TOPlist


Karfiolový šalát

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák620
Cuketa140
Rajčata 190
Olej olivový10
Varené jačmenné krúpy300

Energetická hodnota celkem: 2455 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 2 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 614 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Karfiol urobí na pare al dente. Uvaríme krúpy. Nakrájame zeleninku, všetko zmiešame, zalejeme olivový m olejom, ume octom, pridáme petržlenovú vňať a premiešame.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma