TOPlist


Tvarohovy kolac (japonsky)

  • Uživatelský recept
  • Autor: sduranova
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
GEPA bio horka cokolada 85 % kakaa50
Albert Bio tvaroh odtucneney250
Vejce celé (syrové)165

Energetická hodnota celkem: 2917 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 22 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 583 kJ

Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 4.4 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 4.2 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Dame troubu predehrivat na 180 stupnu Jemne vymazeme malou formu (staci pouzit spray) Vysypeme formu, ale nemusime Cokoladu rozpustime Bilky vyslehame do tuheho snehu Zloutky smichame s tvarohem Pridame rozpustenou cokoladu Lehce vmichame bilky Peceme cca 30 minut, nechame vychladit v troube, aby kolac nespadl. Podavame s ovocem (idealne lesni smes, jahodu etc.)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 06. 2017 16:33

shipka45

Super pochúťka...určite vyskúšam :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma