TOPlist


Jak si nahrát profilovou fotku?

Informace

  • Registrace: 01. 02. 2014

Výzva 52

Aktuální výzva:
Vybírám si zakysané

Počet bodů v týdnu: 2
Celkový počet bodů: 17

sebekoučink Sebekoučink

36%

1.8kg
0 kg 5 kg

Získané body

Jak sbírat body?

Počítadlo pohybu

Můj pohyb

Chůze:47.00 km
Kolo:22.00 km
Cvičení:0 h 0 min

Všichni uživatelé

Chůze:91805.85 km
Kolo:50122.02 km
Cvičení:4235 h 37 min

Přidat pohyb

STOBkolo

Více o STOBkolu

kuhnj

Holandské řízky z pomalého hrnce, tedy bez smažení...

Poslední úprava: 11. 08. 2019


Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 08. 2019 10:21

madridacka

O pomalém hrnci uvažuji. Třeba ho dostanu k narozeninám :-)

13. 08. 2019 09:32

kuhnj

Evi, rozumím tomu, opravdu ten pomalý hrnec každému nemusí vyhovovat. Ale já v něm taky někdy vařím přes noc, když jdu spát:-))). On ten pomalý hrnec má taky mimo jiné i výhodu uchování živin, protože vaří při nižších teplotách a hlavě v něm vařím v podstatě s minimálním použití tuku. Ale každý to máme jinak :-)...Teď právě jsem hodila do hrnce pytlík hrachu, zalila vodou a jdu na zahradu. Ve 12.00 bude hotová hrachová kaše, nemusím míchat, nemusím přidávat vodu. Pro mě prostě dobrý:-).

13. 08. 2019 08:17

coumba

Vypadají opravdu moc pěkně. Uvažovala jsem o pomalém hrnce, ale jsem na tom asi jako Macatice, štve mě i myčka, jak dlouho myje. proto ji zapínám zásadně až když jdu spát.

12. 08. 2019 23:06

Macatice

Já, když vařím, tak v "elektropapiňáku". Ten taky člověk nemusí hlídat a sám se vypne po uplynutí doby načasování, ale nevyžaduje dlouhodobé plánování. Prostě, člověk si usmyslí, a za půl hodiny má hotovo.

12. 08. 2019 19:41

Veve12

Tak to zkusím rovnou s bramborami :-) A kdyby jsi se chtěla podělit o nějaký recept, tak budu ráda. Mám ho rok a moc jsem v něm nedělala. Hlavně dělám vývary a zeleninu.

12. 08. 2019 12:14

kuhnj

Jee, já ho právě miluju právě pro to, že si hrnce a jídla v něm nemusím všímat. Řízky jsem tam dala v 9 ráno, potom jsem úplně odjela z domu a před polednem jsem se vrátila a bylo uvařeno:-). Navíc v pomalém hrnci zůstavají všechny chutě tak nějak intenzivnější...Já takto vařím i když chodím do práce. Ráno to tam naházím a přijdu z práce a je uvařeno, hrnec dokonce udrží i teplotu, abychom mohli rovnou jíst. A vývary umí teda bezkonkurenční! Ale chápu, že to každému nemusí vyhovovat. Já považuji kup tohoto hrnce za nejlepší kup posledních pěti let:-)))).

12. 08. 2019 11:47

Macatice

Holandské řízky mám ráda, ale pomalý hrnec asi pro mě moc není. Představa, že bych něco měla c hrnci 3,5 hodiny, i když se to dělá "samo" a nemusím to hlídat...

11. 08. 2019 22:51

zdenalan

Mají pěknou barvu.

11. 08. 2019 20:30

kuhnj

Asi 3,5 hodinky na ten vyšší stupeň. Přístě pod ně dám nakrájené syrové brambory a bude oběd z jednoho hrnce.

11. 08. 2019 20:11

Veve12

Vypadá to moc dobře:-) Jak dlouho jsi je dělala? Udělám si je :-)

11. 08. 2019 19:40

kuhnj

Dnešní pokus, udělat holandské řízky v pomalém hrnci dopadl výborně????...Mám radost, že jsem se vyhnula smažení!

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Kvíz o ceny

Soutěž o 5 poukazů na eshop REJFOOD v hodnotě 300 Kč

Ankety

Jak často jíte zakysané mléčné výrobky (jogurt, kefír, zákys apod.)?

Hlasovat