TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 02. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

lluciferek

Původní Sebekoučink

27 %
0 kg 7 kg

Již zhubnuto: 1.9 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 328
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

lluciferek

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

1.týdden za mnou a 15 přede mnou :)

21. 02. 2013

Tak 1. týden hubnutí je za mnou :) Tento týden byl spíše o tom, naučit se správně jíst a hlavně pravidelně. Myslím si, že jsem to úspěšně zvládla. Jím naprosto jiné potraviny, než jsem jedla dosud. Cvičení také bez problému dodržuji. Největší boj mám se sladkostmi, omáčkami typu Svíčková atd.. Ale zatím se držím a snad mi to v pozdějších týdnech už ani nepřijde. Měla jsem jeden prohřešek v podobě čokolády, ale vyřešila jsem to tak, že jsem cvičila cca o 20min. déle. Co se týče příjmu celkové energie za den, tak ten jsem ani jednou nepřekročila.Problém byl spíše se semaforem ukazující bílkoviny :) 2. týden jsem začala úspěšně a dokonce se i hubenější cítím, i když zatím mám dole "jen"0,5kg. Každopádně jsem méně unavená a za to jsem moc ráda.

Minulé 2 dny jsem strávila se synem v nemocnici a lítáním po doktorech a tak jsem stravu moc dobře nedodržela. Na místo 5-6 jídel jsem měla pouze 2:( Ale myslím si, že to až takový šok pro to tělo nebyl. Horší byla ta probdělá noc. Dneska jsme už vklidu doma a tak od rána správně jím a cvičím :) Myslím si, že tento týden se to spalování už nastartovalo a proto se cítím lépe a odpočatá. 

Nikdy jsem stres ani smutek neřešila jídlem. Jím stejně ať je mi veselo a nebo smutno. Jídlo mám ráda a ráda zkouším nové chutě, a můj syn je v tomto po mě :)

Za 14dní nás čekají synové 2. narozeniny, tak z toho víkendu mám obavy. Budu péct dort a dělat, chlebíčky a jiné dobroty, které nesmím jíst, pokud chci hubnout.Takže to bude takový víkend plný pokušení. Každopádně se musím soustředit na tento a následující týden. Myslím si, že pokud uvidím nějaké malé pokroky,takty mi pomohou bojovat s pokušením. Tak samo to bylo, když jsem přestala kouřit. Dnes jsem sama sobě vděčná, že jsem byla tak silná a vydržela to!

 

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři