TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 05. 03. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

xdrak

Původní Sebekoučink

7 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 0.8 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 10134
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133203.69 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 19 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Sundány "růžové brýle"

04. 12. 2013

Tak dneska "super" zjištění, že není všechno zlato co se třpytí. Moje oblíbené "poctivé" vídeňské párky, kde je 90% masa, které jsem si zapisovala jako "libové párky" mají ve skutečnosti tolik tuku, že když jsem si je přidala dle jejich obalu jako vlastní potravinu a zpětně opravila všechny večeře kde jsem je bez obav spořádala, mám pokaždé semaforkové tuky rudé...ach jo!!!
A to jsem některé dny schválně jedla para ořechy, abych ty tuky nahnala. Sakra....asi bych se měla svojí závislosti na párkách konečně zbavit. Nebo najít prodejnu kde mají ty libové opravdu libové...
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 12. 2013 09:19
No, dělat doma vím že nebudu, bohužel jsem na tohle fakt líná. Hrozně se mi to při tom líbí, takové ty zdatné ženy, co si pečou chleba, dělají šunku a při tom ještě stihnou uplést svetr a chodit na keramiku:-) A samozřejmě servírují manželovi teplé večeře. To já vím že nikdy se svojí leností nebudu. Jo a to zjištění skutečnosti je fakt vtipné...ale beru to jako že se právě člověk pořád učí, piluje to a hlavní je, že směřuje správně.
04. 12. 2013 20:10
Pejska to vystihla, pokud nechceme jíst odpad, tak si všechno musíme udělat sami doma, což je ve skutečnosti nerealizovatelné. Tak dobrou chuť.
04. 12. 2013 20:05
u některých potravin je to fakt blbé a těžké zjistit, jak je to ve skutečnosti ...
04. 12. 2013 19:50
No jo, zase jedna zkušenost, že? :-)
04. 12. 2013 19:18
Jó, uzeniny ... to je počteníčko na etiketách :-/
04. 12. 2013 18:59
No jo, uzeniny nebo konzervy. Na konzervě si můžeme přečíst, kolik je v kuřecím mase čeho. Třeba zahuštovadel, kůží a kdoví čeho ještě. U řezníka vám to u párku nikdo nepoví. Raději. Proto jsem zapátrala porůznu po receptech a zkušenostech a vyrobila si vlastní šunku. Kuřecí. Byla výborná ( a hlavně jsem věděla co tam dávám) a chystám se vyzkoušet vepřovou s feferonkou. Muž se už těší. Začíná mě děsit vědomí co je ve skutečnosti ten zbytek, když si přečtu, že výrobek má 80% masa. A to je maximum co jsem kdy zahlédla.
04. 12. 2013 18:47
Nenašla jsem párky,které by mi seděly :-( I ty,dříve oblíbené,v Globusu vyrobené, mi posledně způsobily zažívací potíže,takže je z jídelníčku vynechávám. Také jíme hlavně šunku :-))
04. 12. 2013 17:58
Také jenom šunku, jednou jsem si od muže vzala nožičku libového párku a zhrozila se co na mne za numero tuků vyskočilo na jídelníčku, tak raději již žádné nožičky
04. 12. 2013 08:01
no jo uzeniny jsou zrádné proto jsem je ze svého jídelníčku vymazala a kupuji jen kvalitní šunku

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři