TOPlist
Sledujte nás:

Koprová omáčka, brambory, hovězí vařené, 2193 kJ

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2193 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 10, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté maso zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Z oleje a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vlažným hovězím vývarem, dobře rozmícháme, přidáme mléko, osolíme a na mírném plameni za občasného míchání provaříme. Jemně nasekaný kopr svaříme s octem a vlijeme do omáčky. Omáčku dokončíme přidáním smetany. Podáváme s porcí hovězího masa a brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři