TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 04. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

manasx

Sebekoučink

Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1518
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133162.34 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5525 h 40 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Podpořila jsem si motivaci

13. 10. 2016

Tak jo. Přešla jsem ze zkušebního provozu Sebekoučinku a zaplatila jsem si 250 Kč. I to by mohlo podpořit motivaci, ne? Přece nevyhazujeme peníze jen tak z okna. 

Musím říci, že mě dost překvapilo, že byl Sebekoučink zpoplatněn, ale chápu to. A teď to vidím jako přidanou hodnotu. Během posledních 3 let jsem začala Sebekoučink asi 3x - bezvýsledně. 2-3 dny a dost. A i ty 3 dny obvykle pokulhávaly a byly plné výjimek wink

Dnes zapisuji již třetí den a cítím se (alespoň teď ráno) stále dost odhodlaně. Že bych to tentokrát do 8.12. (dokud mám zaplaceno) vzládla???? No uvidíme. surprise

Když už zmiňuji to ráno. Nepřipadá vám, že ráno je to vždy nejjednodušší? Kdyby bylo celý den ráno, tak by to byla paráda - to by to šlo samo :) 

Já si dám ráno bez problémů zdravou a vyváženou snídani (pokud o víkendu dětem nepeču buchty), jdu s větším elánem běhat a celé dopoledne se pak cítím fajn. A pak příjde poobědová část, uválená, usezená, otrávená, bez chuti a s obavami zda ten den výživově zvládnu. 

Včera večer jsem zhřešila - už druhý den - ale dala jsem si hrst vlašských ořechů - což je v projektu "prožij rok zdravě" popsáno vlastně jako zdravé, zdravější než sladkost. Takže jsem z toho sice měla nepříjemný pocit, ale nakonec ne až tak hrozný :)

Držím pěsti všem co jsou v tom se mnou! Hurá na den 3!

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 10. 2016 08:51
Přesně - jak človek to odpoledne a večer dá, tak se ráno cítí skvěle. Když to nedá, tak se cítí příšerně. A víc takových úspěšných odpolední za sebou a pak už to jde samo, protože ten ranní pocit... ten za to stojí! :)
13. 10. 2016 08:40
Máš pravdu. Ráno ide všetko úplne hladko, poobede a večer býva kríza, človek rýchlejšie podľahne emóciám, vyčerpaniu, vôňam, nástrahám, vínu :-) gauču... Ale ak večer "vydržím" tak to druhé ráno je úplne fantastické.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři