odhaduje často používané suroviny.
19. 09. 2012 23:03
Já jsem ze začátku skutečně všechno vážila - nejdřív hrnec, pak suroviny a každou zvlášť zapsala. Nakonec jsem to celé zvážila, odečetla hrnec, odvážila svou porci a zjistila kolik je to procent z celého jídla. Pak vše zapsala do kouče :-) Vypadá to složitě, ale časem to vychytáš a nějaké hotovky se dají nalézt i v Sebekoučinku.
19. 09. 2012 20:06
DEKUJI MOC.TO POMUZE...PRAVE ZE VARIM DOMA PRO CELOU RODINU A TAKY SI DAM TREBA OMACKU,ALE MALO A NE KNEDLIK,ALE TREBA RYZI ATD . :-) DIK
19. 09. 2012 15:47
Ahojky, já chodím na tyhle stránky: http://www.kaloricketabulky.cz/tabulka-potravin.php. Není tam úplně všechno, ale tady dohledávám. Na obědy chodím v práci. Pokud tam není právě to jídlo, najdu obdobné a hodnoty z nich dám do koučinku. Vím, že to není úplně správná cesta. Ale jídel je tam dost, takže jsem za tři týdny improvizovala asi jen dvakrát.
lilicek
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?







