TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 02. 2014

Jak si nahrát profilovou fotku?

kuhnj

Původní Sebekoučink

40 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 2 kg

Získané body

Tento měsíc: 63
Celkem: 16595
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 100008.87 km
Kolo: 53225.63 km
Cvičení: 4437 h 9 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

kuhnj

Fotogalerie: Holandské řízky z pomalého hrnce, tedy bez smažení...

  • Poslední úprava: 11. 08. 2019
  • Poslední komentář: 13. 08. 2019
Nahrávání..
Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 08. 2019 10:21
O pomalém hrnci uvažuji. Třeba ho dostanu k narozeninám :-)
13. 08. 2019 09:32
Evi, rozumím tomu, opravdu ten pomalý hrnec každému nemusí vyhovovat. Ale já v něm taky někdy vařím přes noc, když jdu spát:-))). On ten pomalý hrnec má taky mimo jiné i výhodu uchování živin, protože vaří při nižších teplotách a hlavě v něm vařím v podstatě s minimálním použití tuku. Ale každý to máme jinak :-)...Teď právě jsem hodila do hrnce pytlík hrachu, zalila vodou a jdu na zahradu. Ve 12.00 bude hotová hrachová kaše, nemusím míchat, nemusím přidávat vodu. Pro mě prostě dobrý:-).
13. 08. 2019 08:17
Vypadají opravdu moc pěkně. Uvažovala jsem o pomalém hrnce, ale jsem na tom asi jako Macatice, štve mě i myčka, jak dlouho myje. proto ji zapínám zásadně až když jdu spát.
12. 08. 2019 23:06
Já, když vařím, tak v "elektropapiňáku". Ten taky člověk nemusí hlídat a sám se vypne po uplynutí doby načasování, ale nevyžaduje dlouhodobé plánování. Prostě, člověk si usmyslí, a za půl hodiny má hotovo.
12. 08. 2019 19:41
Tak to zkusím rovnou s bramborami :-) A kdyby jsi se chtěla podělit o nějaký recept, tak budu ráda. Mám ho rok a moc jsem v něm nedělala. Hlavně dělám vývary a zeleninu.
12. 08. 2019 12:14
Jee, já ho právě miluju právě pro to, že si hrnce a jídla v něm nemusím všímat. Řízky jsem tam dala v 9 ráno, potom jsem úplně odjela z domu a před polednem jsem se vrátila a bylo uvařeno:-). Navíc v pomalém hrnci zůstavají všechny chutě tak nějak intenzivnější...Já takto vařím i když chodím do práce. Ráno to tam naházím a přijdu z práce a je uvařeno, hrnec dokonce udrží i teplotu, abychom mohli rovnou jíst. A vývary umí teda bezkonkurenční! Ale chápu, že to každému nemusí vyhovovat. Já považuji kup tohoto hrnce za nejlepší kup posledních pěti let:-)))).
12. 08. 2019 11:47
Holandské řízky mám ráda, ale pomalý hrnec asi pro mě moc není. Představa, že bych něco měla c hrnci 3,5 hodiny, i když se to dělá "samo" a nemusím to hlídat...
11. 08. 2019 22:51
Mají pěknou barvu.
11. 08. 2019 20:30
Asi 3,5 hodinky na ten vyšší stupeň. Přístě pod ně dám nakrájené syrové brambory a bude oběd z jednoho hrnce.
11. 08. 2019 20:11
Vypadá to moc dobře:-) Jak dlouho jsi je dělala? Udělám si je :-)
11. 08. 2019 19:40
Dnešní pokus, udělat holandské řízky v pomalém hrnci dopadl výborně????...Mám radost, že jsem se vyhnula smažení!

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Nestlé

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři