TOPlist
Sledujte nás:

Krabičkové diety mohou ušetřit plno času

Zpět

 

Rozhodli jste se zdravě jíst, zhubnout a případně nabrat aktivní svalovou hmotu. Chcete proto udělat všechno – máte odhodlání, ale chybí vám čas a inspirace? Nevadí, zdravé jídlo si můžete dopřát i s minimem námahy, třeba s pomocí krabičkového stravování.

Pravidelnost

Největším kamenem úrazu zdravého stravování a hubnutí je nepravidelná strava. Často si během dne na jídlo pořádně nenajdeme čas. Nedostatek jídla pak doháníme večer, kdy už nejsme tak aktivní a nadbytečnou energii efektivně nespálíme. Krabičková dieta vám pomůže s tím, rozvrhnout si svůj energetický příjem do pěti pravidelných porcí denně. Krabičky budete mít připraveny k okamžité spotřebě a nemusíte se tak starat o zajišťování jídla.

Krabičky nejsou jen pro králíky

Rozhodně si pod pojmem krabičková dieta nepředstavujte jídla bez chuti, barvy a vůně nebo chroupání zeleninových salátů. Dnes je na trhu spousta společností, které v krabičkách nabízejí velmi chutná jídla. Jednou z nich je firma Zdravé stravování. Zdravé stravování je mezi zákazníky oblíbené svou pestrostí a kvalitou surovin. Pokrmy se v jídelníčku opakují minimálně a v krabičkách naleznete mnoho netradičních zdravých potravin, které si určitě oblíbíte.

Příjem energie

Optimální energetický příjem je jedním z nejdůležitějších faktorů při redukci tělesné hmotnosti. Dlouhodobý nadbytek energie se ukládá do tukových zásob a vede k tloustnutí, naopak nedostatek energie může způsobit ztrátu svalové hmoty a mnohé zdravotní komplikace. Krabičková dieta (s optimálně zvoleným denní příjmem) je vhodným řešením, jak svému tělu bez jakýchkoliv starostí zajistit pravidelně správný přísun energie.

Vybírejte chytře!

Dnes je na trhu spousta firem, které nabízejí krabičkové stravování. Ne každá z nich je však kvalitní a poskytuje zákazníkům vše potřebné. Jak poznat skutečně seriózní firmu?

  1. Kvalita a atraktivita jídelníčku
    Zákazník by měl mít možnost nahlédnout do aktuálního jídelníčku, aby věděl, co si objednává.
  2. Komunikace se zákazníkem
    Firma musí být schopna vyhovět požadavkům klienta a pomoct mu s případnými problémy.
  3. Výživové poradenství
    Kvalitní firma krabičkové diety by měla zaměstnávat vlastní výživové specialisty, kteří tvoří jídelníčky a pomáhají klientům s jejich hubnutím prostřednictvím výživového poradenství. Pouze tak máte jistotu, že jste svěřeni do správných rukou.
  4. Reference
    Doporučení známých, kteří mají už krabičky ozkoušeny, je jedna z prvních věcí, na kterou byste měli dát.
  5. Možnost úpravy jídelníčku
    V současné době roste výskyt potravinových alergií a intolerancí. Krabičková dieta by měla jít s dobou a nabízet svým zákazníkům možnost vyřazení určité potraviny z jídelníčku, případně nabízet specifické programy pro tyto osoby (intolerance laktózy apod.).

Všechny tyto parametry splňuje Zdravé stravování. Důkazem toho je řada dlouhodobých a spokojených zákazníků. Ve Zdravém stravování, jako jedné z mála firem, jídelníčky sestavují erudované nutriční terapeutky. Díky tomu si můžete být jisti, že dostanete jen to nejlepší.

Více informací na www.zdravestravovani.cz

O týden krabičkového stravování si můžete zasoutěžit! Soutěž najdete v záložce Moje stránka v pravé části.

Hodnocení (25 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 04. 2018 14:43
Krabičkovou dietu zkouším poprvé v životě, protože jsem nestíhala jídla připravovat, i když už jsem se to tu na stobu naučila (nestíhala jsem obojí - nakoupit i chystat jídlo, vždy jen jedno z toho). Odebírám krabičky právě ze Zdravého stravování a jsem spokojená. Úbytky se dostavují pomalu, ale jsou. nemám skoro žádné chutě navíc (na sladké, na alkohol) a jídlo je většinou velmi dobré. Jen jsem dlouho hledala, kolik energie potřebuji.
18. 04. 2018 11:37
Krabičková dietu jsem nezkousela
17. 04. 2018 05:54
Bohužel krabičkové stravování je celkem drahé a na menších vesnicích nedostupné, ale když je možnost tak to není špatná volba hlavně pro ty, kteří nemají čas nebo si sami nedokážou naplánovat množství a druh jídla, které by jim pomohlo zhubnout.
16. 04. 2018 23:51
Může nastat situace, kdy použít tuto službu je nejlepší možné řešení, bohužel i s ohledem na cenu-za cenu nejvyšší.Je dobře, že tato služba existuje.
16. 04. 2018 22:58
My objednáváme obědy, kde si můžu vybrat i zdravější. Krabičky by pro nás byly drahé
16. 04. 2018 19:04
Určitě je to super,ale ta cena. ....ale jako možnost, proč ne
16. 04. 2018 18:38
Krabičkovoui dietu jsem zatím nezkusila.
16. 04. 2018 18:37
Krabičkovoui dietu jsem zatím nezkusila.
16. 04. 2018 16:38
zatím jsem nezkoušela....
16. 04. 2018 15:02
Krabičkování jsem na týden vyzkoušela - vyhrála jsem zde na STOBu. Jídla mi chutnala, bylo prima, že jsem nemusela vařit a počítat. Ale také mne omezovalo přebírání krabiček, nemluvě o ceně - za tu se nají celá naše rodina.
16. 04. 2018 12:28
Jako, čas to ušetří určitě, ale stejně dávám přednost jídlu uvařenému doma ... jednak vím co jím, a jednak to vyjde podstatně levněji ... ale určitě mohou nastat situace, kdy podobná nabídka může být dobrou volbou ...
16. 04. 2018 11:46
Krabičkovou dietu jsem, po domluvě s kolegyní, jednou vyzkoušela. Když pominu cenu, tak nejnáročnější bylo si jídlo převzít. Kurýr sice jídlo dovezl do práce nebo domů, ale nepřijel vždy ve stejnou dobu, to čekání na převzetí krabiček bylo hodně omezující. Nejlepší je si krabičky připravovat doma, např. navařit více porcí a zbylé pak zamrazit. Dělala jsem to tak pár měsíců, když jsem měla zdravotní potíže a přestala jsem chodit na obědy do školní jídelny.
16. 04. 2018 11:29
Za nejlepší krabičkovou dietu považuji to co do té krabičky dám já. A když si to naplánuji za využití sebekoučinku je to ono.
16. 04. 2018 10:19
Krabičkové diety jsou sice pěkné, ale absolutně se nehodí pro hospodyně bydlíci v menším městě, které vaří pro celou rodinu, a jejichž celkový rodinný příjem není zrovna nadstardantní ( aby si krabičky mohly dovolit samy pro sebe). Troufám si říct, že na Stobu je takových žen většina.
16. 04. 2018 09:10
Někdy si beru na celodenní cestu oběd do krabičky. Moc se to hodí, když není poblíž restaurace. Připravím něco, co se dá jíst studené, třeba bramborový salát (dietní, bez majolky, s olejem) a kuřecí maso ( ne smažený řízek).
16. 04. 2018 08:55
Pro mě je to také cenově nevýhodné. Vařím i pro manžela a syna .Já si "krabičkuji" do práce už hodně let :-)
16. 04. 2018 08:20
Nemám s tím žádnou zkušennost.
16. 04. 2018 07:49
já si "krabičkuji" sama, je to pro mě drahé a doprava k nám složitá, musela bych pro to jezdit a to by mě akorát zdržovalo
16. 04. 2018 07:07
Pro mě je to cenově nevýhodné a také vařím pro celou rodinu - tím je to dáno....
16. 04. 2018 00:20
Krabičkové stravování je možná pro část lidí cenově nepřístupné.

Naši partneři