Datum registrace: 17. 03. 2012
zdenalan
Původní Sebekoučink
                                50% Držím!
                            
                            
                            
                                -
                                ↑
                                +
                            
                        Počítadlo pohybu
| Můj pohyb | |
|---|---|
| Chůze: | 9422.64 km | 
| Kolo: | 455.18 km | 
| Cvičení: | 684 h 56 min | 
| Všichni uživatelé | |
| Chůze: | 143757.57 km | 
| Kolo: | 67291.75 km | 
| Cvičení: | 5972 h 31 min | 
Získané body
zdenalan
Fotogalerie: Můj chleba. Popis: Takhle se mi povedl chleba a také básničku pro dobrou pohodu.
							Hodnocení (9 hlasů):
						
									
					Komentáře je možné psát až po přihlášení.
05. 04. 2020  15:43
				           zdenalan
				           Oslovení nevadí, hlavně že se rozptýlíme a nemáme špatné myšlenky.
				         02. 04. 2020  11:52
				           
				           Chleba vypadá nádherně :-) Díky za tip na uchování kvasnic, to jsem neznala :-) A díky za veselou básničku :-)
				         02. 04. 2020  11:22
				           
				           No Zdeni, máš ten chleba krásný, vidíš, nikam do JVS nemusíš chodit. Pečeme jako za starých časů a je to BIO.
				         02. 04. 2020  11:20
				           
				           Chléb a hry. Již staří Římané... :-)
Chléb přímo k nakousnutí, pradon, k nakrojení, dodržujme zvlášť v dnešní době hygienu, a hra se slovy.
Obojí veůlmi osvěžující :-)
				         Chléb přímo k nakousnutí, pradon, k nakrojení, dodržujme zvlášť v dnešní době hygienu, a hra se slovy.
Obojí veůlmi osvěžující :-)
02. 04. 2020  09:47
				           
				           Droždí se dá udržet jako kvásek, odeberete a dáte do skleničky, do které přidáte mouku a trochu vody. Ošetřuje se to jako kvásek, jednou za čas dostane čistou skleničku. můžete dát i do mrazáku.
				         01. 04. 2020  20:05
				           
				           Chléb i básnička super :-) Každí dobrá zpráva a fotky všechny potěší :-)))
				         zdenalan
Aktuality
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

				                    




