- Autor: Dituska6
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Želatina (v suchém stavu) | 50 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Smetana ke šlehání 31% | 200 |
| Piškoty tradiční | 200 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
| Jahody | 250 |
Energetická hodnota celkem: 8987 kJ
Bílkoviny (g): 130,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 217,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 114,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1123 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 27.1, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







