TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

margarithka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 11202
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132650.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

margarithka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jen 10 dkg a tolik radosti

20. 09. 2014

UPOZORNĚNÍ-NEČTĚTE VY, KDO JSTE NAŠTVANÍ, FRUSTROVANÍ A VY, KTEŘÍ MÁTE POCIT, ŽE CÍL JE JEŠTĚ NEUVĚŘITELNĚ DALEKO.

Včera ráno jsem se Vám pochlubila, že jsem se jedním prstem zahákla na své cílové váze. No já vím, že teda pořád se potřebuju z té 0.9 dostat na 0.0,ale i tak...je to úžasné, i když nepochopitelné, protože můj příjem je nejvyšší za celé udržovací období a výdej naopak nejnižší.

Na druhou stranu i přes "nicnedělání" jsem magor- už ráno nemůžu dospat, protože se těším, že vstanu a budu něco dělat. Já totiž dělám ráda domácí práce, práce na zahradě, i zednická mě baví a do toho sport...tep mám jak vrcholový sportovec a pravidelně tím zamotávám našemu zdravotnictví hlavu. Včera jsem se těšila, že mám volný den, že půjdu ven se psem, zaběhám si a potom přítelově bábi a dědovi pomůžu se stěhováním. Nakonec se to úplně všechno posralo. A tu svoji váhu jsem si užila až dnes.

Ráno jsem vstala, oblíkla elasťáky, aby postava vynikla :D a nachystala příteli snídani. Pak jsem posnídala já a šla ven. Připadala jsem si jako největší frajer. Všichni se za mnou určitě otáčeli (leda tak za záclonou, protože jsme nikoho nepotkali :) Pak jsem si zaběhala, no ale jen tak pomalounku, ale o to delší trasu. Sice jsem se potila, ale nefuněla jsem jak lokomotiva- čímž děkuju Andyandy 1, která mi s rychlostí běhu 6,5-7 km/hod nasadila brouka do hlavy a já ten běh-neběh chtěla vyzkoušet. Byla to nádhera. 

No a pak už to byl úplně obyčejný den. Práce na zahradě a kolem domu, vaření oběda a večeře, atd. atd. Ale to ráno bylo po dlouhé době tak nějak jiné. Asi jsem to potřebovala. Teď se můžu z řešení váhy přesunout na řešení bakalářky. Ale nebojte ;) na váhu já nezapomenu.

A tak chci pogratulovat všem, jimž se váha přehoupla z jednoho čísla na druhé, i kdyby to byl ve skutečnosti vlastně jen úbytek o jednu desetinnou čárku. Užijte si ten pocit, protože jste se zase přiblížili o kousek svému cíli.

P.S. Včera jsem toho moc nesnědla, nebyla ani chuť ani hlad a dnes i přes pocit, že jsem snědla hrozně moc taky žádná sláva. No a protože se už dva dny (podle přítele) dřu jak vůl, tak jsem zvědavá, jaká váha tam bude zase ve středu. Kdo tipuje se mnou, že přiberu aspoň 10 deka a posunu se tím zase zpátky na 6?

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

24. 09. 2014 06:02
Tak díky tetě Irmě jsem váhu neudržela a šla nahoru o 40 dkg.
22. 09. 2014 08:49
Chápem tvoju radosť. Človek je fixovaný na nejaké číslo, a keď ho dosiahne( hlavne, keď nie a nie ho dosiahnuť) má jednoducho pocit víťazstva. Užívaj si ho a držím palce :-)))
21. 09. 2014 19:42
Ahojky, znám ten pocit. V červnu 100 a dnes krásných 88,9. A právě dnes to skočilo u 89,1. Je to nádhera, ale chci ještě 10 celých dolu. Dala jsem si snad splnitelný cíl, do příštího léta. Ale zadarmo to nebude, musím se snažit. Držím palce i Tobě.
21. 09. 2014 16:52
JJ,to znám,opravdu je nejhorší dostat dolů poslední 2-3 kg.Já se s nima tady plácám za chvilku skoro rok,a ne je dát pryčVím,že za to může moje nynější absence pohybu :-(.Takže takové to přehoupnutí na váze znám nyní moc dobře.V pátek jsem na tom supr ale přez víkend se to hne zase obráceně :-(,už mě to štve,ale nevzdávám to,stejně jako ty :-)!
21. 09. 2014 16:30
Vemaka: u mě se to zdá jako úspěch, protože chci dát dolů už jen dvě vlastně teď už asi tak 1-1.5 kilo. Vy, co toho máte víc, zdá se vám, že při zhubnutí jednoho kila nejdete s váhou vůbec dolů a pro mě je to obrovský úspěch. Takže nevěště hlavu, ono se to hne.
21. 09. 2014 16:29
Hakykralova: s během je to tak- před nedávnem jsem řešila problém s tepovkou- jak běhat, abych měla tepovku ve "správném" pásmu. Ne, že bych na tom bazírovala, jen jsem si zkoušela, při jaké činnosti mám jaký tep. A bylo mi doporučeno, abych běhala rychlostí kolem 7 km/hod. Vzhledem k tomu, že chodím běžně rychlostí 6 km/hod, zdálo se mi to nereálné a nerealizovatelné- a ejhle, ono to jde. :)
21. 09. 2014 10:40
Gratuluji a tiše závidím,stojím a stojím na váze.Ale doufám, že to zase půjde.Mám toho ještě hodně před sebou.
21. 09. 2014 09:09
To je pecka, moc moc gratuluju a držím pěsti u bakalářky, pomalu se s ní taky začínám potit. A mohla bych se zeptat, co je na té rychlosti běhu. Moc by mě to zajímalo, předem dík :)
20. 09. 2014 22:48
Tady se dá jen pogratulovat. Se stejnými pocity jsem určitou dobu chodil i já jako frajer, když jsem sundal 7 kg dolu, ale ted co váha stagnuje je ouvej.
20. 09. 2014 20:10
Krásně optimistické! Gratuluji a přeji ti, ať ve středu je na váze opět to vysněné číslo:-).

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři