TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 01. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

margarithka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 4 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 11202
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 132660.48 km
Kolo: 65973.90 km
Cvičení: 5505 h 16 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

margarithka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jéžiši, já jsem pořád hrozně tlustá!!! ;-)

10. 10. 2014

Tak jsem dnes seděla v čekárně u doktora. A padl mi do oka časopis pro seniory- uvnitř článek na téma hubnutí/obezita, atd. Tak jsem se dozvěděla, že bychom měli jíst "světlé pečivo tmavé" (psáno, jak čtete) a že ženy mají mít do 25% tělesného tuku a muži do 30%. Dále jsem si přečetla, že pro ženu o výšce 170 cm je ideální váhové rozmezí mezi 57 a 74 kg. To je nějakej renonc, ne?!

Ze 74 kg jsem hubla- a měla jsem nadváhu. Teď mám 65 a myslím, že dobrý. Kdybych to měla dát na 57, tak asi budu rachtat kostma. Teď momentálně jsem někde kolem těch 25% tuku- fajn, ale když jsem měla těch kil 74, logicky i tuku bylo víc!

Přišla jsem domů a jen ze zvědavosti jsem si chtěla ověřit, jak je to s tím tukem. No a natrefila jsem na stránku, kde píšou, že pro ženy v mém věku je ideální množství tuku v těle na 14-21%. 25% tuku si mohou dovolit pouze ženy 50+.

Je to v pr...už si nikdy nebudu připadat hubeně, protože nemám ani přes pohyb požadované množství tuku v těle. Nic nemá cenu. Půjdu si koupit nějakou hodně velkou čokoládu a dám si ji s bůčkem. A zapiju to kolou, kterou si ještě přisladím. A taky asi pojedu na večeři do mekáče, nebo tak něco.

P.S. Pod tím článkem byl jakože podepsán nějaký věhlasný lékař z Olomouce. Chudák, jestli si přečetl, jak ten rozhovor "to", tak se musí stydět i na ulici vycházet.

A co vy? Jakou zajímavost jste v souvislosti s hubnutím četli vy?

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

17. 10. 2014 08:25
Jé já četla a hlavně věřila spoustě blbin ... např to přísloví "Snídani sněz sám, o oběd se rozděl s přítelem a večeři dej nepříteli" ... a já dodávám budeš mít vlčí hlad a 110 kg ....
11. 10. 2014 11:37
ale to znamena ze zeny maji mit obecne do 25% tuku to neni nejaka hranice odsud jsi tlusta atd, samozrejme ze existuji nejake kategorie, kde je to presneji rozepsano, ale prece nebudeme cekat do casaku pro paprdy budou nejak detailne rozepisovat fakta o procentech telesnyho tuku....proste do nejakych tech 25-30% u zeny je to jen kosmeticky tuk, ktery nikoho na zivote neohrozuje a pokud to nekomu nevadi tak to nemusi resit, kdyz je to vyse tak uz to ohrozuje treba zivot, co se mi ale nezda ze u muzu by ta hranice byla tak vysoka, jelikoz chlapi vseobecne maji mensi mnozstvi tuku a vylozene s 30% tuku vypadaji jak prasata, tam je podle me ta hranice neco kolem 20% ne 30% to se mi nezda....jinak ja mam cca 25% tuku a koukni jak vypadam, podle nich je to na hranici, ale ja jsem stihla :D na kazdym to muze vypadat jinak totiz, to rozlozeni je ruzny ;) takze hlavu vzhuru
10. 10. 2014 17:01
Já očividně četla blud, že čím míň žeru, tím víc hubnu....přesvědčuju se, že to je asi absolutní nesmysl...

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři