- Autor: Phibi
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí čerstvé lisované | 84 |
Olej slunečnicový | 10 |
Cibule | 55 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Krupice pšeničná jemná | 13 |
solčanka | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1340 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 223 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na oleji zpěním cibulku,po zesklovatění přidám droždí.droždí se nejprve rozteče a když se opeče a odškrabe ode dna, yaleje se vše horkou vodou.přidá se sůl a solčanka. V hrnečku umíchame vidličkou krupici a vejce a zavaříme po kousíčkách do polévky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.