TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 27. 05. 2015

Jak si nahrát profilovou fotku?

sifaka

Získané body

Tento měsíc: 433
Celkem: 22777
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133054.53 km
Kolo: 66054.10 km
Cvičení: 5523 h 24 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Udržování mi jde

10. 08. 2016

Mimořádné zpravodajství:

Od 1.6.se pokouším zhubnout 10 kg.

Zatím se podařilo jen 3 kg a to se mi moc nelíbí.

Na objemech jsem se zmenšila celkem cca o 6 cm.

První nastavený příjem byl 8600 kJ, pak 9000 kJ.

Pak snížení na 8000 kJ,běžně překračován v zelené,cukry ve žluté i červené.

Nyní nástup do zaměstnání a v rámci testování úplné zastavení sportovní aktivity=váha se nepohnula.

Zahajuji další test zaměstnání+ 2,5 sport.aktivita/týd.=posilka,zkouším přidat aerobic+snížení příjmu na 7500 kJ.

Toto se pokusím držet do konce cyklu=7.9.2016 pokud nedojde k nějaké obzvláštní změně.

Možná mi napíšete,že výsledky jsou dobré,že přibírám svaly.Jenže svalů mám docela dost.Nechci už svaly.Potřebuji shodit 10 kg sádla aby mě přestalo zlobit koleno a mohla normálně fungovat.Pozoruju na sobě zlepšení kondice, změnu ve stravování,změnu složení špajzu i lednice a nepřežírání se.To je všechno moc dobrý, bohužel není to vše, co potřebuju.

Na závěr chci znovu poděkovat tvůrcům STOBu, protože za ty 3 měsíce co jsem zde zjišťuju, že si vyváženou stravu o určité hodnotě nebudu umět sestavit bez semaforků a váhy.Ověřila jsem si,že "mlsná" je opravdu důsledkem nevyvážené stravy.

Takže dnes jsem se už vypsala a jdu po týdenní technické odstávce zkontrolovat bandu v posilovně:-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

11. 08. 2016 08:41
Díky Soni, že jsi mi napsala-jaké"dost o mně"? Podle tvých blogů se mi zdálo,že jsme si dost podobné, jen ty jsi vyšší, těžší a mladší.Jsem ráda,že mám srovnání, že to funguje.A kde bychom si mohly jinak napsat?Jo, leda možná soukromě na mail.S během to máme stejně.Naštěstí mně fitko baví, protože řeší rozmary počasí a mašiny mají počitadla.Doktorka mi ordinovala procházky,Nj, jenže jen na běhacím pásu se dovedu udržet v určitém tempu, po určitou dobu.Myslím, že nějvětší oříšek bude pro nás trpělivost a správné nastavení příjmu.Proto už začínám experimentovat.Mnozí tu píšou, že je třeba najít vlastní cestu.Co funguje jednomu, nefunguje druhému.Já už jsem se odhodlala k těm proteinovým tyčinkám, ač jsem měla k takovým koncentrátům odstup.Těžko doháním bílkoviny.Jenže kdysi bych neměla šanci"mít tyčinku v kabelce".Snědla bych ji cestou na zastávku jen tak:-)) Bohužel jde info, že po 1/2 roce se hubnutí zastaví všem a protože já jsem od začátku roku počínaje krabičkovou stravou něco zhubla a pak v začátku zde-nechci se váhou moc stresovat a raději zkoumám.Soni, přeju ti hodně úspěchů v hubnutí a budu tě i dále sledovat :-)
11. 08. 2016 08:15
Děkuji ti za odpověď. Já jsem přemýšlela taky o tom sportu. Pohyb mám ráda, ale spíš takový normální. Nemám ráda fitka nebo třeba běh. Mám totiž velká prsa a ani nejlepší sportovní podprsenka je při běhu neudrží na místě :-) Zato miluju horskou turistiku nebo dlouhé rychlé procházky. Když je na to ovšem čas... A někdy mám pocit, že méně je více. Když jsem zkoušela hodně cvičit a hýbat se, automaticky (a logicky) jsem měla hlad jako vlk.
A taky je pravda, co píšeš o tom zafixování nových návyků. Já jsem tedy jedla vlastně pořád zdravě, jenom jsem často vynechávala normální jídla a doháněla to večer kombinací čipsy-čokoláda. Teď mám za sebou skoro třitýdenní dovolenou a když jsem si pohlídala pravidelné zdravé jídlo, tak jsem na sladké vyloženě neměla chuť (i přesto, že v červenci u nás slaví narozeniny půlka rodiny). Jsem za to moc ráda. Samozřejmě. Snad mi to vydrží :-)
Dalším velkým plusem je, že mi tenhle vysokobílkovinový jídelníček zahání únavu a dodává mi hodně energie. I kdybych nehubla, už tenhle fakt je pro mně velký benefit. Dříve, se špatnou stravou, jsem byla hodně unavená.
Tak dost o mně :-) Hezký den ti přeji!
10. 08. 2016 20:16
Mám tu starší blogy, kde mám uvedeny parametry.166cm/87kg.Mi se taky moc nechtělo do doporučených 9000 kJ.Nakonec uznávám, že to bylo dobře.Neměla jsem stres z hladu, naučila jsem se pracovat se semaforky, přečetla spoustu blogů(včetně tvého:-), fixuju si nové návyky stravování.) Dokonce i Naďa něco podobného ve svém blogu doporučuje.Hlavně jsem čekala,co mi způsobí nástup do zaměstnání.Smířila jsem se s tím, že hubnutí je na dlouhé lokte.Takže spíš teď vnímám to jak se mi to obrací v hlavě.Snad si to uvědomí časem i ta"sedací část":-)) Právě proto jsem napsala tento blog(pro netrpělivé)-týden je málo na cokoliv.Aspoň jak to vidím u sebe.Co se týče jídla a navýšení-měla jsem to dlouho jako ty.
10. 08. 2016 19:23
Jé, to by bylo zajímavé vědět tvoji výšku a váhu. Já jsem měla na začátku taky příjem přes 8000 (při pohybu 1,5 h za týden). S tím pohybem je to horší. Mám týdny, kdy na něj čas mám a pak takové, kdy je mým pohybem běhání za dětmi... Teď jsem trochu zhubla a zároveň začala nový cyklus (kvůli těm změnám v sebekoučinku) a ono mi to vypočetlo příjem 7600 kJ. Trochu s tím bojuju. Né že bych měla vyloženě hlad, ale dost se musím soustředit na rozdělení jídla během dne, aby se mi nestalo, že už ve čtyři odpoledne budu mít snězeno 100 procent. Říkala jsem si, že to tak ještě týden nechám a jestli se s tím nesžiju, asi si to navýším. Nerada bych se zbytečně trápila. I když by pak váha nešla tak rychle dolů. Mimochodem já mám 178 cm a momentálně 92-93 kg. Hezký večer!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři