TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 18. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

slepyce

Sebekoučink

Váš cyklus jste zrušil/a dne 9. 10. 2016. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 49
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133554.82 km
Kolo: 66274.30 km
Cvičení: 5546 h 33 min

Přátelé

slepyce

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Den 2

04. 03. 2014

Trochu optimismu....
Vstávám ještě za tmy, 6 hodin spánku je fakt málo ale víc si dovolit nemůžu. Ještě v pyžamu si odcvičím Pozdrav lampě. Sprcha, snídaně (o které si můj přítel myslí, že je neskutečně drahá a zbytečná), voda s citronem, vitaminy, řasenka, kabelka, tenisky, klíče. Žádnej výtah, ikdyž jdu dolů, sedm pater je sedm pater. V uších mi zní Katy Perry. Zoufale potřebuju lepší muziku na cvičení.
Svačina v pul desáté. Pizza rohlík není úplně dietní ale pořád lepší jak bageta za 54. Další půlitr vody. Furt se mi chce čůrat, nějak na to nejsem zvyklá. Přednáška v deset. Ten chlap je uspavač hadů. Piju vodu abych neusnula.
Oběd v jednu. Na můj vkus poněkud pozdě ale lepší než nikdy. Výběr je mizerný, rozhoduju se mezi Zeleninová miska s vajíčkovým sal. a sýrem 350g a Kuřecí prsíčka se šunkou a arašídy 100g,duš.rýže. Nakonec na mě zbyla jen polívka. 
Venku mrholí, nic se mi nechce. Další přednáška. Nezvládám svoje chutě a kupuju si margotku, půlku mi sní spolužák. 
Končím ve 3. Zelený čaj v kavárně a další práce. Doma se k tomu nedokopu. Ačkoliv to nemám hotové, jdu domů, nestíhám ale jdu alespoň kus pěšky. Doma  na mě čeká nádobí, úklid, žehlička, vaření večeře a unavený snoubenec. Hledám posledních dvacet minut na Posilování horní části těla, na gumu nejsou peníze, beru si ručník.
Koupelna, pyžamo, pusa na dobrou noc. Za šest hodin začíná celý ten kolotoč znova.

Potřebovala bych den o pět hodin delší, potřebovala bych nějakej kancl aby mě nelákaly dorty v kavárně,.

P.S. Děkuju všem za podporu, ten minulej zápis asi vyzněl víc dramaticky než měl :).
P.P.S. Jo je hezký, že je moje želvička na 40%, ale se svejma temer 100kg chci zhubnout vic než 12kg (kdo by nechtel :) ), takže chudak želvička se jěště nachodí :).
P.P.P.S. Ještě poslední věc než půjdu spát: I negativni motivace je motivace ne? Co lip mě může motivovat než pomsta mému tělu za jeho nenažranost :D (jen vtípek)
P.P.P.P.S. Kde mám sehnat tolik bílkovin? Jedla jsem jak jsem mohla a stejně prý málo
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 03. 2014 19:48
Hezky napsaný, hezká fotka a hezké odhodlání:-))))!
Ještě k bílkovinám-dobré jsou taky ryby. Mám v lednici sleďové filety v octovém nálevu(ne v oleji!),ale je fakt, že někdo to nemá rád. Ale tvaroh či jogurt s čerstvým nebo sušeným ovocem taky není špatný. Svačiny bych si určitě dělala svoje do krabičky, lepší než se spoléhat, co kde koupíš. Až vyladíš semaforky, chuť na sladký přejde - moje zkušenost.
05. 03. 2014 18:12
Já mám spíše opačný problém, bílkovin hodně - ale jak píší ostatní níže, to jsou přesně ty potraviny, kterými se to dá krásně nahnat a navíc zasytí...jeee a proteinová tyčinka, tu bych si ted zrovna dala :-) Chce to čas, zkoušet, kombinovat, časem jídelníček vychytáš, hlavně, pokud možno co nejvíce pravidelně, ať nemáš hlad, protože pak do sebe člověk kolikrát nacpe v záchvatu věci, že se pak nestačí divit (a semaforky rudnou vzteky:-) ). Jen tak mimo diskuzi, moc krásná fotka :-)
05. 03. 2014 15:05
Tak tento blog je už okus pozitivnější než ten předchozí :-).Ty bílkoviny ti perfektně rozepsal xxleoxx,takže supr návod jak je zvladnout :-).Takže držím pěsti,ať ti želvička hezky utíká dál a nezůstane jen u jedné odložené dvanáctky :-).
05. 03. 2014 14:45
Hezky čtivě napsáno :-) Další zdroje bílkovin: tvaroh, bílky, ořechy, semínka, luštěniny, soja a výrobky z ní, jogurty, kefír ... ideálně rozvrhnout jídelníček tak, aby každé jídlo obsahovalo i bílkoviny (tj. i svačiny)
05. 03. 2014 13:20
ideální je posnídat ovesné vločky s mlékem, na oběd dát nějaké maso kuře/vepř/hovězí/rybu ... whatever. na svačiny se dá vydržet s houskou+šunkou+sýrem+zelenina. v tomto momentě bys měla mít docela slušný základ bílkovin, který můžeš dotáhnout odpolední svačinou a večeří, možností je spousta... ono stačí nedát si mezi bulku jeden plátek šunky ale 3.. tím člověk nic nepokazí :)
05. 03. 2014 13:13
DM proteinová tyčinka - zabiješ dvě mouchy - nahradí ti dort a doženeš bílkoviny :)
05. 03. 2014 12:55
Bílkoviny: maso, tvarůžky, Cottage, čočka, šunka atd atd . Hezky píšeš:-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři