- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Rajský protlak | 300 | 
| Celer bulva | 100 | 
| Mrkev | 100 | 
| Petržel - kořen | 100 | 
| Cibule | 100 | 
| Hovězí kližka | 600 | 
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1200 | 
| Citronová šťáva | 20 | 
Dochucovadla:
sůl,nové koření,tymián,bobkový list,skořice
Energetická hodnota celkem: 5812 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 144, 
                                                        Tuky (g): 40, 
                                                        Sacharidy (g): 106,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 64,
                                                        Vláknina (g): 17,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 969 kJ
Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 17.7, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Zesklovatíme cibulku na trošce másla, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu, rajský protlak, přilijeme vývar, citronovou šťávu, dochutíme kořením a solí. Je-li nutné rozmixujeme a zahustíme troškou mouky (záleží na hustotě protlaku a množství zeleniny)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









