TOPlist


Čokoládová pěna

  • Uživatelský recept
  • Autor: hansrene
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bílek (syrový)34
Cukr třtinový hnědý11
Ricotta250
Kakao Holandské (v suchém stavu)4

Energetická hodnota celkem: 1651 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 16 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 6.7 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Na ozdobu mandle a máta

Postup přípravy

Bílek a cukr dát do vodní lázně než se cukr rozpustí a poté ušlehat sníh, ušlehat ricottu s kakaem, poté vše smíchat a nechat chladit minimální 3 hodiny. 3 lžičky cukru, 1 lžíce kakaa, 1 bílek, balení ricotty.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma