- Autor: Petra H.
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 80 |
Cuketa | 150 |
Rýže Arborio (v suchém stavu) | 360 |
Olej řepkový | 20 |
Žampiony sterilované ve slaném nálevu | 115 |
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí) | 500 |
Kuřecí vývar (čistý) | 500 |
Parmezán 32% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11134 kJ
Bílkoviny (g): 175,
Tuky (g): 83,
Sacharidy (g): 295,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.